Hei venner,

Ansiktsblærer er faktisk smertefulle sår som kan oppstå på leppene, haken, pannen eller hvor som helst i ansiktet. Eksperter sier at ansiktsblærer kan skje på grunn av friksjon mot grov overflate, herpes, eksem eller vannkopper. Ansiktsblærer kan være svært pinlig og smertefullt for pasientene. Derfor er det noen effektive måter å kurere dem hjemme.

Apple cider eddik

Apple cider eddik inneholder anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper som kan forhindre infeksjoner og betennelser på huden. Det bidrar også til å desinfisere sår, og dermed helbrede dem raskt. Ta litt eplecidereddike, fortynn den med vann og bruk denne blandingen på blærene med en bomullsboll. La det stå over natten og vask av med kaldt vann om morgenen.

Aloe Vera gel og vitamin E olje

Aloe vera er kjent som en naturlig helbreder som det kan helbrede blister og forhindre dem i å forekomme igjen. De potente antimikrobielle egenskapene kan nøytralisere infeksjonen og helbrede ansiktsblærene raskt. E-vitamin inneholder hydratiserende egenskaper, og det kan derfor holde huden myk og hydrert. Ta en skje aloe vera gel og legg til en skje med vitamin E olje til den. Bland begge ingrediensene sammen og bruk denne blandingen på ansiktet. La det tørke i seg selv og vaske av med kaldt vann.

Heksehasselolje

På grunn av de naturlige astringente egenskapene som finnes i hekseloljeolje, kan den tørke ut blærene og også fjerne overflødig olje fra ansiktet. Det brukes effektivt til å rense, berolige og behandle ulike hudproblemer. Ta litt hekseloljeolje og søk direkte på blæren ved hjelp av en bomullsboll. Pass på at du renser huden før du bruker heksehasselolje. La det stå over natten og vaske om morgenen.

Te tre olje

Tea tree olje kan tørke ut blærene og også fremme en sunn hud. Ta en kopp tea tree olje og legg litt vann til den. Pass på at du gjør en blanding på 1: 3 for best resultat. Påfør det på det berørte området, la det stå over natten og skyll deretter med kaldt vann om morgenen.

gurkemeie

Gurkemeie er antiseptisk i naturen, og det er derfor det behandler betennelse og kløe i ansiktet så godt. Det er like effektivt på ansiktsblærer. Ta noen skjeer med gurkemeiepulver og legg litt vann til det. Bland sammen og lag tykk pasta. Påfør det på ansiktsblærene og la det stå i 15 minutter. Vask av med lunkent vann.

Epsom salt

Epsom salt er høyt i magnesium som kan tørke ut blærene i ansiktet og forhindre infeksjoner. Epsom salt er egentlig godt i behandling av rødhet og betennelse på huden forårsaket på grunn av blærer. Ta 1 skje epsom salt og bland det med vann. Lag en tykk pasta og bruk på blærene. La det tørke og vaske av med kaldt vann.

Grønn te

Grønn te kan tørke ut blærene og helbrede dem raskt. Grønn te er lastet med antioksidanter og næringsstoffer som ikke bare skjemmer bort huden din, men også er effektive når det gjelder behandling av ansiktsblærer. Skjem bort huden din med kald grønn teposer, eller bruk grønn te. Gjenta dette tiltaket minst fem ganger om dagen.

7 Effektive hjemmemedisiner for fet nese 7 hjem rettsmidler for å bleke mørke hender og føtter 7 Hjem Remedies for tørr hud å beholde fuktighet i vinter 7 beste håroljer for raskere hårvekst 7 beste akne og kvise tips av all tid Busting Kyllingkopper Myter Band Aid Friksjon Block Stick 7 Advarselsskilte på diabetes på huden din

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: