Hei folkens!

Har vi ikke noe eller det andre fra dette merket i vår sminkeinnsamling? Jeg vurderer en flytende eyeliner fra Maybellines Master Ink Liquid Liner-sortiment, og det kalles "Black Gold".

Pris: $8 Produktbeskrivelse: Vi presenterer NEW Master Ink Liquid Eyeliner. Vår første flytende liner med en Smart Tip-børste for enkel å tegne, ingen røde linjer med svarte karbonpigmenter for dyp svart intensitet. Fleksibestandig, flakfast, smørebestandig og kjørefri, langvarig formel i opptil 16 timer. Mester den ultimate øyeflick med enkel presisjon! Holdbarhet: 6 måneder etter åpning. Mengde: 12 gram Skygge: 20 - Svart Gull.

Min erfaring med Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Black Gold:

Ja! Jeg vokste opp fancying Maybelline-produkter til jeg flyttet til andre merker 😉 Maybelline har fortsatt en spesiell plass, selv om ☺ Jeg har nylig kjøpt denne Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner i nyansen Black Gold. Jeg kunne ikke personlig prøve dette produktet før jeg kjøpte det. Ordene "intens, lang slitasje", "glitter", "svart gull" fikk meg virkelig, og jeg hadde høye forventninger fra denne. Også prisen faktor, det er faktisk så rimelig!

Denne liner kommer i en vanlig svart eyeliner tube med en hvit hette. Den har en solid og fancy emballasje med glitter trykt på den hvite hetten som gjør den attraktiv. Den har en holdbarhet på seks måneder etter førstegangs bruk.

Foringen har en god spiss børstespiss som bidrar til å skape presise linjer. Linerens formel er veldig tynn og rennende som sprer seg lite under påføring. Den har mikrofine glitterpartikler som er flerfarget og ikke gylden som navnet antyder.

Ved applikasjon tørker det veldig raskt, men etter tørking ser linjen seg veldig kjedelig ut. Det er faktisk langt fra "Black Gold." Det ser ganske ut som en kjedelig brun nyanse. Jeg likte ikke sluttresultatet, hovedsakelig årsaken til fargen. Den rennende formelen kan fortsatt bli leve med siden liner tørker veldig raskt, noe som er et stort pluss, men den overordnede fargen er ikke tiltalende. Foringen ble satt i ca 8 til 10 timer, og glitterpartiklene falt ikke ut over ansiktet også.

Glitterpartiklene bærer en subtil skinn og ikke en intens glitterglans som er det jeg forventet fra en glitter-infused liner til å begynne med. Det er et ubrukt produkt i min forfengelighet. Skulle ønske de hadde jobbet bedre på linerens formel og farge.

Pros av Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Black Gold:

 • Stor presisjon liner tips.
 • Robust og fancy emballasje.
 • Rimelig.
 • Veldig fine glitterpartikler.
 • Tørker raskt.
 • Ikke flekker og ingen glitter faller ut.

Cons av Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Black Gold:

 • Farge er ikke tiltalende.
 • Flytende formel er for tynn og rennende.
 • Glitterpartikler er multikleurige og ikke gyldne.
 • Ser veldig kjedelig ut på øynene.
 • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 2/5 Ville jeg tilbakekjøp Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Black Gold? Nei.

Inntil neste gang gutter, håper du liker å lese!

Maybelline Hyperink Liquid Liner Black Maybelline Master Precise Curvy Liquid Eyeliner Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Maybelline The Colossal Liner i svart ELF trekullintensiv blekk eyeliner Kat Von D Baudelaire blekkliner Gjøre opp for evig blekkfodringsmatte flytende eyeliner Lakme Absolute Precision Liquid Liner NYX Matte Liquid Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: