Påstander : Blush Memoire de Forme forvandles på applikasjon og holder huden overflate for en jevn og forfriskende effekt.

Pris: £ 26.00 / Rs 2600 ca.

Min erfaring med Givenchy Blush Memoire Rose Delicat nr. 2

Jeg plukket opp ganske mange ting fra Givenchy. Det er et fantastisk merke. Kommer med den mest spennende emballasjen og noen av de mest interessante produktene. Jeg plukket opp denne rødmen fra Givenchy. Det er nesten som en vannaktig geløsning. Hvis du trykker på fingeren på toppen av rødmen, har den den lille sprettingen. Super morsomt og interessant.

Rose Delicat nr. 2 er en nydelig rødaktig rosa farge med gylden mikroskinn. Shimmeren er så fin at den ikke oversettes som sådan på huden.

Blush kommer pakket i en nydelig gjennomsiktig kvadratkrukke. Det er en svart skruehett. Og det er også et svart lokk for å holde rødmen fra å leke. Enkel emballasje, men fin og effektiv.

Det er en ren rødhet. Jeg må gå over det et par ganger for å virkelig gjøre fargeshowet. Men fortsatt er ingen rødme så naturlig og nær hud som dette gjør. Uansett hvor mye du bygger den opp, setter den seg til den naturlige innen-gløden som ser på huden. Den nydelige vinteren glød som du får når huden blir spylt litt. Det gir den slags utseende til huden. På lysere / blekere hudfarger vil denne fargen vise seg mye bedre jeg føler.

Jeg bruker det mest med fingertips. Blend det bort og bygge det opp mens jeg går. Men du kan også bruke den med en duo fiber pensel.

Jeg elsker hvordan det føles på huden din. Som om du klapper kinnene dine med våte fingre, så får du den forfriskende følelsen av fingertips på huden din. Det er nesten som å gi litt bortskjemning til huden din.

Oppholdsstyrken er utrolig. Det forblir på i mer enn 8 timer. Og hvis du bruker noen pulverbluss også på toppen av det, slutter det helt oppeffekten av rødmen din. Ingen touch ups kreves.

Jeg elsker absolutt det. Jeg har begynt å bruke den for det meste under mine vanlige rødme og på egenhånd på ingen sminke dager. Jeg elsker effekten og livet det legger til huden min.

Jeg skulle ønske det var ikke så ren og måtte legge litt mindre innsats på å gjøre fargeshowet på huden min.

Verdt å prøve det sikkert! 🙂

Vurdering : 4.5/5

Swatch:

Litt grumpy fotd. 😛

Givenchy Carmin Escarpin 306 Le Rouge leppestift gjennomgang Givenchy Amarige Eau De Parfum Spray Givenchy Ange Ou Etrange Eau De Toilette Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge Makeup Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Givenchy 22 Vintage Pink Le Prisme Blush Review Givenchy Blush Gelee i Candide Pink Review YSL Creme de Blush - # 2 Powdery Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: