Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei kjære damer,

I dag vurderer jeg en nyanse fra Maybellines Color Sensitive Powder Matte leppestift rekkevidde, og den heter "Pink Potion." Les videre for mer informasjon om denne skyggen:

Produktbeskrivelse: De er ultra-MATTE, ultra-LIGHTTWIGHT, ultra-SMOOTH, og er tilgjengelig i 15 ultra-bærbare nyanser - Powder Matte Lipsticks er den nye generasjonen matte leppestifter du definitivt kommer til å falle for! Ultra pulverformet mattestokk-teknologi. Med 2x mettede pulverpigmenter + honningnektar, intens fargeutbetaling og ultra pulverformet, matt matte finish. Pris og antall: 500 INR for 3,9 gm.

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline The Powder Mattes av Colorsensational Lipstick Pink Potion:

Emballasjen til leppestiftet er fint. Den kommer i den vanlige Maybelline Colorensational-emballasjen, noe som gjør det annerledes enn andre, er den matte lakenhetten. Lippestiftrøret er rektangulært og kommer innpakket i en cellofanpapir som bærer produktbeskrivelsen, ingredienslisten, etc. Røret har en speilfinish og lukkes med en lang plasthette. Hetten er fargekodet i henhold til fargegruppen som den respektive nyansen faller inn i. Som "Pink Potion" tilhører den rosa familien, er hetten mørkrosa.

Det er også et fargekodet klistremerke på undersiden av leppestiftrøret, som bærer skyggenavnet. Lippenhetens lokk lukkes sikkert og gjør det vesken vennlig. Merkets tagline er trykt på leppestiftrøret. Samlet sett finner jeg ingen feil med emballasjen. Det er hyggelig og reise vennlig.

"Pink Potion" er en vakker rosa rosa nyanse med litt kule undertoner. Fargen ser veldig naturlig ut og ligner på normale rosa lepper. Det er så pent og fungerer for rettferdig til middels hudfarger. Lippestiften inneholder ikke noe glimmer eller tynn glitter. Det er en nydelig dagligdagse nyanse, som lett kan brukes uansett uten å se over toppen. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt. Skyggen er lett bærbar.

Som merket av dette området antyder, har leppestiften pulvermatt eller skal jeg si en ultra matt finish. Selv om den har liten glans, begynner den senere og legger seg ned til en perfekt matt finish. Lippestiften er anstendig pigmentert og i stand til å skjule pigmenterte lepper veldig bra. Det gir semi-ugjennomtrengelig dekning i en enkelt sveipe og fargen kan enkelt bygges. Bare to-tre swipes er gode nok til perfekt ugjennomsiktig og jevn finish.

Jeg elsker matte leppefarger så mye, og jeg har blitt forelsket i tekstur av disse leppestiften av Maybelline. Vanligvis har matt leppestift en tørr tekstur, men dette er annerledes. Tekstilens tekstur er utrolig myk og glatt. Lippestiften føles så buttery glatt at den glir på leppene som en drøm, og forårsaker ikke tugging eller trekking, noe som ellers er et vanlig problem med matte leppestifter. Til tross for å være så kremaktig glatt i tekstur, bryter leppestiftkulen ikke eller smelter, noe som ellers skjedde med de fleste av mine Maybelline-leppestifter (uansett hvilket område). Jeg er glad for at disse leppestifterne ikke knuser eller løsner fra basen.

Formelen er flott, men det har en tendens til å klamre seg på for å tørke flekker av leppene (som hver matt leppestift gjør). Derfor prepper leppene før påføring. Fargen legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene. Formelen er feathery lys og føles ultra behagelig på leppene. Det føles nesten som ingenting på leppene. Lippestiften er ikke veldig fuktighetsgivende. Så, jeg foretrekker å bruke en leppebalm under hver gang jeg bruker denne leppestiften, ellers blir leppene tørre på slutten av dagen. Formelen er flekkbestandig og fargen smelter ikke, selv etter et tungt måltid. Formelen overføres ikke tungt. Det er en liten overføring av farge.

Den varige kraften til leppestiften er fin. Det varer i 4-5 timer på mine lepper med svakt fading. Lippestiften kan overleve måltider og blekner jevnt uten å knuse, og etterlater en rosa fargetone bak. Jeg er egentlig ikke en fan av leppestifter som gir flekk bak, så jeg går straks for på nytt. Også, alle mørkere nyanser fra dette området forlater fargen bak som er litt vanskelig å fjerne og kan tas av ved hjelp av en god sminkefjerner bare.

Pros av Maybelline The Powder Mattes av Colorsensational Lipstick Pink Potion:

 • Hyggelig emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Ingen glimmer.
 • Ultra matt finish.
 • Buttery jevn tekstur.
 • Ikke slenger eller trekker under påføring.
 • Anstendig pigmentering.
 • Skjuler leppepigmentering.
 • Farge kan bygges.
 • Ikke-tørrende formel.
 • Føler lys på leppene.
 • Flammesikker.
 • Anstendig oppholdskraft.

Cons of Maybelline The Powder Mattes av Colorsensational Lipstick Pink Potion:

 • Overlever ikke måltider.
 • Leaves en rosa flekk bak.
 • Flekken er litt vanskelig å fjerne.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Maybelline The Powder Mattes av Colorsensational Lipstick Pink Potion? Ja.

Maybelline Color Sensational Cherry Chic Powder Matte Lipstick Maybelline Color Sensational Plum Perfection Puddermatte leppestift 10 Maybelline The Powder Mattes leppestifter Maybelline Color Sensational Teknisk Pink Powder Matte Lipstick J Cat Red Potion Langvarig Wonder Lip Lip Best Pink Lipsticks Tilgjengelig i India: En Samling Elle 18 Color Pops Matte leppestift Prom Pink Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: