Hei alle sammen,

I det siste har jeg vært hekta på kjemiske exfoliants, også kjent som AHA og BHA. De har gjort underverk for huden min, og denne anmeldelsen vil være på Drunk Elephant T.L.C. Framboos ™ Glycolic Night Serum.

Produktbeskrivelse: Et 12 prosent glykolisk serum for natt som forynger og resurfaces huden ved forsiktig oppløsning av døde hudceller og støtte naturlig kollagenproduksjon.

Hva det er formulert å gjøre: CCM Framboos ™ er en forfriskende, fuktighetsgivende gel som gjenoppretter sløyfe, overbelastet hud ved forsiktig å løfte døde hudceller unna, og avslører en jevn og strålende hudfarge. Fine linjer, rynker, hyperpigmentering og andre tegn på aldring vil bli synlig forbedret, sammen med overflødig oiliness, akne og utseendet av porene. Den kraftige blandingen av glykolsyre, melkesyre, vinsyre, sitronsyre og salicylsyrer sammen med bringebær ekstrakt synker enkelt og gir det mest effektive og presise nivået av kjemisk peeling uten de harde bivirkningene. Hestekastanje, bjørnebær og hvit te bidrar til å roe, lyse og beskytte for en klar, glatt finish. I tillegg forbedrer det ytelsen til andre produkter ved å rydde veien for maksimal absorpsjon. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Hva annet trenger du å vite: AHAs kan være irriterende hvis ikke formulert riktig. En kaktusplanteenzymblanding ble tilsatt, som er utformet for å redusere nevrologisk irritasjon forårsaket av anvendelse av aktuelle produkter som AHAer. Dette grusomhetsproduktet inneholder ikke gluten. Drikkede Elephant formuleringer inneholder bare ingredienser som nyter hudhelsen og hjelper formuleringen, holder dem trygge og gjør dem ideelle for selv den mest følsomme huden. Varemerket er en tilhenger av IEF (International Elephant Foundation).

Foreslått bruk:

 • Om natten, gjelder for rent, tørt ansikt, nakke, bryst og bakside av hender, unngår øyet.
 • Tillat å tørke og følge med D.E. Virgin Marula ™ Oil for maksimal effektivitet.
 • Fungerer også utrolig bra som en spotbehandling.
 • Rist godt før bruk for å reaktivere gelen.

Pris: $ 90 og selges hos Sephora.

Min erfaring med Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glykolisk Natt Serum:

emballasje:Jeg elsker den enkle, men praktiske emballasjen. Det er en lett plast med en pumpedispenser. Pumpen sprer ikke mye produkt på en gang, og bidrar dermed til å kontrollere sløsing.

Texture / Konsistens:Dette serumet har gelkonsistens. Det er klart og sprekker og absorberer helt inn i huden på mindre enn et minutt. Du kan eller kanskje ikke føle liten prikken på huden din ved påføring. Siden jeg er vant til å bruke kjemisk peeling på huden min, føler jeg ikke noe, men du må være forsiktig hvis du har spesielt sensitiv hud eller har betennelse på grunn av akne eller solbrenthet.

Applikasjon: Jeg bruker dette hver natt før sengetid og har brukt dette konsekvent i noen uker. Dette produktet (og alle andre kjemiske eksfolierende stoffer) tørker ut min allerede tørre hud, derfor finner jeg det viktig å topp dette med en ansiktsolje eller fuktighetskrem.

Føl på huden:Dette serumet er litt sterkere og forårsaker mer tørrhet sammenlignet med tidligere AHA-produkter som jeg tidligere har brukt, for eksempel, Peter Thomas Roth glykolsyre, 10 prosent hydrerende gel på grunn av at dette produktet er mer konsentrert (dermed mer effektivt) med 12% glykolsyre og inneholder også salicylsyre, melkesyre, vinsyre og sitronsyre. Når den er absorbert i huden, gir den en veldig liten klissete følelse som ikke er for plagsom som jeg gjør dette med andre produkter.

resultater:Dette serumet viser effekter fra første gangs bruk. Om morgenen føles huden mykere og mykere og ser synlig strålende ut. Med konsistent bruk fant jeg dette veldig effektivt i å utjevne hudens struktur og utvider også huden min ved å redusere forekomsten av tidligere akne arr, hyperpigmentering og rødhet. Jeg pleide å ha noe hvitt hode bums rundt haken min, som egentlig ikke var en grunn til bekymring, men siden jeg begynte å bruke dette serumet, har jeg funnet ut at området føles mye jevnere og ganske mindre humpete.

Med regelmessig bruk av dette produktet har jeg også funnet ut at jeg ikke får så mange breakouts, og huden min trenger ikke engang så mange lag av sminke. Dette produktet har aldri irritert huden min. Jeg trenger å være forsiktig med min solkremsapplikasjon når jeg går ut som AHA- og BHA-produkter kan gjøre huden din følsom og mer utsatt for solens skadelige stråler.

Siden jeg er på midten av 20-årene, kan jeg ikke støtte påstand om at det reduserer rynkets utseende, men når det gjelder anti-aldring, er forebygging alltid bedre enn kur.

Totalt sett elsker jeg dette produktet. Selv om jeg også elsket min Peter Thomas Roth-hydratiserende gel, var den en mye mer mildere og tok lang tid å vise resultater, mens dette produktet begynner å vise resultater raskt. Det er mer på dyre side, men jeg tror det er verdt pengene. Jeg anbefaler dette produktet, men mer, så anbefaler jeg alle å inkorporere en exfoliant i hudpleie regime.

Pros av Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glykolisk Natt Serum:

 • Robust og praktisk emballasje med pumpe.
 • Lett tekstur, blir lett absorbert i huden.
 • Utvikler hudtone og reduserer forekomsten av akne arr og hyperpigmentering.
 • Glatter ut tekstur av hud ved å redusere hvite hodestøt.
 • Ingen merkbar duft.
 • Reduserer sløvhet i huden og gjør det mer strålende.
 • Reduserer breakouts.

Cons of Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glykolisk Natt Serum:

 • Tørker ut huden når den brukes i seg selv, men du kan minimere det ved å legge på dette med en ansiktsolje eller fuktighetskrem.
 • Hennes hud er annerledes. Selv om dette ikke irriterte huden min, er det ingen garanti for at du kanskje ikke har en reaksjon, så prøv alltid først.

IMBB Rating: 4.9/5

Glycolic Peel Treatment og min personlige opplevelse Glykolsyre Peel for acne Mario Badescu Glycolic Acid Toner Mario Badescu Glykolisk Grapefrukt Cleansing Lotion Glykolsyre Peel i 4 enkle trinn Alpha Hydrox Den opprinnelige forbedrede lotion 10% glykolsyre Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser Hvordan bruke glykol hudpleieprodukter? Estee Lauder Opplys Dark Spot Correcting Night Serum Estee Lauder Avansert Night Repair Eye Serum Infusion Olay Regenerist Night Resurfacing Elixir Forest Essentials Avansert Soundarya Age Defying Facial Serum med 24 K gull

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: