Hudtone: Middels til dusk

Hei kjære,

I dag skal jeg snakke om ELF Lip Liner og Blending Brush i skyggen "Dark Brown". Fortsett å lese for å se om dette er "Hit" eller "Miss"!

Pris: $ 3 for 0,25 gm Produktbeskrivelse: Lag definerte og forbedrede lepper som er blandet til perfeksjon! Den glatte glideblyanten gjelder farge nøyaktig og nøyaktig uten skarpering som trengs. Den myke taklonbørstebørsten hjelper til med å blande fargen jevnt og naturlig for et vakkert bitt leppeutseende. HVORDAN Å BRUKE: Bruk leppeforingen til å spore oversikten over leppene dine, og bland deretter farge innover med penselen. Bruk den som en leppestift eller bruk under din favoritt leppefarge.

ingredienser: Syntetisk bivoks, mikrokrystallinsk voks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Hydrogenert Polyisobuten, Etylheksylpalmitat, Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Isopropylmyristat, Petrolatum, Glimmer, Salisylsyre, BHT, Benzylalkohol, Metylklorisotiazolinon, MetylisotiazolinonMay Inneholder: Jernoksyder (CI 77491 CI77492 CI 77499), Titandioxid (CI 77891).

Min erfaring med ELF Lip Liner og Blending Brush Dark Brown:

Dette produktet kommer i en vanlig ELF svart emballasje; Det er en svart ytre boks som inneholder selve produktet. Pennen selv er svart i farge og kan trekkes ut. Dette produktet har en leppeforing i den ene enden og en leppebørste på den andre og begge sidene er omsluttet av en svart hette. Ingredienslisten, skygge navn og andre instruksjoner er gitt på ytre boksen. Blyanten ser veldig slank og fin ut.

Det er faktisk syv nyanser i denne linjen i USA, men ELF Australia har bare to farger. Jeg ønsket å få en mørk brun leppeforing for lenge å endre lys skygge leppestifter i henhold til min hudtone, så da jeg så fargen "Mørk brun" bestemte jeg meg for å prøve den. Da jeg fikk dette produktet i hånden og farget det, ble jeg veldig skuffet fordi det ikke var en mørk brun farge; det så ut som en myk nakenbrun farge. Det hadde ikke intensiteten som jeg ønsket. Skyggen så mer ut som en rosenrød naken på leppene mine, og det eneste formålet med å bruke det for å rette opp mine bleke leppestifter var ikke vellykket, så jeg bruker dette som en leppeforing for naken leppestifter.

Formelen på denne liner er god. Det er kremaktig og passer godt uten belastning eller tugging og gir en anstendig fargepengning. Det brøt seg ikke lett selv når trykket ble påført under påføring av det. Vanligvis bruker jeg leppeforingen på egen hånd som en leppefarge, men med denne kunne jeg ikke bruke den på egen hånd da skyggen er veldig kjedelig og holder seg til navnet.

Nå, når du kommer til den andre siden av leppeforingen som er blandingsbørsten, er penselen i seg selv veldig myk og hjelper veldig godt med å påføre leppefarge. Penselen er presis og til punktet og tjener formålet med leppebørsten godt. Selv om jeg liker børsten, ser jeg ikke behovet for å bruke den med leppeforingen fordi jeg føler at det er unødvendig med leppeforingen; selv om jeg bruker denne børsten til min andre leppestifter eller leppepalett. Dette produktet kunne ha vært mer produktivt hvis det hadde en vanlig leppefargeblyant eller leppefarge på den ene siden og en leppebørste i den andre enden.

Totalt sett er det et gjennomsnittsprodukt; Jeg er ikke super imponert eller super skuffet over denne. Jeg håper virkelig at de har kalt det riktig slik at folk ikke blir lurt av navnet eller swatch på selskapets nettside.

Fordeler av ELF Lip Liner og Blending Brush Dark Brown:

• Elegant emballasje • Dual purpose produkt; leppeforinger i den ene enden og leppebørsten på en annen ende • Kremaktig konsistens • Anstendig fargeutbetaling • Bryter ikke • Trekker ikke eller trekker • Lip pensel er myk og fungerer bra

Ulemper med ELF Lip Liner og Blending Brush Dark Brown:

• Navngivning er ikke berettiget; Dette er ikke mørkbrunt, det er mer som en naken skygge • Lip børste med en leppeforing er ikke så nyttig

IMBB Rating: 2.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal ELF Lip Liner og Blending Brush Dark Brown? Nei, jeg er ikke en fan av denne skyggen, så jeg vil ikke kjøpe det igjen. Du kan prøve dette hvis du er på utkikk etter en rimelig naken lip liner.

ELF Aqua-Infused Blush og Bronzer Bronzed Peach ELF Blushing Rose Beautiful Bare Glatt Matt Øyenskygge ELF Blushing Beauty Flawless Eyeshadow Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Huda Beauty Bombshell Lip Contour Matte Lip Pencil Wayne Goss Brush 07 Precision Lip Brush Revlon Blending Brush Glamorøs mørkbrun leppe makeup look LA Farge Matte Mørkbrun Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: