Jeg hadde alltid stolt på såpe og balsam for barbering, men jeg ville alltid prøve barberingsgeler som tilsynelatende gir behagelig barbering og glatt overflate. Jeg prøvde denne barberingsgelen fra Gillette og jeg er hekta! Les videre for å vite hvorfor.

Pris: $ 1,75 for 2,5 oz Produktbeskrivelse: Med 5X mer fuktighetskrem, Venus med en Touch of Olay, Vanilla Cashmere shave gel, bidrar til å beskytte huden mot fuktighetstap mens du barberer. Vår mest avanserte shave gel formel for myk, glatt hud hver gang du barberer. Bemerkelsesverdig dekning bidrar til å forhindre ubesvarte flekker. Ultrakremaktig formel hjelper til med å beskytte mot nicks, rødhet og følelse av barberkniv. For gode resultater, bruk med Gillette Venus og Olay barberhøvel.

Min erfaring med Gillette Venus Berøring av Olay Vanilla Cashmere Shave Gel:

Den kommer i en metallflaske som er gylden i fargen. Den har en blå plasthette som lukkes tett. Masse produktinformasjon er nevnt på flasken. Produktet har en pumpe dispenser som slipper ut barberkremet basert på det påførte trykket. Faktisk er det en praktisk emballasje. Du kan kontrollere at produktet kommer ut. Også, 70 gram eller 2,5 oz flasken er lett å reise med som det er godt under flyplassnormer av 100 ml væske. Jeg fant ikke noe lekkasje eller utslipp noensinne. Produktet har fått en ny makeover selv om, som jeg ennå ikke har prøvd.

Jeg vokser mine hender og føtter i måneder, sannsynligvis en gang i 3-4 måneder, når jeg føler meg. For de fleste praktiske og kostnadseffektive formål, barberer jeg av skogen på mine lemmer. Og jeg har gjort det i mange år uten problemer. Barbering myter er massevis, og jeg føler at barbering er en veldig enkel prosess uten bivirkninger.

Når det kommer til produktet, er dette barberskum eller krem ​​en tykk kremaktig substans. Det er en lysegul krem, som blir en rik skum med vann. Jeg demper huden min med vann og forsiktig påfør denne fløten. Det gir en fin skumring. Og duften, jeg er slått av med denne varme vanilje duften. Den deilige duften gjør barberingsritualen morsommere.

Jeg exfolierer huden min, demper og påfør barberingsgelen. Deretter bruker jeg en ren barberhøvel i motsatt retning av hårveksten. glatt som smør. Ja, barberskummet gir en ren og glatt barbering, uten kniplinger og kutt. Jeg føler ikke behovet for å gå samme område to ganger hvis knivbladet mitt er skarpt. Ellers gjentar jeg det to ganger. Tilstedeværelse av skumet reduserer friksjon, gjør barberingsfri, og bidrar til å se klart hvor mye område som skal stå for barbering.

Det holder seg ikke til bladene og vasker av lett. Bena mine er rosa glatt. Det fjerner ikke fuktighet, føyer faktisk fuktighet og gir en glatt hårfri hud. Det irriterer ikke i det hele tatt. Jeg har brukt den på underarms, indre lår og så videre, barberingen har alltid vært 10 ganger bedre enn med vanlig såpe. Plus, ingen skade på følsomme områder. Jeg skulle ønske denne varianten var lett tilgjengelig i India, jeg ville ha tilbakekjøpt den for alltid.

Pros av Gillette Venus Touch av Olay Vanilla Cashmere Shave Gel:

  • Elegant og reisevennlig flaske.
  • Enkel å bruke pumpe dispenser.
  • Vakker vanilje duft.
  • Gir barbering mye lettere.
  • Ingen nicks og kutt.
  • Glatt, nær barbering.
  • Holder huden fuktig.

Cons av Gillette Venus Touch av Olay Vanilla Cashmere Shave Gel:

  • Tilgjengelighet i India.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Gillette Venus Touch of Olay Vanilla Cashmere Shave Gel? Absolutt ja! Jeg har ingen klager fra dette produktet. IMBB Rating: 5/5

Gillette Venus Breeze 2-i-1 Razor Gillette Satin Care Sensitive Skin Shave Gel med Aloe Vera Gillette Venus Razor Gillette Venus Med Touch Of Olay Violet Swirl Shave Gel EOS fuktighetsgivende barbering vaniljesalvel Beauty Formulas Ladies Shaving Gel Aveeno Positivt Glatt Shave Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 26 2020