Hei folkens! Jeg fikk dette produktet i en skjønnhetsboks, og det er min første erfaring med Milani-produkter. Jeg har hørt gode ting om deres rødme og leppeprodukter. Er Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color, en av de store, eller kan du bare gi det et pass?

emballasje: Emballasjen til dette produktet er nydelig. Det er en flatt plastbeholder med en gullhett og gullfonter brukes overalt. Hetten vrider opp og beholderen er av den nøyaktige fargen som leppeproduktet, slik at du får en ide om hvordan leppefarge ser ut. Det er 6 ml produkt inni.

Pris: $6.49

ingredienser:

Produktbeskrivelse: Vektløs, dristig farge - si, du kan virkelig ha alt. Denne high-drama dazzler er infused med rene pigmenter, men føles helt lys og luftig. Skryte av en svampespissapplikator som gir en iøynefallende farge i bare en sveipe. Det fortsetter som en glans, men fungerer som en leppestift. Den gir full dekning, med mega-watt glans. Det er det beste fra begge verdener - og så noen.

Produktprogram: Påfør leppelyset med stavens myktips applikator ved å starte i midten av overleppen og arbeid deg til ytterkantene. Den samme teknikken gjelder for nederste leppe.

Tips: For å øke slitasje på leppefargene og forhindre blødning, spore over din naturlige leppe med Anti-Feathering Lipliner og fyll i leppene dine før du legger farge på.

Skygge: Det er en veldig lys, magenta fuchsia rosa / fiolett. Den har den perfekte balansen. Jeg vil si at dette er en flott nyanse, hvis du er i humør for å eksperimentere med farge. Dette er en så vakker, lys farge, men det kan få tennene til å se litt gule ut. Så vær oppmerksom på det.

Wand / Application: Det går litt ujevnt, men tappen bruker produktet godt. Staven er flatt på begge sider og har ikke en "scoop" type struktur som i Rimmel Apocalips. Jeg tror, ​​dette produktet kunne ha hatt nytte av en slik stav. Når det blir sagt, holder det på produktet godt og overfører til leppene pent. Fargen bløder ikke eller gjør noe merkelig.

pigmentering: Den har middels til full pigmentering, avhengig av antall lag du vil bruke. Jeg vil si, den har ca 80% opasitet med ett tynt lag (dette er mer fordi det gjelder patchy, selve produktet er intenst pigmentert). Jeg liker å bruke 2 lag for å få full opasitet.

Bli ferdig: Målet på dette produktet er som en glans, så det er ganske skinnende og vått på leppene. Jeg elsker absolutt dette aspektet av produktet. Det føles veldig behagelig og lett, så du kan lagre dette under eller på noe annet produkt, og det ville fungere fantastisk.

Hvordan jeg liker å bruke den: Siden det er så lyst, foretrekker jeg enkelt, tynt lag kombinert med et annet leppeprodukt som Chanel leppestift. Hvis jeg har det på seg selv, setter jeg bare på mascara på øynene mine og ikke noe annet fordi denne fargen er så lys og iøynefallende. Men selvfølgelig kan du blande og matche, men du vil.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er omtrent gjennomsnittlig; Det varer omtrent 3-4 timer, enda mindre hvis du spiser / drikker i mellom. Men som det er like lett å bruke på nytt, synes jeg egentlig ikke om det. Selv når den slites av, etterlater den en svak rosa farge. Men jeg anbefaler en leppeforing under for lengre brukstid.

Fordeler av Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color:

  • Vakker farge.
  • Blader bak litt rosa farge, selv etter at den forsvinner.
  • Helt ugjennomsiktig pigmentering.
  • Wand bruker produktet godt.

Cons av Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Farge:

  • Går patchily - krever 2 lag for å få full ugjennomtrengelighet.
  • Oppholdsstyrke er 3-4 timer.

IMBB Rating: 4.5/5

Milani Black Liquid Eye Liquid-Like Eye Liner Pencil Milani Red Vino Baked Blush Milani Mineral Blush Mai Tai Milani Coral Cove Rose Powder Blush Milani Eye Tech Perfection Svart flytende øye liner Lakme 9 til 5 Lip Color - Eikebord Lakme 9 til 5 Lip Color - Wine Play Maybelline Hyperglossy Liquid Liner Lakme Absolute Precision Liquid Liner Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Lancome Violet Sunrise Blush Subtil Shimmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: