Farsali 24k rose gull eliksir har tatt Instagram med storm i flere måneder nå, og jeg ønsket å prøve det, men det er faktisk vanskelig å få hånd på disse tingene siden det har vært ute av lager i svært lang tid. Du vet hvor mye jeg elsker multifunksjonelle produkter, og dette er den typen et produkt som kan brukes som fuktighetskrem, kan blandes med grunnlag for å få det flotte, dystre utseende.

Pris: $54 Produktbeskrivelse: Daily Moisturizer: Denne skjønnhetsoljen er utviklet i USA, av et team av kosmetiske forskere, og er en effektiv lett fuktighetskrem med ekstra anti-aldring fordeler (for alle hudtyper). Bruk Rose Gold Elixir som en daglig fuktighetskrem, for å holde huden frisk og hydrert. De rene 24k Gold-flakene absorberer seg rett inn i huden din, slik at huden din blir glødende og naturlig strålende. Basen av denne luksuriøse Elixir er Rosehip frøolje. Rosehip frø består av 77% fettsyrer. Høy i linolsyre og linolensyrer, vitamin C og vitamin A (retinol); alt avgjørende for hudens helse. Rosehips har blitt funnet å regenerere vev og redusere utseendet på fine linjer, hyperpigmentering og strekkmerker.

ingredienser:

Min erfaring med Farsali 24K Rose Gold Elixir:

Den kommer inn i en hvit beholder med merkenavn og produktdetaljer trykt på forsiden og resten av detaljene er trykt på baksiden. Dispensjonsmekanismen er en dråpemekanisme som gir nok kontroll på produktet.

Jeg har hatt dette en stund nå, og jeg er besatt av disse tingene. Dette kan brukes som en daglig fuktighetskrem som jeg har gjort siden de siste dagene, og jeg kan definitivt se en stor forskjell i huden min.

Denne eliksiren fukter huden min uten å gjøre den fet eller fet. Det føles også ganske lett på huden. Farsaliolje blir absorbert og gir en lysende glød til huden. Du kan ikke se oljelagring opp på huden. Etter å ha brukt dette, føles huden min fuktig, myk og glatt. Faktisk blander elixir opp med fundament fundamentet fungerer bedre og glir jevnt på huden.

Min hud ser dugg og vakker ut. Du kan også se gullflager spredt i oljen, og disse flakene smelter raskt inn i huden, og når du bruker denne eliksiren med gullflak på huden, føles det som skjønnhet har møtt luksus.

Jeg bruker dette både i løpet av dagen og natten, og huden min føles veldig fuktig og jeg føler ikke behov for å legge til noe fuktighetskrem på toppen. Det hevder å redusere strekkmerker, men jeg skal ikke bruke så mye olje på kroppen min.

Denne skjønnhetsoljen reduserte akne arr på bare 10 dager, så jeg håper å se gode resultater etter bruk av hele flasken. Den beste delen om farsaliolje er de dyre og naturlige ingrediensene sammen med det høye vitamin C innholdet som gjør huden din bedre.

Ikke bare ingrediensene er topp hakk, lukten er også fantastisk. Den har en liten oransje-y rosse duft til den. Jeg har akne utsatt og sensitiv hud og Farsali Elixir forårsaket ingen irritasjon eller akne på huden min, noe som gjør den egnet for sensitiv hud.

Pros av Farsali 24K Rose Gold Elixir:

  • Topp hakk ingredienser.
  • Lukter bra.
  • 24 kg gullinfusjon og høyt C-vitamininnhold.
  • Lett absorberes og føles ikke fettete.
  • Hud har ikke behov for fuktighetskrem.
  • Passer for sensitiv hud.
  • Multifunksjonsprodukt.

Cons of Farsali 24K Rose Gold Elixir:

  • Tilgjengelighet er et problem.
  • Dyrt.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Farsali 24K Rose Gold Elixir? Ja. IMBB Rating: 4.8/5

Forest Essentials Avansert Soundarya Age Defying Facial Serum med 24 K gull Lakme Absolute Rose Gold Dust Illuminerende Lip Shimmer Korres Golden Krocus Ageless Saffron Elixir Serum Skog Essentials Sanjeevani Beauty Elixir

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: