Hei damer,

I dag snakker jeg om forskjellige måter å legge farge på håret uten å farges. Når det gjelder å legge farge på håret, er farging en av de mest enkle, men effektive måtene å bruke. Men hvis du vil legge til farger på håret ditt på en naturlig måte, er det forskjellige måter å bruke den muligens på. Bruke disse alternativene er hårvennlige og ødelegger heller ikke hårets konsistens. Så, du kan velge noen av disse uten å bekymre deg om ulempen.

Les videre for å få vite mer.

1. Klipp i utvidelser:

En enkel, men effektiv måte å legge til farger på håret ditt er å bruke klipp i utvidelser. Det er et bredt utvalg av klipp i utvidelser med et stort utvalg av farger i den. Bruke disse fargeklippet i utvidelser kan gi deg en god ide om hvordan håret ditt vil se ut, hvis de velger noe permanent i fremtiden. Den beste delen av disse utvidelsene er at det ikke skader håret ditt. alt du trenger å gjøre er klipp i forlengelsene og kam det med det naturlige håret sammen.

2. Hårkalk:

Trenden med hårkrit er å vinne markedet, takket være sine effektive og raske resultater. Trenden har vært populær i de siste årene fordi farging av håret ditt med kritt er budsjettvennlig og er et enkelt alternativ. Alt du trenger å gjøre er å bare fuktige pastellfarger og gni på håret. For å forsegle hårfargene riktig, bruk et rettjern og legg litt hårspray på håret.

3. Farge gummier:

Farge gnister er en av de nyeste trendene i markedet som kan bidra til å fargelegge håret ditt enkelt. Det største for å fargelegge håret ditt med fargegjær er, du kan blande og matche fargene, etter behov. Du kan selv velge den mørkeste fargen til alle og ikke bekymre deg for at den ikke blir overført på klærne dine.

4. Spray-on Farger:

Spray-on farger er et annet valg som en person kan velge å fremheve håret sitt. Spray-on farger kan brukes til å farge håret midlertidig. Det er ikke noe subtilt om spray-on hårfarger - de er vanligvis fulle av røde, pinks, purples, blues og green. En best ting om spray på farger er at de blir vasket av lett ved hjelp av vann.

5.Headband Extensions:

Hodestøtforlengelser er også kjent som hemmelige forlengelser som kan brukes til å falle farget hår. Hodebåndsforlengelser ser veldig bra ut, hvis de fungerer riktig. Hvis du ikke vil fargestille håret ditt og ikke ønsker å velge noen av disse metodene, er båndbreddeforlengelser det enkleste av alt. Hodestøtforlengelser ser bra ut når de bæres med en lue eller sikret med hestehale.

6. Bonded Hair Extension:

Bonded hair extension har en sikrere farge enn den av hodebåndet utvidelser. I bundet hårforlengelse kan en gruppe hår limes inn i et lite stykke eget hår og kan også vaskes, rettes og krølles. De er super enkle å fjerne, og du kan også endre hårets tekstur eller farge.

7. Flettet hårfarge:

Hvis du vil gjøre håret ditt ser fargerikt ut, velger du flettet hårfarge. Flettet hårfarger er tilgjengelige i form av bånd og stoffer i forskjellige farger. Hvis du ønsker å skille seg ut av mengden, velger du flettet hårfarger. Det er en dristig frisyre valg, men de som kan trekke den av, vil alltid se helt fantastisk ut.

Bildekilde: 2, 3, 4, 5, 6, 7

7 forskjellige måter å drape Lehenga Dupatta 7 forskjellige måter bananer gjør deg vakker 7 forskjellige måter å bruke Curd på for ulike hårproblemer Slik legger du en fargepale til øynene dine på minimalistisk måte 12 Fab Lip Farger Du kan legge til i Forfengelighet, annet enn Rød og Pinks + IMBB Anbefalinger En komplett guide til å farge håret ditt hjemme Unngå disse feilene mens du farger håret ditt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: