Hei alle sammen,

I dag skal jeg gjennomgå en øyefiner fra merkevaren, The Body Shop. Jeg bestilte noen få varer fra The Body Shop, litt tid tilbake. Denne øyefinansieringen var en del av den ordren. Merkelig, alt var pent pakket, bortsett fra denne øyenskyggen og et øye-definer som jeg bestilte. Det var tydeligvis skadet. Jeg skrev en mail til The Body Shop, angående det skadede produktet, og jeg er veldig imponert over tjenesten deres. De sendte en ny pakke med øyenskygge og en øyefiner. De spurte meg ikke om noe bevis eller fortalte de meg at de skulle bytte den i butikk eller sende den tilbake til dem. Nå er dette det jeg kaller en god kundeservice. Les anmeldelsen for å få vite detaljene.

Pris: £9.00 Produktbeskrivelse: Tilgjengelig i et utvalg av forførende nyanser, gjør den svært blandbare formelen og den praktiske ekspertvamptoppen av våre Smoky Eye Definers å skape en forlokkende øye sminkeutseende uten problemer. De er den perfekte måten å få røket øyeutseende på sekunder. • Meget blandbar formel. • Svampespiss for enkel smussing. • Dermatologisk testet. • Oftalmologisk testet.

Min erfaring med kroppshandelen Smoky Eye Definer Pencil - Navy Blue:

emballasje: Det er en flekkapplikator i den ene enden av blyanten og definerer i den andre enden. Det er en hette som dekker i begge ender. Blyanten er solid og dekselet er stramt. Det kommer ikke av seg lett.

Skygge: Skyggen Navy Blue er ikke i nærheten av blå. Det er faktisk svart. Blyanten, etter min mening, er ubrukelig og sløsing med penger for meg. Jeg må trekke og slep øynene mine for å bruke den. Jeg prøvde all mulig måte å bruke den, men all min innsats mislyktes.

Jeg prøvde å varme spissen, bruk blyanten på min øvre lash linje så på vannlinjen, og det er et komplett avfall. Svampapplikatoren er for vanskelig og det er smertefullt å bruke. Totalt sett er jeg svært skuffet over dette produktet.

Pros av kroppshandelen Smoky Eye Definer Pencil - Navy Blue:

  • Hyggelig emballasje.

Ulemper med kroppshandelen Smoky Eye Definer Pencil - Navy Blue:

  • Applicator svamp er vanskelig.
  • Skyggen er ikke blå.
  • Blyanten er vanskelig.

IMBB Rating: 1/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Kropps Shop Smoky Eye Definer Pencil - Navy Blue? Nei.

The Body Shop Rainforest Shine Shampoo The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion Kroppshandelen Vitamin E fuktighetsgivende krem Body Shop Smoky 2-i-1 Black Gel Liner og Brow Definer Colorbar Bare Smoky Kajal i Just Teal 004 Estee Lauder 08 Charred Plum Magisk Smoky Powder Shadow Stick Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil Chambor Eye Definer 01 Black Rimmel London Overdrive Vanntett Eye Definer Naken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: