Hei alle sammen,

Vi er nesten ferdige med "Kiss Proof Lip Stain" -området, og her er anmeldelsen av sist men en i skyggen "Haute Latte 007." Bond som det høres ut, men dette er igjen en veldig slitesterk skygge. Den kan bli slitt daglig for formell kontorutseende. Et godt alternativ for de som liker slitesterke farger for kontor. Les videre for å vite mer om den aktuelle nyansen.

Pris: Rs. 900 / - for 6,5 ml.

Min erfaring med Colorbar 007 Haute Latte Kiss Proof Lip Stain:

emballasje:Den ytre sølvpapir kartongen ligner på andre leppestifter fra Colorbar kosmetikk. Den har alle nødvendige opplysninger og krav om produktet. I den ene enden er det et fargekodet klistremerke med skyggenavnet og nummeret. Røret er en av sitt slag. Kroppen og hetten er sølv med to gjennomsiktige vinduer. Applikatoren er lang og solid samtidig. Det plukker opp nok produkt til å dekke leppene på en gang. Du trenger ikke å grave inn igjen og igjen for å hente produkt. Basen på røret har skygge navn, antall og datoer for produksjon og utløp. Jeg vil si det er smart, unikt og funksjonelt samtidig.

Tekstur:Lip flekken gjelder som en flytende leppestift i utgangspunktet. Det tar ca 10-15 sekunder å bosette seg til en perfekt matt flekk på leppene. Det er så lett at du pleier å glemme at du har noe på leppene dine. Det er super matt og klamrer seg til leppene på applikasjonen. For normale lepper vil teksten føle seg komfortabel for de første 2 timene; etter det kan du trenge en leppebalm.

Skygge: Dette er en nøytral i hele spekteret av Kiss Proof lip flekker. Det gir et veldig polert og sofistikert utseende med bare en sveipe. Skyggen har et snev av mauv-ish undertone som gir heisen til skyggen; ellers ville det vært en kjedelig kjedelig brun. Som min kjærlighet til nøytrale forblir, liker jeg ganske skyggen.

Oppholdsstyrke:Å være en flekk, den forblir på lenge! Det skreller litt i midten av underleppen etter et fullt måltid, men skyggen forsvinner ikke helt fra leppene. Det kan være nødvendig med litt berøring etter måltidet. Du trenger ikke en leppeforedling, da dette dekker leppene i bare en sveipe. Med en leppeforing kan det føles litt tungt på leppene. Du vil trenge en leppebalsam etter 2-3 timer for å få den behagelige følelsen på leppene.

Alt i alt, dette er ikke en must-have skygge for meg, men de som vil ha lenge, holder leppestifter for formell kontorbruk, du kan definitivt sjekke dette ut. Å være en naken / nøytral elsker, jeg liker skyggen.

Pros av Colorbar 007 Haute Latte Kiss Proof Lip Flekke:

  • Hyggelig emballasje.
  • Super matte.
  • Langvarig.
  • Ingen parabener.
  • God mengde produkt.

Cons av Colorbar 007 Haute Latte Kiss Proof Lip Flekk:

  • Føler litt tørking etter en stund.
  • Litt dyrt.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar 007 Haute Latte Kiss Proof Lip Stain? Jeg kan ikke tilbakekjøpe denne spesielle nyansen, men vil definitivt anbefale dette til de som liker nøytrale og slitesterke farger.

Colorbar 003 Girlie Kiss Proof Lip Stain Colorbar 002 Royal Pink Kiss Proof Lip Flekk Colorbar 001 Hollywood Kiss Proof Lip Stain Colorbar True Lip Gloss - Pink Stain Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Stort Colorbar Haul + Swatches !!! Rimmel London Royal Gloss - 061 Pink Taffy Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge + Weekend Haul 15 Best Kissproof Lip Farger J.Cat Beauty LLS115 Blow Your Mind Liptitude 24/7 Hydrating Lip Stain MUA Kiss Proof Lip Stain - Fruitilicious ELF Naken Nectar Lip Stain ELF Lip Stain - Crimson Crush Sephora Cream Lip Stain - Strawberry Kissed

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: