Hei skjønnheter,

Hvordan går det med deg i dag? Jeg har det bra da den nye uken har startet! Hva kan være bedre enn å skrive og se på filmer! Så i dag, jeg planlegger å bare slappe av på min egen måte.

Med så mange produkter som kommer opp hver dag, tror du ikke at vi mister sjarmen til de gamle? Et slikt eksempel er olje. I dag finnes det en rekke oljer i markedet fra spiselige oljer til ansiktsbehandling mot forskjellige essensielle oljer! Ingen tvil om at de alle har sine egne fordeler for kropp og hud, men jeg føler meg noen ganger at i dette nye rotteriet er vår gamle klassiske arv gått tapt!

Ja, jeg snakker om en av våre dyrebare naturlige oljer, dvs. kokosnøttolje. Da jeg var barn, pleide mamma min å massere denne oljen i håret mitt og også pleide å gjøre noen løsning ved å bruke denne oljen til å påføres huden etter å ha badet for å bli kvitt tørrheten siden fuktighetskrem og kroppsrør ikke var så mye tilgjengelig igjen da.

Vi er alle godt klar over fordelene med kokos har på håret og huden vår. Har du noen gang lagt merke til lange tresses skjønnheter fra den sørlige delen av India? Mye kokos brukes i deres daglige kosthold, og du kan se resultatet i form av vakkert svart langt hår. Også kokosnøttolje er svært effektiv i behandling av friske brente merker og ulike arr.

I dag skal jeg ikke snakke om fordelene med kokosnøttolje heller, jeg skal dele noen raske tips for å innlemme bruken av denne oljen i ditt daglige hud- og hårpleie regime.

Hårpleie Tips:

• Ved å legge til lunkent kokosnøttolje med noen kamfer, kan du bli kvitt aktuell flass. Du må bare massere denne blandingen på hodebunnen og bede farvel til flass! • Kok kokosnøttolje med litt knust ta, til vannet skifter farge til lysegrønn. La det avkjøles en stund, og deretter masser denne blandingen forsiktig i hodebunnen for å få kontroll over flass.

• I en bolle ta en skje med knust sesamfrø, en skje med knuste fenegreekfrø med kokosnøttolje og hold det i sollys i noen dager. Bruk denne oljen til å massere hårrøttene dine for å fremme hårvekst og redusere hårfall. • Tilsett litt tørkede karryblader til kokosnøttolje og bring koka i blandingen. Denne oljen kan lagres og brukes til å redusere for tidlig grilling av hår.

Hudpleie tips:

• Kokosolje kan erstatte ansiktsrensemidler som inneholder mye kjemikalier. Ta en halv skje med denne oljen og masser ansiktet ditt med det forsiktig. Vask ansiktet med lunkent vann for å få en myk hud. • Hvis du bruker kokosolje som rengjøringsmiddel, trenger du ikke en separat fuktighetskrem etterpå. • Etter bading masser du huden med noen dråper kokosnøttolje. Skyll huden godt med litt vann. Det fungerer som en veldig god fuktighetskrem for huden din spesielt om vinteren! • Bland om noen få dråper sitronsaft og glycerin med kokosnøttolje og påfør ansiktet ditt. Masser forsiktig til huden absorberer blandingen. Denne blandingen kan også brukes på albuer og knær for ekstra glatthet og mykhet. Vask av om morgenen og få babyens myke hud! Du trenger ikke fuktighetskrem neste dag.

• Kokosolje kan også brukes til barbering. I stedet for å bruke en barberkrem, beleg huden din med kokosnøttolje og følg din vanlige barberingsprosess. Det vil ikke tørke ut huden din og vil også opprettholde riktig PH-balanse mellom følsomme områder uten noen bivirkninger. • Kokosolje kan brukes til å massere dine nagler for hvitere negler og en rask vekst. • Det kan brukes som en naturlig sminkefjerner. Bare dab en bomullsboll i kokosnøttolje og bruk den til å fjerne sminken om natten.

• Kokosolje kan også brukes til å massere under øyeområdet om natten, noe som vil bidra til å redusere fine linjer og tretthet. • Det kan brukes som en fotskrubbe ved å blande litt sukker i det og gni føttene med det. Den naturlige oljen gjør føttene myke ved å fjerne den døde huden enkelt. • Kokosolje kan også brukes som leppebalsam og som leppefoliator hvis blandet med noe knust sukker. • Den beste bruken av kokosolje blandes med litt natron og masserer denne blandingen til huden din. Dette fungerer bra for akne utsatt hud!

Dette er noen ting jeg ønsket å dele om denne fantastiske naturlige oljen. Jeg håper dere alle vil høste maksimale fordeler ut hvis det!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5.

15 Budsjett Beauty Tips Banan Beauty Benefits, Applications og tips Reise Beauty Tips Daglig Vinterskjønnhetstips Sitron Beauty Benefits Hudpleie tips og ideer Agurk Beauty Fordeler og tips Mote tips for Plus Size kvinner Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje Body Shop Coconut Oil Shine Review Fabindia Almond og Coconut Body Butter Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: