Vi jenter er galne for flytende leppestifter som tørker til matt tekstur. Har jeg rett? Jeg er alltid på utkikk etter slike leppestifter. Jeg så denne i Superdrug, og fant dette den mest unike skyggen å eie. Jeg har grunnleggende røde og nudder i mattes, men denne lilla, var en klasse fra hverandre. Du kan forholde dette til MAC Heroine, men dette er en veldig slitesterk skygge.

Produktbeskrivelse: "Matte Me" er en matt overflate flytende leppestift som glir på i en jevn applikasjon, uten behov for en andre frakk. Pris: £ 4,99 / INR 500

Min erfaring med slank sminke Fandango Lilla matte My Ultra Smooth Matte Lip Cream:

Du kan alle ha sett så mange billigere dupes for disse "Matte Me" -versjonene fra Slank Makeup, men ingenting slår denne som heter "Fandango Purple." Fargen er fantastisk, en eller annen måte den eneste lilla jeg kan tør å bære. Fargen har noen blå-rosa toner til den, men så slitesterk. Det gjør at tennene mine ser hvitere ut, huden min ser roligere ut. Farge er en kulefarget lilla uten tvil, og den passer til nøytrale til rosa hudtoner. Veggene er ikke wobbly, som jeg ville ha likt; det føles stivt.

Jeg elsker hvordan det går, det lagrer på en lett jakke, uten å føle seg tung eller kakig i det hele tatt. Til min overraskelse føles det som å ha ingen leppestift. Dessverre som enhver annen matt leppestift der ute, viser dette også sprekkene i leppene dine; flaky lepper pass opp!

Du kan lagre det opp hvis du vil, men dette vil ikke påvirke patchiness etter måltider. Etter å ha spist popcorn, la jeg merke til at de indre leppene ikke hadde farge. Skje med alle flytende leppestifter? Så, dette må bli bearbeidet etter hvert måltid.

Fargen varer hele dagen ellers. Det ville vise leppe linjer, men fremdeles former leppene så vakkert. Mens det varer, er det verdt det. Tørre lepper kan ikke være så glad i dette som jeg er, jeg elsker mattes, så ingen klager.

Fordeler med slank sminke Fandango Lilla matte meg Ultra Smooth Matte Lip Cream:

  • Føler aldri kaker eller tørr på meg.
  • En lett pels og du er god å gå.
  • Nydelig lilla med blå og rosa toner til den.
  • Går hele dagen hvis du ikke har måltider 😛

Ulemper med slank sminke Fandango Lilla Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream:

  • Gets lappete etter måltider.
  • Inner lepper vil trenge å røre opp ofte i løpet av dagen.
  • Tørre og flakete lepper være forsiktige.
  • Staven kunne ha vært fleksibel.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøpe slank makeup Fandango Lilla matte meg Ultra Smooth Matte Lip Cream? Sikkert, jeg vil gjerne eie noen røde også fra dem. IMBB Rating: 4.5/5

Slank Makeup Party Pink Matte Me Ultra Glatt Lip Cream Slank Matte Me Rioja Red Ultra Smooth Matte Lip Cream Ansikter Ultime Pro Grape Martini Lip Creme Lakme Absolut Lip Tint Creme i Mauve Hue NYX Budapest Soft Matte Lip Cream NYX Sway Liquid Suede Cream Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020