Av Aaradhya K

Jeg kom over Covergirl Ready Set Gorgeous Foundation, en gang i fjor og ble forelsket i denne søte og robuste emballasjen. På den tiden valgte jeg bare det uten å gjøre noen undersøkelser og har brukt det ganske mye hele tiden.

Produktkrav: Få insta-nydelig med Klar Sett nydelig! Denne flytende fundamentets oljefrie formel gir middels dekning til jevn hudton og dekker ufullkommenhet. Resultatet er et feilfritt, naturlig utseende som varer hele dagen. Det innebygde pulversystemet kjemper mot glans, trekker olje og svetter vekk fra ansiktet ditt i stedet for å fange dem under grunnlaget.

Hvordan søke? Bruk en engangs svamp kil eller rene fingertupper, dab en liten mengde grunnlag på midten av kinnene dine. Blend utover mot kantene i ansiktet ditt, konsentrere deg om ujevne områder og avtagende intensitet mot håret.

ingredienser: Vann, cyklopentasiloksan, propylenglykol, talkum, dimetikon, aluminiumstivelse oktenylsuksinat, natriumklorid, Peg / Ppg-18/18 Dimetikon, Pvp, Benzylalkohol, Fenoksyetanol, Etylen / Metakrylatkopolymer, Trihydroksyearin, Arachidylbehenat, Meticon, Silika, Natriumbenzoat , Syntetisk voks, Polyglyceryl-4-isostearat, Hexyl Laurat, Cetyl Peg / Ppg-10/1 Dimetikon, Etylen Brassylat, Benfeninsyre, Polyetylen. Kan inneholde / Peut Contenir: Titandioxid, jernoksid.

Nyanser tilgjengelig: 12 nyanser

Pris: $ 6,67-7,99, avhengig av hvor du kjøper.

Min erfaring med Covergirl Ready Set Gorgeous Foundation:

emballasje: Som du kan se på bildene er emballasjen veldig fin og girly. Stiftelsen er i en rørform, noe som gjør den veldig robust, reisevennlig og tar ikke mye plass. Selv om skyggenumrene er oppført på forsiden, er skyggenavnene på baksiden.

Farge: Skyggen jeg har 210 "Medium-Beige", er det et godt samsvar med hudtonen min, selv om jeg ikke vil si at den er perfekt. Jeg vil anbefale å blande to forskjellige nyanser av dette fundamentet for å få den perfekte fargen. Skyggeområdet er bra for fair-medium-hudfarge mennesker, og det meste av den indiske hudtonen vil finne en god kamp.

Tekstur og konsistens: Dette er et flytende fundament og har en veldig tynn, løpende konsistens, noe som gjør fundamentet veldig enkelt å blande. Det hevder å kunne blande med fingrene, men jeg vil anbefale å bruke en flatbørste eller skjønnhetsblender for et ikke-stramt, feilfritt utseende. Det føles veldig lett på huden, som jeg er sikker på at olje / kombinasjon hud skjønnhet ville elske.

Dekning: Stiftelsen har en middels dekning og setter til en fløyel matt finish. Den beste delen om det er det ser veldig naturlig ut og frisk på ansiktet. Det styrer oljen veldig bra og gir en utjevnet glødende hud. Men blemmer og mørke flekker må dekkes av en concealer. Ved å påføre det andre laget, bygger stiftelsen seg godt uten å gi et kakig utseende.

Varig kraft: Overraskende varer det en god 5-6 timer uten en primer, og du kan gjøre det enda enda lenger med en primer under. Folk med veldig fet hud ville trenge å bløt og røre opp deres T-Zone skjønt.

Pros av Covergirl Ready Set Gorgeous Foundation:

  • Holder olje i sjakk.
  • Lett vekt fundament. Glider på huden som gir fløyel matt finish.
  • Rimelig pris.
  • Dekningen er ganske bra (Medium). Dekker rødhet og jevn ut huden.
  • Ser veldig naturlig ut på huden.
  • Litt går langt.
  • Bygger veldig bra.

Ulemper med Covergirl Ready Set Gorgeous Foundation:

  • Ikke vare hele dagen som hevdet.
  • Begrenset nyansevalg. Må blandes og matche to forskjellige nyanser for å få en perfekt kamp.
  • Vil ikke anbefale å tørke hudfolk.

IMBB Rating: 4.5/5

Kjennelse: Dette er et fantastisk grunnlag for veldig fet til kombinasjonshud med god dekning, lysvekt og meget godt prisklasse. Folk som er ute etter en oljefri dagligdagsstiftelse, må gi dette et skudd.

Gjøre opp for Ever HD Foundation Covergirl Bombshell Volume av LashBlast Mascara i Very Black 800 Covergirl CG Smoothers Concealer Covergirl Sukkulent Kirsebær Colorlicious Lipstick CoverGirl Ready Set Gorgeous Concealer PIXEL 502-11 Nydelig Lip Butter bareMinerals Klar til Go Complexion Perfection Palette Colorbar Klar til å blinke Perfekt Eye Makeup Kit Hvordan velge Foundation Shade for Skin Lotus Herbals PURESTAY Nourishing Foundations-Bright Angel, Royal Ivory, hasselnøttstjerne, mandel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: