Hei, kjære lesere !!!

Dette innlegget handler om den femte Elf Custom Eye Shadow som jeg hadde kjøpt i bulk. Jeg har en enda lilla nyanse i min forfengelighet (en i slank palett), men likevel kjøpte jeg denne fordi den har mindre glitter og er litt mer subtil. Jeg kjøpte disse av ELF nettsted og jeg fikk en god avtale på disse. Også, siden de ikke er tilgjengelige i de fleste butikker, var jeg veldig spent på å kjøpe en haug med disse. Les videre for å vite om ELF Purple Custom Eye Shadow.

Produktbeskrivelse: Lag ditt personlige utseende med denne pigmentrike øyenskyggen. Safe Gentle Formula. Umiddelbart vakre, sunne utseende øyne designet, formulert og testet av vårt profesjonelle team av makeup artister. Bli din egen makeup artist.

ingredienser:

Pris: $1

Jeg tar på ELF Purple Custom Eye Shadow:

emballasje: Den vanlige emballasjen av en refill shadow pan. Skyggen i en sirkulær, 2 mm dyp panne som kan legges til en tom palett for å lage tilpasset palett. Ingenting mer å legge til, bortsett fra at jeg likte måten den ble pakket før den ble sendt. Det holdt pannen og skyggen trygg.

Tekstur: Det er en pulverøyskygge satt i kakeform, men er veldig jevn og lett å påføre. Den har nesten ingen glimmer og gir en matt, pulveraktig finish. Det er glatt og føles ikke sint. Jeg trodde det kan virke som en billig pulverskygge, men det er veldig glatt og veldig lett å påføre og blande.

Farge: Skyggen er lilla med et snev av vinfarge. Det er en svært allsidig nyanse og vil se pen ut på alle typer hudfarger. Siden det er en mørk skygge, brukte jeg derfor tungt skjul under øynene mine for å forbedre utseendet ytterligere. Denne spesielle nyansen er god for accentuerende krøller for å gi mer dybde til øynene eller bare å påføre dekslene for å gå med mer av tradisjonelle slitasje.

pigmentering: Den har en veldig god pigmentering. Jeg svømte forsiktig fingerpippene mine på skyggene for å ta et bilde og ble herlig overrasket over å se fargen min finger tips plukket opp. To swipes er nok til å få en intens øye utseende.

Brukstid: Etter 5-6 timer begynner den å øke. Man kan øke slitestiden, hvis man bruker primer eller hvit øyenskygge under.

Konklusjon: Dette er et veldig godt produkt for pengene betalt. Jeg kjøpte nesten ni skyggepanner for å lage min egen tilpassede palett. Elf-området selger også tomme paletter, hvor man kan legge til kasser av ønsket farge. Men jeg kjøpte en bedre og billigere en. De kan være smuss billig, men alle nyanser i dette området har en god anmeldelse online og også mange blogger som jeg følger regelmessig.

Pros av ELF Purple Custom Eye Shadow:

 • Standard aluminiumspanne, er perfekt for å lage tilpasset øyeskyggepalett.
 • Vil se ganske på indisk hudtone, men man må bruke en concealer å skjule mørke sirkler.
 • Tilgjengelig i 11 forskjellige nyanser.
 • Ingen glimmer og har matt overflate.
 • Ingen duft.
 • God pigmentering og enkel å bygge.
 • Stiger på for anstendig tid.
 • Nyanser er gode og dekker hele spekteret.
 • Rimelig og i mindre enn 10 dollar kan man lage en helt tilpasset palett.

Ulemper med ELF Purple Custom Eye Shadow:

 • Ikke tilgjengelig i butikkene og må bestille den på nettet.
 • Bit for pulverisert og har fallout.

Ville jeg tilbakekjøp ELF Purple Custom Eye Shadow? Nei, fordi det vil vare meg stor tid. Men jeg planlegger å kjøpe alle fargene fra dette området, siden de utfører så godt og er så glatte på lommen. Alle de som elsker å eksperimentere med ny sminke, kan tilpasse den slik at de passer til deres preferanser og hudtype, og bør gi disse skyggepansene et rettferdig forsøk.

IMBB-vurdering: 4.5/5

Naturens Co.Rosemary Sage-Thyme Hair Oil ELF Studio Makeup Clutch Palette ELF Studio Poreless Face Primer ALV. Studio 83 Piece Essential Makeup Collection Clinique Smart Custom Repair Serum ELF ferskenfizz tilpasset øyeskygge ELF ferskenfizz tilpasset øyeskygge ELF Golden Glow Custom Eyeshadow Hvordan lage din egen tilpassede øyeskyggepalett MUA Makeup Academy Sage 3 I 1 Extreme Contour Eye Pen Metallic Silver og Purple-Gray Smokey Eye Tutorial Maybelline Colorshow Crayon - 06 Noble Purple Grå og Lilla Eye Makeup Look Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: