'Pearl Styling Collection' er en av de mest populære områdene av Remington. Rati har gjennomgått en krøllestav fra dette området, mens jeg allerede har gjennomgått en pro styler. Og gjett hva? Vi har begge elsket serien så langt. Så, tar denne S9500 Pearl Straightener arven fremover, eller klarer det ikke å imponere ... la meg fortelle dere alle!

Pris: MRP 8795, men du kan alltid finne den på en rabatt på nettet

Min erfaring med Remington S9500 Pearl Straightener:

emballasje: Ytre emballasjen er bare så god siden den har all den informasjonen du noensinne vil ha om produktet. Jeg elsker det når merker gjør dette! Det er ikke noe fancy om pappkassen, men det ser lovende ut. Til min overraskelse kom jernet med en varmebestandig pose som kan tjene formålet med en matte også. Det gjør det veldig enkelt å bruke, og jeg trenger ikke å bekymre meg for å brenne noe, eller finne et spesielt sted å holde strykejernet til det blir avkjølt etter bruk.

Bygget: Jernet selv er flott i bygget. De har gjort det solid, men har ikke kompromittert en bit med jernets utseende. Det ser flott ut og godt, dyrt (som det er!). Den har en veldig lang ledning (3 meter lang) som gjør den enda bedre og mer nyttig. Så, hvis du bruker det hjemme og speilet ditt er borte fra strømkortet, kan du enkelt rette håret ditt.

Et annet pluss er hengslene som holder den trygg og gjør det enkelt å lagre. LED-skjermen fungerer bra og viser temperaturen på strykejernet. Man kan justere denne temperaturen ved hjelp av disse søte liten nøklene. 😀 Samlet sett er emballasjen og det innebygde av dette jernet veldig imponerende.

plater: Nå kommer til platene! Varemerket hevder at platen er belagt med ekte perler, og dette belegget gjør hele retteopplevelsen lettere, håret forblir rent og jevnt i lengre tid. Så langt er dette den beste platen jeg har sett og brukt i en retting. Jeg har tykt hår som har en tendens til å bli frizzy og tørr lett, og dette jernet retter håret mitt med bare en gang. Det er veldig enkelt å glide dette jernet gjennom håret mitt. Jeg har brukt mange glattejern fra Philips og til og med Remington, og de ville trekke håret mitt litt, men med denne har jeg ingen slike klager. Så, jeg gir tommelen opp til det avanserte keramiske perlebelegget også.

Opptreden: Den blir klar innen ti sekunder flatt og gir meg god plass til å kontrollere temperaturen. Håret mitt er ganske tykt og til og med ved 190 grader, tar det bare en sveipe for å rette en del av håret. Varemerket hevder at det glir 8 ganger jevnere. Jeg vet ikke hvordan man skal måle 8 ganger, men ja det glir veldig jevnt uten å rive, trekke eller skade håret mitt. Jeg har brukt denne jernen så mye de siste ukene, og fremdeles har håret mitt ikke tørt eller skadet. Men så tar jeg ordentlig vare på håret mitt og vil råde deg til å gjøre det også hvis du bruker oppvarmede verktøy på håret ditt mye.

Jeg eier mange hår styling verktøy siden jeg pleide å ha midje lengde hår til noen måneder tilbake. Jeg hadde fått meg kjedelig med alle dem, spesielt med håretretten min siden det var veldig god kvalitet, det ville holde håret mitt rettet bare for en dag max. I tillegg, når jeg bruker det jern og vasker håret mitt, forlater det håret mitt urent og ekstremt tørt. Så det var hvordan jeg tenkte å oppgradere verktøyene mine og fra keramisk belegg, jeg flyttet videre til dette jernet som kan skryte av å ha 'Advanced Ceramic Ultimate' belegg. Og for å være ærlig, er jeg veldig fornøyd med resultatene, fordi:

a) Det holder håret mitt rett i opptil 3 dager (kan ikke leve uten hår vaske i mer enn tre dager), b) Det holder håret mitt frizz hele tiden, c) Gjør håret veldig skinnende og mer sunt hver gang og d) Håret mitt ser ikke ut eller føles tørt etter at jeg har vasket dem.

Alt i alt: Jeg har ingen klager med dette jernet i det hele tatt. Det er en av mine mest verdsatte eiendeler nå. Også fordi IMBB sponset det! 😛 Dette er en ultimate kombinasjon av godt utseende og upåklagelig ytelse. Det gjør rettsprosessen enkel og rask og tar også godt vare på håret.

Min marsvin er (min søster) hår 😛

Før:

Etter:

Pros av Remington S9500 Pearl Straightener:

• Det er en skjønnhet! Glides super jevnt • Brukeren har kontroll over temperaturinnstillingene • Perleplater reduserer varmetap, selv om du må vise håret litt TLC fra tid til annen • Fungerer bra for tykt og tynt hår • Varmebestandig pose cum matte • Super lang ledning gjør det mer brukervennlig • Ikke gjør håret tørt • Gjør håret skinnende og sunt • 10 sekunder varme opp • Håret forblir rettet i flere dager • Så verdt pengene!

Cons av Remington S9500 Pearl Straightener:

• Bokstavelig talt ingen!

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Remington S9500 Pearl Straightener? Remington har aldri unnlatt å imponere meg, noensinne! Hvis budsjettet ditt tillater, gå for det siden det er en av de beste flatjernene som er tilgjengelige i markedet. Jeg er sikker på at det ikke vil skuffe deg. 🙂

Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron Remington Professional Slim Hair Straightener Remington S9520 Pearl Keramisk Hair Straightener Remington T Studio Beskytt Flat Iron Alt om Pearl Facial Nivea Pearl og Beauty Anti-Perspirant Roll On Slik krøller håret med rette: Gjør det selv Aveda Glatt Infusion Glossing Straightener Torlen Profesjonell Styling Iron TOR 044 Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: