Hei kjære damer,

Hvis sminke er en jentes beste venn, er parfyme hennes nest beste venn. Jeg elsker å kjøpe og bruke fine parfymer. I motsetning til noen av dere kjøper jeg ikke en parfyme bare for sin fine flaske, jeg kjøper flasken hvis jeg liker lukten. I fjor, mens jeg var på Dubai internasjonale flyplass, gjorde jeg noe pliktfritt å handle. Som skattefri er det beste stedet å handle luksusvarer, kjøpte jeg en av de endelige parfymer jeg hadde øye på, og kjøpte også noen parfyme for parfyme. Jeg har vært en fan av Jovan musk fra begynnelsen, men på flyplassen så jeg noen forskjellige duftvarianter fra Jovan, som jeg ikke hadde sett i indiske butikker før, så jeg kjøpte dem. Secret Amber by Jovan er en orientalsk inspirert duft utgitt av Jovan i 2012. Les videre for å vite om jeg likte denne unisex duften eller ikke:

Pris: Jeg betalte $ 8 for denne duften (tilgjengelig til forskjellige kostnader på tvers av forskjellige shoppingsteder i India).

Produktbeskrivelse: Luxuriate i den sensuelle varmen av Secret Amber, en elegant gourmand duft. Som duften utfolder seg, blir dens unike elementer avslørt av en tidløs gult duft. En tantalizing duo av ingefær og muskatøy krydder toppen av duften, og gir et snev av intriger. Dette smelter inn i et rosenrødt kanelhjerte for en deilig sensuell følelse. Kombinert med søt vanilje og myk muskus, legger det hemmelige gulvet hele dypet til den varme og sofistikerte duften.

Min erfaring med Jovan Secret Amber Cologne Spray:

I henhold til informasjonen som er oppgitt på produktets nettsted, inneholder duften toppnotene til muskat og ingefær. De midterste notatene er kanel og rose med grunnnotater av myk musk, vanilje og rav. Når jeg først sprayer det på meg, lukker jeg treaktige notater på meg sterkt. Det lukter som sandeltre + rav blandet med krydder til meg. Jeg er en fan av woody og musky, så jeg likte denne unisex parfymen.

Imidlertid vil jenter som er i søte og blomstrende dufter ikke like denne. Dette er en sterk duft som kan gi hodepine til folk som bare liker lyse dufter. Jeg føler at det er mer egnet til å ha på natt og vinter, da det er en mørk, varm duft. Som påstått er det faktisk en unisex duft som gutter og jenter begge ville elske å ha på (med mindre du bare liker girly, søte dufter).

Det er ingenting fancy om emballasjen. Den kommer i en ren glassflaske med metalldeksel, som alle andre Jovan dufter har. Sprayen er solid og funksjonell, emballasjen er praktisk, og ser ikke billig ut.

Når jeg snakker om oppholdsstyrken til denne parfymen, forblir den for meg i 2-3 timer veldig sterk og deretter 1-2 timer - en svak luktør, som ikke er dårlig for et apotek, men det er heller ikke bra. Silage er moderat også. Samlet sett er det en god avtale for jenter som liker sterke woody + krydrede dufter. Men hvis sterke dufter gir deg hodepine, så hold deg borte fra dette. Jeg vil anbefale dette som et godt lommevennlig gaveutstyr for gutter og jenter, men ikke et must.

Pros av Jovan Secret Amber Cologne Spray:

  • Sterk skogaktig + krydret duft.
  • Unisex.
  • Rimelig.
  • Ikke forlater flekker på klær.
  • Irriterer ikke huden.
  • Luktes veldig nært til noen avanserte parfymer.

Ulemper med Jovan Secret Amber Cologne Spray:

  • Kan være for sterk for noen mennesker.
  • Folk som ikke liker begrepet unisex-produkter, vil ikke sette pris på det.
  • Å ha makt kunne vært bedre.
  • Tilgjengeligheten i India er begrenset.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Jovan Secret Amber Cologne Spray? Nei.

Jovan White Musk Köln Konsentrert Spray Jovan Black Musk For Women Jovan Silky Rose Köln Spray Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Amber Romance Deep Softening Body Butter Victoria's Secret Fantasies Amber Romance Daglig Kroppsvask Victoria's Secret Amber Romance Eau De Toilette Estee Lauder Super Köln Spray Royal Mirage Sports Eau De Köln

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: