Hallo jenter,

Sminkverdenen vokser raskt, og jeg har så mange produkter på min ønskeliste for å eksperimentere med. Bronzers faller inn i en kategori som jeg har ment å prøve, og jeg visste at jeg aldri kunne gå galt med Maybelline. Jeg fikk denne kjæresten som 2 måneder siden, og nå etter konstant prøve og feil, tror jeg jeg har vært ganske komfortabel med bronzers, så her er jeg! Les mer om dette produktet 🙂

Pris: Rs. 699

Produktbeskrivelse av Maybelline: En bronse som føles lett som et pulver, men smelter inn i huden som en krem. Pigmentene blandes lett og slites jevnt. Gir en naturlig, fading-sikker bronsefarge som etterlater huden slik den var ment å være ... frisk, puste og naturlig.

Min erfaring med Maybelline Glistening Sun Dream Bouncy Bronzer:

Jeg var ganske spent på å prøve "Dream Bouncy" rødmer fra Maybelline fordi jeg elsker kremblush, men dessverre fikk jeg aldri sjansen. Men hvordan kan jeg savne det spekteret? Så jeg fikk bronzer i stedet. Jeg er ganske ny til bronzers, og dette er mitt andre bronzer, så jeg ventet ikke for mye. Bronzer kommer i en skinnende brun panne med et plastisk åpent lokk. Det er veldig lite i størrelse, så det passer deg hvor som helst du vil ha det til.

De har 2 nyanser som heter "Glistening Sun" og "Sun Glow", og jeg fikk den første som det ville gå bra med hudtonen min. "Sun Glow" er laget for hvetete / dusk hudtoner. Bronzeren har en veldig myk mousse-type konsistens, akkurat som drømmestrålingen blusser eller geléglødene.

Min finger glir veldig jevnt på bronseren, og etterlater et fingermerke som godt beskriver den myke konsistensen. Det passer godt med fingrene, jeg vil ikke at konsistensen går bra med en pensel. Bronzer har varme oransje undertoner som egentlig så skummelt da jeg søkte det for første gang. Men over tid lærte jeg at mantraet er å blande og blande!

Det ser veldig vakkert ut etter å ha blitt blandet på kinnbenet mitt. Det fremhever my cheekbones and nose area veldig bra, noe som gjør mine funksjoner mer fremtredende og skarpe. Det har en metallisk glans på den som gir ansiktet mitt en solkyset glød. Ja, det ser litt varmt ut, men ser veldig imponerende ut. Det ser også utrolig ut i bilder. Jeg skulle ønske det hadde litt mindre glimmer fordi de er svært merkbare når du ser nøye ut. Den triste delen er at den klemmer seg til de tørre flekkene og på grunn av den varme fargen, gjør flekker og akne enda mer merkbar.

Derfor må jeg alltid fukte ansiktet mitt, og legge grunnlaget veldig jevnt, som ikke ser kakeaktig ut, fordi det naturlige solkysede glød-blikket går bort hvis fundamentet ser kunstig ut. Bronseren forblir satt i 2 timer, hvorpå den begynner å falme, og så til slutt etter ca 4 timer har jeg shimmers på kinnene mine.

Fordeler med Maybelline Glistening Sun Dream Bouncy Bronzer:

  • Leveres i en delikat sylindrisk reisevennlig panne.
  • Konsistensen av bronzer er ekstremt myk, som en mousse, og sprer seg som en drøm i ansiktet.
  • Fremhever funksjonene mine vakkert, gir en naturlig solkyset glød.
  • Gløden er veldig merkbar og ser ikke falsk eller opprørt.
  • Oppholder seg i 3-4 timer på huden min; Den holder seg en time lenger med en god primer.

Ulemper med Maybelline Glistening Sun Dream Bouncy Bronzer:

  • Bare to nyanser er tilgjengelige.
  • Etter omtrent en og en halv måned brukte den bronzerkaken ut av pannen, og det skjedde med mange andre mennesker, derfor er det en emballasjefeil.
  • Klær på de tørre flekkene på huden.
  • Skyggen er for varm og oransje, derfor må du holde resten av sminke minimal eller subtil, ellers kan du ende med å se ut som en klovn.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Glistening Sun Dream Bouncy Bronzer:

Ja, jeg vil, hvis du ser etter et apotek, og ønsker å lære trikset før du investerer i en high-end en! Jeg likte det, men jeg vet at det er bedre bronzere der ute, så jeg vil splurge på dem.

IMBB Rating: 4.2/5

Jeg har så mange flere trendprodukter på listen min, alt fra highlighters til illuminators som jeg tror jeg trenger nå. Jeg har allerede startet med en bronzer!

Maybelline Dream Touch Blush - Shade 07 Maybelline Dream Bronze BB 8-i-1 Beauty Balm Sunkissed Glow Perfector Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer Maybelline Dream Fresh BB 8-i-1 Beauty Balm Skin Perfector Maybelline Color Elixir Lip Color i 525 Glistening Coral L'Oreal Glistening Garnet Infallible Eyeshadow Benefit Dream Screen SPF 45 PA +++ The Body Shop Drops av Youth Bouncy Sleeping Mask Maybelline Dream Bouncy Blush i 05 Fresh Pink Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Beste Bronse tilgjengelig i India NYX Matte Bronzer - Deep Tan Det Kosmetikk CC + Radiance Ombre Bronzer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: