Hei kjære mennesker,

Jeg hadde lagt merke til noen strekninger rundt låret mitt og under lavt midjeområde. Jeg var på utkikk etter å løse dette problemet, men de var ikke så store at jeg ville gå for Palmers kakaosmørreavstand fordi de har store badekar og flasker som ville være ubrukelige for meg. Derfor fikk jeg denne som hevdet de lignende tingene. Ingredienslisten imponerte meg veldig mye, og jeg tror mye på naturlige løsninger, så dette måtte bli skutt. La oss se hvordan det virket for mine små strekkmerker og arr.

Pris: Rs 180 for 50 g

Produktbeskrivelse av Biotique:

Denne mykgjørende balsam blander rent kakaosmør, sennepolje, barken på arjun-treet og indisk smør, for å gi kroppen et fastere, mer tonet utseende. Nærmer huden og bidrar til å redusere utseendet på arr og strekkmerker med jevne mellomrom.

ingredienser:

Kakobutter (Theobroma coca), Sarsoan hale (Brassica compestris olje), Arjun chal (Terminalia Arjuna), Jungly Mahuva (Bassia latifolia), Badam hale (Prunus amygdalus olje), Nagkesar (Mesua fera), Cream base Q.S.

Min erfaring med Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm:

De fleste av de gravide damene får strekkmerker etter at de leverer en baby, men jeg fikk den før hånden lol. Jeg synes det er ganske normalt at huden strekker seg litt. Palms kakao smør rekkevidde har vært det beste blant alle områder når det gjelder strekkmerker, men de tar for alltid å være ferdig. Derfor fikk jeg dette lignende lille karet fra Biotique. Jeg fikk en 50 gram kar som kommer i en hvit og grønn emballasje som ser anstendig, men ikke tiltalende! Det er ganske enkelt å bære rundt på grunn av den praktiske emballasjen. Den inneholder alle naturlige ingredienser som ville gjøre det enda mer effektivt.

Bortsett fra krembasen er det ikke mer kjemikalier i det, og de må applaudere for det. Kremet kommer i rolig hvit farge og konsistensen er super tykk. Men det er ikke mye behov for det på en gang, fordi det på applikasjonen blir jevnt ut. Jeg brukte den bare på strekkmerker og noen små merker / arr. Duften er noe jeg ikke likte; det lukter mer av en urte krem ​​selv om det er. Men et lite snev av kakaosmør ville vært bra. I hvert fall vil jeg gjerne bruke den. Denne krem ​​lukter mer av krydret urter som jeg ikke liker. Selv om duften settes ned på en stund! Og i tillegg til at strekkmerker er under min lave midje, så lukt vil ikke gjøre mye av en forskjell. Jeg ønsker at konsistensen ville vært litt moderat og ikke denne tykk fordi da kunne jeg ha massert dette. Dette blir absorbert i løpet av et øyeblikk, så det er ingen mulighet for en massasje.

Kommer til hvordan fungerte det, ja det fungerte veldig bra for mine strekkmerker. Jeg brukte dette i en måned, og jeg kan tydelig se forskjellen. Faktisk kunne jeg se det fading hver dag. Hele karakterene har ikke gått, men bare 10% er synlig, noe som er flott. Det hydrerte også huden min veldig bra på grunn av kakao smør nærvær. Men det hjalp meg ikke med arrene, jeg kunne se dem bare litt, men ikke noe som var fornøyd med. Derfor føler jeg at dette fungerer veldig bra for strekkmerker, men ikke for arr.

Pros av Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm: -

• Liten størrelse badekar som er flott for å reise eller holde den på hyllen. • Veldig kostnadsvennlig og lett tilgjengelig. • Listen over ingredienser er veldig imponerende fordi innholdet er veldig naturlig. • Konsistensen er tykk, men glider jevnt på huden min. • Gets absorbert i et minutt. • Jeg kunne se en betydelig forskjell i strekkmerker, fordi de hadde bleknet i stor grad, og bare 10% av disse merkene forblir nå, noe som er kjempebra. • Det opprettholdt lårområdet mitt godt, som ikke så mykt ut.

Cons av Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm: -

• Duften lukter som krydder krydder og det er ikke så tiltalende; Jeg skulle ønske det hadde et snev av kakaosmør til det. • Jeg hadde 2 små arr rundt lårområdet, men jeg kunne ikke se en stor forskjell, selv etter at jeg saksøkte dette i rundt en måned; glem de større arrene. • Det kan ikke masseres enda litt på grunn av konsistensen, det blir absorbert umiddelbart.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm?

Umm, jeg likte hvordan dette virket. Men jeg vil fortsatt velge palmerens kakaosmørrekkevidde hvis jeg får flere strekkmerker i fremtiden. Jeg vil anbefale det bare hvis du ikke vil splurge på Palmer, dette er et billigere og et effektivt alternativ.

Vurdering: 3.5/5

Konklusjon: Jeg vil heller gå for å prøve bioolje neste fordi det hevder å jobbe bra for arr også.

Biotique Bio Papaya Revitalizing Tan-Removal Scrub Biotique Anti Tan Facial Kit Biotique Party Glow Facial Kit Biotique Bio Walnut Renset og Polering Scrub Beste kremer for å redusere strekkmerker Vichy Complete Action Anti-Stretch Mark Cream Stretch Marks: Cure and Treatment Best Stretch Mark Creams and Lotions

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: