Hilsen til alle IMBBians !!

Jeg bruker ikke en såpestang til mine daglige badebehov, og hver uke eller to kjøper jeg en ny kroppsvask med en annen smak, for bare å holde ting interessant. Kroppsvasken i denne anmeldelsen er mitt siste kjøp og har en fantastisk duft - det er som jul i nesen min. De fleste av oss bruker en kroppsvask i stedet for en kjedelig såpebar, og igjen kan de fleste av oss ikke gjøre med bare en , men vi liker minst to eller tre forskjellige smaker, som vil imøtekomme våre forskjellige stemninger og behov. Fortsett å lese videre for å vite hvorfor jeg elsker denne kroppen vaske.

Produktbeskrivelse: Denne Softsoap Juicy Granateple og Mango Infusions Fuktighetsgivende Body Wash gir en rengjøringsformel som etterlater huden frisk og fuktig. Den er fylt med perler som brister på huden og etterlater viktige oljer og andre midler. Denne duftende kroppsvasken har en tropisk lukt som går gjennom hele dagen. Gelen er god i vintermånedene for å forhindre tørr hud og bidrar til å fremme trøst hele dagen.

ingredienser:

Pris: $2.98

Jeg tar på Softsoap Juicy Granateple og Mango Infusions Fuktighetsgivende Body Wash:

Jeg har brukt vanlig kroppsvask som en av Dove eller VOS, og jeg har brukt mer luksuriøse av Victoria's Secret, Bath og Body Works, og så videre, men jeg har ingen personlig favoritt. Jeg fortsetter å bytte merkevarer og smaker i denne forbindelse. Imidlertid likte jeg at produktet ble vurdert i dette innlegget, og jeg vurderer å kjøpe en annen flaske når jeg går tom for denne.

emballasje:Produktet kommer i en stor 18 fl oz klemmeflaske med en flip cap på toppen og det er super enkelt å dispensere produktet fra flasken til min loofah. Flasken er gjennomsiktig og viser fargen på kroppen vask - mørk granateple farge.

Konsistens:Siden det er en fuktighetsgivende kroppsvask, har den en tykk lotionlignende konsistens og en liten mengde er nok for en dusjøkt hvis den brukes med en god loofah.

Parfyme: Jeg elsker lukten - det er en blanding av granateple og mango og noe annet, men det er en veldig sterk og søt duft og wafts ut fra dusjområdet mitt helt til stuen. Jeg elsker lukten fordi den forfrisker meg og gjør badet mitt lukt guddommelig.

Effektivitet:En liten dollop på en våt loofah er nok for en dusjøkt. Jeg gni min loofa over hele kroppen og massasje i noen få minutter med ekstra konsentrasjon på områder som jeg barberer siden de trenger ekstra peeling. Når jeg ikke er i rush, bruker jeg en børste for å fjerne inngrodd hår og også å bli kvitt cellulitt i øvre lårregion. Det gir en generøs mengde skum, til det punktet at hvis jeg til tider ikke har tid til å bruke barberkrem eller kroppsolje for å barbere, bruker jeg bare denne kroppen til å barbere av bena og når den brukes under varm dusj, det gjør hele prosessen jevn og enkel.

Det er en god og billig kroppsvask som ville gjøre det bra i vår dusjcaddy. Påstanden om at lukten ville bli stående på huden etter dusj, er imidlertid ikke sant fordi såpe lukten forsvinner så snart du kommer ut av dusjen. Faktisk gjør det meste av kroppsvaskene slike krav som jeg finner opprørende fordi såpe duft forsvinner veldig raskt og er ikke en erstatning for vanlige parfymer.

Fordeler med Softsoap Juicy Granateple og Mango Infusions Fuktighetsgivende Body Wash:

 • Emballasje - krøllete, klemmeflaske.
 • En liten mengde går langt.
 • Har en sterk, søt aroma.
 • Gir en sjenerøs mengde skum.
 • Liten mengde er nok for store områder.
 • Kan brukes til barbering av ben.
 • Exfoliates kroppen når den brukes med en loofah eller kroppsborste.
 • Blader huden myk, glatt.
 • Ikke i det hele tatt tørking.
 • Ikke dyrt.

Cons av Softsoap Juicy Granateple og Mango Infusions Fuktighetsgivende Body Wash:

 • Kan ikke tenke på noen.

Ville jeg tilbakekjøpe Softsoap Juicy Granateple og Mango Infusions Moisturizing Body Wash? Vanligvis, jeg gjentar ikke kroppen min vasker smaker, men jeg kan gjøre et unntak i dette tilfellet siden det lukter så utrolig og er rimelig.

IMBB Rating: 4/5

Softsoap Body Butter Coconut Scrub Body Buff Vask Softsoap Sweet Honeysuckle og Orange Peel Fuktighetsgivende Body Wash Kropps Shop Granatäpple Kroppspolsk Suave Naturals Pomegranate Splash Conditioner Kroppsbutikken Mango Butter Bad og kroppsarbeid Maui Mango Surf Fragrance Mist Body Shop Mango Body Mist Body Shop Mango Body Sorbet Lux Soft Touch Fuktighetsgivende Body Wash Nivea Crème Fukt fuktighetsgivende kroppsvask Jovees Aqua fuktighetsgivende kroppsvask St. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019