Hei alle sammen,

I dag har jeg dette BB kompakte pulveret av Modeller foretrekker å se gjennom for alle. Veldig spent da dette er et nytt merke, er å introdusere til IMBB så yay til det og mer makt til IMBB!

Pris - Rs 550 / - for 10gm (omtrentlig pris, jeg husker den nøyaktige prisen som jeg plukket den fra Australia i fjor og har brukt den siden da)

Produktbeskrivelse:

Alt-i-ett-BB-pulver med myk berøringsformulering, beriket med silkepulver og Vitamin E. Hele dagen med glansfri resultat. Passer til normal til kombinasjonshud. Kan brukes alene eller som etterbehandling pulver, på toppen av andre balsam eller fundament. Inkluderer et speil og en svamp for touch ups underveis.

Som du ser i åpningsbildet, har jeg brukt det i en grad at utskrifter på kroppen nesten forsvinner. Det er ikke mye informasjon om kroppen, men å ha ingrediensene og den lille beskrivelsen om produktet er god nok. Det er et enkelt 2-delt trykkpulver som har kompakt på det øvre laget og plass til svamp under det. Jeg har brukt svampen siden den aller første dagen og ble kvitt den nylig. Nå bruker jeg heller en sminkesvamp eller en børste med dette. Speilet på innsiden og svampen er av god kvalitet. Samlet er det en no-fuss, reisevennlig kompakt.

Tekstur er veldig jevn og fungerer bra både med svamp og børste. Når jeg vil ha mer dekning, bruker jeg en svamp, ellers en børste. Jeg har aldri brukt denne kompakte våte siden jeg alltid frykter forurensningen i prosessen. Det er et medium dekningspulver, men det kan bygges samtidig. Det kan brukes hver eneste dag uten å se opp til college eller på kontoret.

Kompaktet gjør huden matt, men ikke tørr. Det fjerner øyeblikkelig olje fra ansiktet som gir "friskt ansikt" utseende og kontrollerer olje i mer enn 4 timer, noe som er bra etter min mening. Jeg tror aldri en kompakt kan styre olje for hele dagen, så et opphold på 4-5 timer er bra for meg. Jeg har ingen klager med kompakt og tilgjengelighet er det eneste problemet som jeg ennå ikke har sett Modeller foretrekker her i India.

Fordeler med modeller Foretrekker BB Alt-i-ett-presset pulver:

• Enkel solid emballasje. • Matt hud. • Ikke tørking. • Glatt. • Kontrollerer olje. • Rimelig.

Ulemper med modeller Foretrekker BB Alt-i-ett-presset pulver:

• Tilgjengelighet.

IMBB Rating – 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Modeller Foretrekker BB Alt-i-ett-presset pulver? Ja til begge!

Clinique enda bedre kompakt sminke SPF 15 Lakme Absolute White Intense Wet and Dry Compact MAC Prep + Prime BB Beauty Balm Compact SPF 30 Lakme 9 til 5 Flawless Matte Complexion Compact Ansikter Ultime Pro Xpert Cover Compact Essens Mattifying Compact Powder Chambor Silver Shadow Compact

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: