Hei alle,

The Face Shop har nylig lansert sin Dermo-Cosmetic linje - Dr.Belmeur. Denne linjen har to varianter - Daglig reparasjon og klargjøring. Nå skal jeg vurdere Spot Calming Ampoule fra den avklarende varianten av dette området.

Pris og antall: 2190 INR for 22 ml Produktbeskrivelse: Dr. Belmeur er en mild Derma Cosmetics-løsning som bruker milde plantebaserte ingredienser + lav irriterende formel anbefalt av hudeksperter skreddersydd for forskjellige hudtyper for å oppnå vakker, sunn hud som føles bra. Dr. Belmeur-linjen bruker Skin Sync-formel som kommer svært nær vår hudcellestruktur, som lett kan aksepteres av huden. Det er 2 linjer inkluderer daglig reparasjon (for tørr og sensitiv hud) og klargjøring (for fet, flekk og problematisk hud). Dr. Belmeur Clarifying Spot Calming Ampoule er en lav irriterende ampul som hjelper til med å berolige sensitive problematiske områder og lindre tørr og flakket hud.

ingredienser:

Min erfaring med ansiktsbutikken Dr.Belmeur Clarifying Spot Calming Ampoule:

Jeg har kombinasjonshud. Jeg bryter ikke ut ofte, men når jeg gjør det, er det virkelig en ekkel virksomhet. Kviser har sinnet sitt, og jeg har prøvd mange tiltak eller rettsmidler for å kurere dem. Og da jeg så at det var en spotampul beregnet på det, kjøpte jeg det bare.

emballasje: Produktet leveres pakket i en gjennomsiktig, liten glassflaske med en dråper. Fordi den er laget av glass, skal produktet håndteres med ekstra forsiktighet. Droppen hjelper til med å ta riktig mengde av produktet, og generelt er emballasjen hygienisk å bruke.

Produkt: Produktet er gjennomsiktig og litt tykkere enn vann. Den har en medisinert parfymeaktig lukt, som er mild. Lukten forsvinner etter et minutt eller så, etter å ha blitt påført og ikke kjører. Produktet er lett å spre. Det bør brukes på problemer eller steder som er utsatt for akne og blemishes. Så, du trenger ikke mye produkt til engangsbruk. En eller to dråper vil vanligvis være tilstrekkelig fordi den sprer seg lett. Det tørker raskt på huden. Det gir en følelse av at du har noe produkt på huden din. Men du kan ikke se det fordi det virker tørt. Produktet skal forsiktig tappes på huden for fullstendig absorpsjon. Det tørker ikke umiddelbart.

effektivitet: Jeg brukte det før serum i min hudpleie rutine. Ampullen hjalp faktisk med å behandle min akne. Ved påføring ga det en kjølefølelse på huden. Hvis du er en akne utsatt skjønnhet, vet du hvor vondt disse akne er. Denne ampullen avkjøler dem. Og hvis en pimple bare er i begynnelsen, og det er fortsatt en litt hevet bump på huden, det heler i løpet av en dag. For en fullblåst pimple gjør den det til å gå vekk før. Også er smerten av en kvise mindre.

For blemish-delen kan jeg ikke si noe, fordi jeg bare brukte den på min aktive akne, og det var fantastisk. Samlet sett liker jeg hvordan dette hjelper meg med akne.

Pros av ansiktsbutikken Dr.Belmeur Clarifying Spot Calming Ampoule:

• Lett å bruke • Kan brukes til sensitiv hud • Ingen parabener og mineralolje • Gjøre akne raskere • Smerter aktiv akne • Ikke klebrig på huden • Lukt av produktet er mildt

Ulemper ved ansiktsbutikken Dr.Belmeur Clarifying Spot Calming Ampoule:

• Hjelper ikke med å forhindre akne • Antallet er bare 22 ml for en slik pris

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp ansiktsbutikken Dr.Belmeur Clarifying Spot Calming Ampoule? Ja. For alle akne utsatt skjønnhet.

Face Shop Real Nature Longan Face Mask The Face Shop Løsningen Pore Care Face Mask Ansiktsbutikken Dr. Belmeur Daily Repair Ato Salt Cream The Face Shop Dr. Belmeur Spot Patch Kit Ansiktsbutikken Dr. Belmeur Daily Reparasjon Soothing Gauze Sheet Mask Vivel Cell Renew Clarifying Skin Toner Body Shop Matt Clay Skin Clarifying Foundation Lotus Professional Phyto Rx Clarifying Pimples og Acne Creme Natio Acne Clear Spots Rensende Spotbehandling SNP Diamond Brightening Ampoule Mask SNP Gold Collagen Ampoule Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: