Hudtone: Middels til dusk

Hei kjære,

Håper du gjør alt bra. I dag skal jeg gjennomgå en av blushene fra et Instagram-berømt sminkemerk "Ofra Cosmetics". La oss se hvordan deres superpigmenterte presset rødme "Raisin" gikk for meg.

Pris: $ 15 for 4g Produktbeskrivelse: OFRAs ferske presset pulver med sterk pigment for langvarig effekt som kan påføres våt eller tørr med et Pulver eller Blush Brush.

ingredienser:

Min erfaring med Ofra Pressed Blush Raisin:

Emballeringen av denne rødmen er slank og enkel. Den leveres pakket i en liten, rund svart kompakt med et klart lokk. Merket er preget i sølv på toppen. Blush-navnet er tilstede på bunnen av kompakten. Det er også en ytre pappkasse i svart og skitten grønn farge. Jeg personlig liker ikke denne fargekombinasjonen; det er skittent. Når vi åpner blush kompakt, er der et annet rom på bunnen med et speil; Jeg håpet at det vil være en applikator her, men det var det ikke. Dette er en gjennomsnittlig emballasje. Jeg liker ikke det faktum at speilet er under rødt kompakt som det er vanskelig å bruke speilet hver gang vi bruker rødmen. Dessuten er speilet så lite at det ikke engang viser en eneste kinn. Jeg er ikke en fan av denne emballasjen; det kunne vært bedre for prisen vi betalte.

Ofra tilbyr et stort utvalg av nyanser i sin blush kolleksjon. De har nesten 18 nyanser, og disse inkluderer vanlig pinks, fersken og noen unike brune og røde nyanser. Skyggen "Raisin" er en varm mokka rødbrun med en liten oransje undertone. Det er den mørkeste fargete rødmen jeg noen gang har eid. Denne fargen fungerer også som en bronzer, da den gir en vakker sommer flush til huden. Dette produktet ser ut som en matte rødme, men når vi ser det tett, kan vi faktisk se en liten glans på pannen, men denne glansen er så subtil at den ikke vises på huden og rødmen gir en matt finish på hud.

Denne rødmen har en unik konsistens og tekstur. Pulveret er finmalet og gir en pulverformig satinfinish. "Raisin" er alvorlig en av de mest pigmenterte rødmer jeg noensinne har brukt; det er veldig sterkt og gir et slag på farge. Alvorlig, du trenger bare som en dab på børsten din. Bare en dab går så langt. Dette produktet smelter vakkert og legger til en fin fargefarge. Superpigmenteringen av rødmen skaper også et problem; Jeg henter alltid mer produkt, uansett hvilken børste jeg bruker, og dette resulterer i en intens rødblodig kinn. Så hver gang jeg brukte denne rødmen, må jeg tone den ned igjen med en blender eller et kompakt pulver. En ting til, det er også litt pulverfall ute.

Denne rødmen har en fantastisk levetid. Den forblir hele dagen lang uten å bevege seg. Intensiteten forblir frisk og sterk selv når jeg fjerner sminke etter en lang dag. Det har slått min "The Balm" rødmer i å holde strøm og jeg er veldig imponert over denne faktoren.

Samlet sett er dette en superpigmentert, svært langvarig, allsidig rødme. Selv om det kan ha noen feil, er proffene til dette produktet høyt, og jeg vil si at det er en av de beste blushene i samlingen min.

Pros av Ofra Presset Blush Raisin:

• Varm rødmokkafarge • Fungerer som en bronzer og en øyenskygge • Matt overflate med en liten glans • Insane pigmentering • Blander godt • Langvarig

Ulemper med Ofra Presset Blush Raisin:

• Gjennomsnittlig emballasje; liten speil på baksiden, ingen børste forsynt • En bit av et pulver faller ut • Super pigmentering gjør børsten til å hente mer produkt enn nødvendig • Toning ned produktet etter søknaden er nødvendig

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Ofra Pressed Blush Raisin? Ja til begge deler. Dette er en anstendig kjøp.

Ofra Miami Fever Langvarig flytende leppestift Ofra Universal Eyebrow Pencil Ofra Silk Lip Liner Alv. Studio Wanderlust Presset Mineral Blush Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush Alv. Cabo Cabana Studio Presset Mineral Blush Clinique Soft Pressed Powder Blush Compact Kit Lotus Herbals Raisin Rum Pure Colour Lipstick Street Wear 17 Royal Raisin Farge Rich Mega Shine Lip Gloss L'Oreal Color Riche Raisin Rapture leppestift bringer ut The Bold Diva i deg!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019