Hudtone: Middels rettferdig, varm undertone Hei damer, Makeup Revolution har nylig lansert sin rose gull samling med fem vakre nyanser. Av disse har to av dem blitt lansert her i India. Disse leppestiftene så så spennende at jeg plukket dem begge raskt. Her er anmeldelsen av den første. For å vite mer om denne vakre skyggen "Girls Best Friend", fortsett å lese!

Produktbeskrivelse: Vi presenterer vår nyeste leppestiftkolleksjon: Rose Gold. 5 vakre nyanser fra naken til vamp, pakket i vakkert rosa gull. Komfortabel å bære, høy dekning formel med buildable farge.

Girls Best Friend er vår morsomme og girlyrosa. Kremaktig høyglansformel som glir på med letthet og byggbar farge. Pakket i vårt nye luksuriøse rose gullrør. Et godt valg for en natt ute, og hele våren og sommeren. En leppestift med skjønnhet.

Pris: Rs. 650 / -

Min erfaring med Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick:

La oss ta et øyeblikk å sette pris på skjønnheten i disse godbitene. Emballasjen er virkelig veldig imponerende og luksuriøs. Det minner meg om Chambor Orosa Lip Perfection Lipstick. Den rosa gullfargen trender seg i disse dager fra de gadgetene til disse sminke skjønnhetene. Dette er en så fin perlefarge, at jeg alltid foretrekker det over noe annet fargevalg tilgjengelig. Og for makeupelskere som oss, steg gullemballasje + en leppestift = et must.

Lippestiften kommer i vakker rose gull metallisk emballasje. Leppestiftrøret har skyggenavnet nevnt ved basen. Men røret har ikke noe skrevet på det. Når du åpner leppestiftrøret, vil du se merket nevnt på røret som Chambor Orosa leppestifter. Lippenhetens hette passer godt og gjør det reisevennlig. Emballasjen er definitivt veldig vakker, solid og den passer lett på din lomme.

Skyggen "Girls Best Friend" er en kul tonet girly rosa nyanse, som ser nesten neon ut. Jeg var ganske forvirret på å se denne skyggen første gang, hvis det passer til min hudtone eller ikke. Jeg velger vanligvis ikke så kule tonete pinks. Men til min overraskelse så skyggen så pen ut på mine lepper at jeg ble forelsket i dette. Det er definitivt rosa for de som foretrekker lyse pinks. Det passer meg så godt og lyser opp ansiktet mitt. Men jeg trenger en skikkelig base for å trekke av denne skyggen godt. Denne fargen vil passe utelukkende rettferdig hudtoner. Fargen er veldig slitesterk og en fin sommeraktig nyanse. Det kan enkelt transporteres til college eller på jobb.

Pigmenteringen er ganske ren, men byggbar. Det vil ikke gjemme de pigmenterte leppene selv etter flere swipes fordi det er en lys nyanse. Jeg vil ikke si at det er sint pigmentert. Det tar flere swipes å vise fargen perfekt. Produktet er beskrevet som en blank leppestift. Det setter til en fin glansfinish, men det er ikke et høyglansprodukt.

Tekstur klok, det er kremaktig glatt og buttery. Det glir lett på leppene. Ingen tugging eller pulling-bare glade lepper. Men jeg har brutt kulen fra basen sin på grunn av sin kremhet. Formelen er helt ikke-tørking. Lippestiften har en veldig fuktighetsgivende formel. Det vil fukte dine svært tørre lepper også. Det føles så lett og behagelig på leppene. Formelen er hydrering og ikke klebrig. Det klamrer ikke eller fremhever de tørre flekkene på leppene, noe som er et proff for meg. Lippestiften har en veldig mild vanilje duft, som er veldig beroligende og ikke-plaget. Det vil ikke forstyrre selv folk med følsomme neser. Denne duften fades bort i noen tid.

Levetiden er ganske bra, men ikke fantastisk. Det forblir en god 4-5 timer på leppene mine uten å ha noe. Denne leppestiften fades jevnt uten å etterlate noen flekker bak. Dette er igjen et proff på dette området fordi de fleste av dem flekker leppene. Lippestiften er veldig lett å fjerne bare med en våt tørke. Samlet sett er disse leppestifterne mer imponerende enn andre Lipsticks i Makeup Revolution.

Pros av Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick:

  • Luksuriøs emballasje.
  • Ganske nyanse.
  • Ingen shimmers.
  • Blanke overflate.
  • Passer rettferdig hudfarger godt.
  • Farge kan bygges.
  • Mild vanilje duft.
  • Føler seg lett og behagelig på leppene.
  • Kremformet formel.
  • Fuktighetsgivende.
  • Langvarig.
  • Ingen flekker av lepper.
  • Fremhever ikke tørre flekker av leppene.

Cons of Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick:

 • Kan ikke passe veldig varme eller mørkere hudfarger.
 • Ren dekning.
 • Vil ikke skjule pigmenterte lepper.
 • For kremaktig formel resulterer i brudd på leppestiftet.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick? Ja (hvis du foretrekker kule tonete pinks).

Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i naken Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift Makeup Revolution Dare Amazing Lipstick Makeup Revolution Passion Utrolig leppestift Makeup Revolution London Kjære Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i Dusky Makeup Revolution London Amazing Lipstick - Lady

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: