Hudtype: Kombinasjon-fet

Hei IMBBians! Jeg hadde aldri prøvd ansiktssett fra Khadi, og nylig prøvde jeg en fra sitt utvalg. Jeg var så glad at jeg straks bestilte noen flere. Les videre for å få vite mer om Khadi Gold Radiance Facial Kit.

Pris: INR 299

Produktbeskrivelse: Gold Kit gjør at huden din utstråler. Det polerer hudoverflaten og gir den et glatt, silkeaktig og glatt utseende. Det letter også blemmer og merker. Bruk av 24 karat rent gull gir deg det ultimate utseende. Det eliminerer Dead Surface Cell, fuktighetsfører huden, opprettholder hudens pH-balanse, gjenoppretter hudens lysstyrke og stråling, nærer hudvæv, gjenoppbygger svekkede områder.

Min erfaring med Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

emballasje: Ansiktssettet kommer i en mini størrelse, reisevennlig, glanset gullkartong med alle detaljer og retninger. Det ser attraktivt ut. Innenfor boksen er 5 små krukker pent plassert på pappbrett. Jeg liker disse mini-krukkene, disse er bedre enn poser. Disse er enkle å lagre og er hygieniske for fremtidig bruk. Alle krukkene inneholder god mengde produkt og trinnnummeret er også angitt på hver krukke. Totalt sett er jeg imponert over denne emballasjen.

La oss snakke om hver komponent i dette herlige settet:

Gold Cleanser:

Rengjøringen er kremaktig og behagelig duftende. Det renser huden din uten å tørke den ut, og kan også fjerne lette sminke. Men hvis ansiktet ditt er ekstremt fet eller full av smuss, kan du ikke føle deg så oppdatert som du ville med skumende ansiktsvask. Men jeg føler at denne typen rengjøringsmidler er beroligende før ansiktsbehandling, ikke bare aromaen slapper av, men rydder også huden uten en tøff følelse.

Gold Gel Scrub:

Den gyldenfargede gelskrubbe er mildt exfoliating, så hvis du liker heavy duty skrubbing, vil du ikke foretrekke dette. Å være gelbasert, det klipper ikke eller føles hard mot huden, og er perfekt for tørr eller moden hud også. Hud føles myk og jevn etter bruk av denne skrubbingen.

Gullmassasjekrem:

Massasje krem ​​er lett og buttery i tekstur. Den glir lett på huden, har en nydelig mild duft, og er perfekt for en stimulerende massasje. Hud så så strålende og smidig etter massasje med dette i bare 5 minutter.

Gull Facial Gel:

I de fleste ansiktssettene er krem ​​foran gelen. Imidlertid er ansiktsgel det fjerde trinnet. Den gyldne gelen er lastet med gullpartikler, og gelen er en godbit for sliten og kjedelig hud. Selv hud som er solbrent eller betent, vil elske den avkjølende, men likevel forfriskende naturen til denne gelen.

Gull Facial Pack:

Det ligner på mudderpakker. Pakken tørker innen 15 minutter, men forårsaker aldri ubehagelig eller elastisk følelse. Hud ser rettferdig og lysere ut etter vask.

resultater: Glød og stråling varer et par dager, og huden ser veldig frisk og lys ut. Dette er et av de beste ansiktssettene jeg har prøvd; prisen og ytelsen er prisverdig. I tillegg kan jeg enkelt bruke dette settet i 3-4 ganger, så dette er et økonomisk kjøp!

Pros av Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

• Nydelig kompakt gyllen emballasje • Økonomisk • Søte badekar, nok produkt til 3-4 bruk • Avslappende duft • Gir en fin glød og stråling • Hud føles myk og smidig • Ikke bryte meg ut

Ulemper med Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

• Cleanser og skrubbe er for milde • Tilgjengelighet

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit? Til kvinner over 30, en bestemt ja. Dette er en godbit for kjedelig og moden hud. Hvis du er i tenårene og tidlig på tjueårene, gå for noe som vil fjerne tan eller kontrollere hudproblemer.

IMBB Rating: 4.5/5

Khadi glatt og silke hår serum Khadi Natural Soya Protein Shampoo Khadi Natural Rose Lip Balm Khadi Natural Aloevera Gel med Liqorice & Agurkekstrakt Khadi Natural Aloe Vera Lip Balm med SPF 20 Blossom Kochhar Aroma Magic 7 Trinn Skin Glow Facial Gold Facial Treatment Oversikt Biotique Gold Radiance Facial Kit med gull Bhasma Lotus Professional Ultimo Gold Facial Experience Forest Essentials Avansert Soundarya Age Defying Facial Serum med 24 K gull

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: