Hudtype: Sensitiv, kombinasjons-fet, akne-utsatt

Hei damer, I dag vurderer jeg Biotique Pearl White Facial Kit med Pearl Bhasma. For å vite hvordan det gikk for meg, fortsett å lese!

Pris og antall: INR 235 for 75g

Holdbarhet: 3 år

Min erfaring med Biotique Pearl White Facial Kit med Pearl Bhasma:

Ansiktssettet kommer i sølv og lysebrun kartongemballasje. Alle de fem innholdene i dette ansiktssettet kommer pakket i små kar. Det er fem badekar pakket inn i denne emballasjen. Badekarene har den vanlige Biotique-emballasjen, dvs. et lite, hvitt farget kar med et lyst grønt deksel. Disse karene er små og lekkasikker. Hvert kar har merkenavn, produktdetaljer og bruksanvisninger som skrives ut over det i grønn farge. Det er et hvitt klistremerke i bunnen av karet, som inneholder detaljer som ingrediensliste, holdbarhet osv. Ansiktssettet har ansiktsskrubbe, massasjegel, ansiktspakke, rettferdighetskrem og en mørk spotkorrektor. La oss diskutere hvert av disse produktene en etter en:

1. Pearl White Face Scrub:

Vanligvis starter vi denne prosessen med rensing, men dette settet kommer ikke med noen rengjøringsmidler. Skrubbing er det første trinnet i dette ansiktssettet. Så, jeg bruker noen andre ansiktsrenser for å rense huden min og deretter følge med denne skrubbe. Skrubbingen kommer i et lite badekar, som har en grønn skrue på type lokk. Det er også et hvitt farget sikkerhetsdeksel som sikrer at karet forblir lekkasikkert. Det grønne dekselet er skruet på type og passer godt. Skrubbingen har en veldig mild, blomstrende slags duft, noe som ikke er plaget.

Kraten ser tydelig ut i fargen med noen perle hvite eller sølvpartikler suspendert i den. Skrubbingen har gel som konsistens; det er heller ikke for tykt eller rennende. Skrubbingen er fylt med svært små eksfolierende mikropartikler. Granulatene er så små som saltgranuler. Jeg fant det ikke bra for eksfolierende formål. Hvis du liker store eksfolierende granulater, vil du ikke like denne. Det føles ikke som en skrubbe heller, det gir en følelse av litt gel. Det er ikke-slipende. Det er godt for mild eksfoliering og bra for sensitiv hud. Skrubbingen gjorde huden min for fet etter bruk. Ansiktet mitt ble så fet etter det! Jeg skrubber ansiktet mitt ved hjelp av dette produktet i ca 30 sekunder til et minutt som angitt i instruksjonene.

2. Pearl White Massasje Gel:

Bruk av denne massasjegelen er det andre trinnet. Massasjegelen kommer også i et lite lite kar, som er helt lekkasikkert. Massasjegelen er også klar i farge som ansiktsskrubb. Den har små sølvpartikler suspendert i den. Konsistens klok, det er gelignende. Dette er heller ikke for tykt eller for rennende. Det lukter også blomster.

Den har den typiske Biotique duften, som de fleste Biotique-produkter har. Men det er mildt og forfriskende. Gelen synker godt inn i huden, men ikke helt. Jeg masserer det på huden min i 5-10 minutter, men det blir ikke absorbert helt. Det kaster en tung oljeaktig glans på huden min. Jeg la den som i 10 minutter, og tørk den av med fuktig bomull. Likevel er huden min for fet.

3. Pearl White Face Pack:

Her kommer det tredje trinnet, dvs. ansiktspakken. Ansiktspakken har også samme emballasje som for skrubbe og gel. Bruksanvisningene er nevnt i bunnen. Ansiktspakken er melkaktig hvit i fargen. Den har den milde og forfriskende Biotique duften, som er ganske ubehagelig for meg. Jeg elsker det blandede, blomstrende til urte slags duft. Ansiktspakken er ganske tykk i konsistens.

Den sprer jevnt på huden i et tykt, jevnt lag. Selv om det anbefales å holde denne pakken i 15-20 minutter, tørker den ikke i denne tidsrammen (kan skyldes røntthet). Masken hevder å redusere solskinn og bidra til hudbelysning. Ansiktsmasken kan vaskes av lett. Det gjør ikke huden for fet, men fortsatt kan jeg observere noe oljeaktig støpe på huden min.

4. Swiss Magic Dark Spot Corrector:

Dette ansiktssettet kommer med denne ekstra sveitsiske magiske mørkepunktskorrigeren, som hevder å redusere mørke flekker i huden. Det kommer også i den samme hvite og grønne karbonemballasje. Den er melaktig hvit i farge. Den har en søt urtearoma. Jeg har ingen problemer med slike dufter. Men det kan plage noen mennesker.

Tekstur er myk og buttery glatt. Den er tykk i konsistens. Den absorberer ganske godt inn i huden i løpet av få sekunder. Det gjør ikke huden min oljeaktig. Så, jeg liker den generelle følelsen av dette produktet. Det føles ikke tungt på huden. Produktinstruksjonene foreslår at du bruker det på det berørte området.

5. Pearl White Fairness Face Cream:

Her kommer det siste trinnet i dette produktet. Den rettferdige ansiktskrem er det siste trinnet i dette ansiktssettet. Kremet kommer i et plastrør. Kremet er ferskenfarget. Den har en veldig tykk og kremaktig konsistens. Det er nesten buttery.

Den har en typisk urtearoma. Denne kremen hevder å være en "rettferdighetskrem". Den sprer seg jevnt på huden og synker med riktig massasje. Men produktet tar veldig lang tid å bli absorbert i huden godt. Det kan ta opptil 10 minutter å bli absorbert helt. Denne fløten gjorde huden min for fet igjen.

Endelige resultater: For det første er ansiktssettet godt for tørre hudtyper. Men det gjør min kombinasjonshud for fet etter bruk. Så, dette ansiktssettet er ikke egnet for kombinasjon til fet hudtyper. Det vil sikkert gjøre huden super fet. Produktet er godt nok til to bruksområder, men det vil fortsatt være noe igjen.Det hevder å gi rettferdig hudfarge og å redusere mørke flekker med to bruksområder. Jeg har brukt den to ganger. Men jeg observere ikke hudbelysning med to bruksområder. Men det har redusert mine mørke flekker i stor grad. Behandlingen gir en fin glød og sunn glans til huden. Huden min følte fuktighet og næring etter hver bruk. Men disse resultatene varer knapt i to eller tre dager. Jeg har akne utsatt hud og dette ansiktssettet var ganske trygt på huden min. Samlet gir det greitish resultater, men kravene er ganske langt hentet.

Fordeler med Biotique Pearl White Facial Kit med Pearl Bhasma:

• God emballasje • Gir huden glød • God for tørr hud • Reduserer mørke flekker • Min hud så klart og sunt etter hver bruk • Tørker ikke ut huden • Nærer huden • Kit er godt nok til to bruksområder

Cons av Biotique Pearl White Facial Kit med Pearl Bhasma:

• Ikke egnet for kombinasjon til fet hudtyper • Lever en oljeaktig støpe på huden min • Krav er for langt hentet • Resultatene varer ikke lenge • Ingen "bleking" effekt

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale Biotique Pearl White Facial Kit med Pearl Bhasma? Ja, det er bra for tørr skinnete skjønnhet utelukkende. Men resultatene varer i svært kort tid.

Biotique Bio Vitamin Terapeutisk Kropp Massasje Olje Biotique Anti Tan Facial Kit Biotique Party Glow Facial Kit Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Biotique Himalayan Plomme Soap Jovees Pearl Whitening Face Cream Lotus Herbals Radiant Pearl Cellular Lightening Facial Kit VLCC Diamond Polishing Face Scrub Forest Essentials Soundarya Radiance Cream Naturens Essence Choco Facial Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: