Hudton - Fair til Medium Hei peeps, Filtet øyenlinser er noe jeg alltid har elsket for den søte, bevingede eyeliner-utseendet. Jeg bruker for tiden en funky eyeliner fra Sephora og har brukt den i ganske få dager nå, så jeg synes det er en riktig tid å skrive ned min erfaring om dette. Rull til å lese mer om denne smarte linjen.

Pris: Rs 1150 / - Produktbeskrivelse av Sephora: En 24-timers slitasje eyeliner med innovativ emballasje som gjør det enkelt å bruke og en feil-bevis, høy presisjonslinje.

Min erfaring med Sephora Smart Liner:

emballasje: Den smarte lineren kommer i en blank svart emballasje med en veldig unik, svingete form. Vi har allerede sett denne formen med Lotus Curvy Liner og også med NYX, The Curve, så ikke noe fancy, men ja ganske unikt for de som nettopp har brukt disse skissepennene. Eyeliner er petite og dermed kan bæres rundt. Luken åpner feilfritt og gjør ikke vondt i det hele tatt. Prisen er ganske høy i forhold til apoteket fordi vi får de vanlige filtene for 400-700 dollar, så dette er ganske dyrt. Formen gjør det veldig enkelt å få et godt grep, og derfor kan dette alternativet være bra for nybegynnere eller personer som ikke har en stabil hånd. Filtespissen er veldig jevn og myk og kurver slik vi ønsker. Så feilfri emballasje!

Skygge, pigmentering og resultater: Fargebetaling og pigmentering er bare strålende! Det er blant de mørkeste og dristigste svarte. I det øyeblikket jeg lager det på, kan jeg se en mørk svart farge. Utseendet opprettet er veldig fengende og attraktivt. Det gir et pent utseende som ser veldig skarpt ut, stilig og perfekt. Det er et perfekt alternativ hvis du er i vingen med eyeliner. Det gir meg de perfekte vingene. Målglasset på eyeliner er ikke veldig matt, men jeg vil kalle det halvmattet fordi det har litt glans. Filtespissen er veldig tynn, og dermed kan jeg få ønsket form hvis det er tynt eller tykt. Det tørker av veldig raskt og det flager ikke av også.

Stå i kraft: Eyeliner forblir satt hele dagen hvis det ikke berøres eller ødelagt. Så nøyaktig forblir det i mer enn 8 timer, men i det øyeblikket du gni øynene dine, er det borte; Deretter ser det klebrig og rotete ut. Siden jeg kjøpte det til en høy pris, trodde jeg det ville være flekkfast og vanntett, men ingen! Det kan være vannbestandig, men ikke i det hele tatt vanntett. Jeg sprutte litt vann og fikk rene øyne. Så det kommer lett ut med vann som kan være en god ting og en dårlig også!

Pros av Sephora Smart Liner:

• Praktisk, kan derfor brukes under reiser. • Unik form for godt grep. • Filtipset er super mykt og glatt. • Glir lett på øynene mine. • Gir perfekt form. • Pigmenteringen er bare fantastisk. • Sorteste av svart skygge. • Steder for hele dagen og flager ikke av. • Kommer lett av med vann.

Cons av Sephora Smart Liner:

• Bare tilgjengelig på Sephora i India • Dyrt i forhold til andre apotekspleiefiltre. • Ikke smussbeskyttet eller vanntett.

IMBB Rating: 3.7/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Sephora Smart Liner? Jeg vil anbefale det, hvis du er på utkikk etter en god felt-tip liner og kan shell ut det beløpet. Men jeg bruker disse liners for daglig slitasje, så jeg vil holde meg til Maybelline Colossal Liner som fungerer like bra for meg.

Konklusjon: Venter på å prøve flere ting fra Sephora.

Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India Hard Candy Bold og Gorgeous Dare to Flick Felt Tip Liner L'Oreal Paris Super Liner Instant Impact Felt Tip Liner Hard Candy Bold og Gorgeous High Drama Innovation Felt Tip Liner Maybelline The Colossal Liner i svart Maybelline Hypersharp Power Black Liner Rimmel Scandaleyes Precision Micro Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020