Covergirl har nylig kommet ut med en helt ny linje med leppestifter, spesielt designet av Katy Perry. Jeg plukket opp noen nyanser å prøve. I dag vil jeg gjerne dele mine erfaringer med Covergirl Katy Kat Matte leppestift i Kitty Purry. Så, la oss komme i gang.

Krav / Produktbeskrivelse: Ringer alle Katy Kats! Vår nye Katy Kat Matte Lipstick er en purr-fect samling av fløyelsete myke og myke følelsesleppestifter med en demi-matt finish laget av den enestående Katy Perry. Med 11 nyanser i det hele tatt, oppdag en ny matt leppe, du vil elske det ikke er flatt eller tørt.

Pris: CAD 9,99 (ca. INR 515).

Min erfaring med Covergirl Katy Perry Katy Kat Matte leppestift - Kitty Purry:

emballasje: Kan vi ta et øyeblikk her og beundre den søte emballasjen til denne leppestiften! Disse leppestifter av Katy Perry er alle designet rundt "Cat-temaet", og dermed skyggenavnene og emballasjen dreier seg rundt det også. Denne leppestiften har en firkantet, matt hvit kropp med Katys navn på den i fet skrift. Bunnen av røret er fargekodet til leppestiftkulen.

Lippestiftkulen virvler opp uten problemer og holder seg ikke til selve røret. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av leppestiftet som har kattører på det, hvor søtt! Det beste er at leppestifthetten lukkes med en sikker klikklyd. Alt i alt en veldig solid og super attraktiv emballasje.

Farge: Fargen "Kitty Purry" er en pen mauve-y-tonet lilla-lilla farge med varme undertoner. Det er bare den perfekte lilla slitesterke skyggen som er så passende for vår og sommer.

Tekstur: Denne leppestiften har en veldig jevn og kremaktig tekstur og gjelder som smør på leppene, som er fantastisk. Tekstur er ikke så tørr og ujevn i det hele tatt. Faktisk føles det forholdsvis ganske komfortabelt på leppene, men jeg vil foreslå skjønnheter med ekstremt tørre og utjevne lepper (som meg) å påføre en leppebalsam før denne leppestiften, slik at det ikke blir trukket eller trukket. Denne leppestiften inneholder ingen glimmer.

pigmentering: Pigmenteringen av denne babyen er bang på! Selv om en sveipe av denne leppestiften ikke gir en betydelig mengde dekning, men det beste med denne leppestiften er at den kan bygges uten å bli ujevn eller føle seg tung. Du kan bruke den med en lett hånd for den vakre flushen eller gå for en fullstendig dekning hvis du vil. Siden det er en kremaktig formulering, overfører det litt, men det er helt greit. Også, damer med pigmenterte lepper kan glede seg da dette leppestift dekker pigmenterte lepper veldig bra.

Longevity: Jeg var fast overbevist om at bare matte leppestifter er langvarige, men denne babyen har forandret min oppfatning helt. Til tross for sin meget kremrike glans, varer den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det legger også en nyanse bak som jeg virkelig liker, så imponerende !!

Pros av Covergirl Katy Perry Katy Kat Matte leppestift - Kitty Purry:

 • Super fancy og solid emballasje.
 • Helt nydelig nyanse.
 • Fantastisk fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Føler seg behagelig å ha på leppene og føler seg ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Ulemper med Covergirl Katy Perry Katy Kat Matte leppestift - Kitty Purry:

 • Overfører litt.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Covergirl Katy Perry Katy Kat Matte leppestift - Kitty Purry? Jeg anbefaler denne linjen med leppestift av Covergirl til alle. Hvis du ikke har prøvd disse nye leppestiften ennå, kan du gjøre det nå. Jeg er ikke sikker på om alle skal like denne skyggen, men det er ingen skade i å prøve det ut. Du kan hente denne rimelige leppestiften denne sommeren.

Covergirl Coral Cat Katy Perry Kat Matte leppestift Covergirl Colorlicious Delight Blush Lipstick Covergirl Sukkulent Kirsebær Colorlicious Lipstick Covergirl Outlast Longwear Leppestift - Rød Siren Covergirl Pink Shock Outlast Longwear + Fuktig leppestift Killer Queen av Katy Perry Eau De Parfum Rimmel London Den eneste leppestift - ring meg galt Maybelline M202 Firecracker Rød Farge Vis Kremaktig Matte Lipstick Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019