Av Srijita Poddar

Hei mine kjære damer,

Hvordan har du vært? Vi er alle på den evige vei til å bli bedre og komme i form, og noen ganger er alt vi trenger, litt inspirasjon. Alt jeg trenger å gjøre for inspirasjon er å se på Queen Beys morderdansbevegelser i den awesomely fit og curvy kroppen. En kurvkvinne, Beyoncé Knowles er like kjent for hennes figur som hennes karriere i popsang. Hun viser oss at det er mulig for oss å forbli svingete selv uten å ha alle de ekstra bulger i uønskede steder. Så her er noen av Beyoncés hemmeligheter.

Hun tror på sunn mat

Beyoncé sværmer ved å spise sunt. Hun spiser enten vegetarisk mat eller i det siste, som kilder sier, hun har slått vegan. Dette er viktig når du sikter på å få Beyonces kurver fordi du ikke prøver å sulte deg selv, bare prøver å tone kroppen din ved hjelp av riktig ernæring. Klipp ut søppel og bearbeidet mat eller i det minste kutte ned forbruket til halvparten av det du gjør nå. Hun spiser tre smakfulle måltider med to snacks i mellom.

⦁ Et stort nei å krasje diett

Beyonce har gått på flere crash dieter å miste vekt, inkludert hennes berømte sitron lønnesirup diett der stjernen overlevde i to uker på ingenting, men lønnesirup blandet med vann, cayenne pepper og sitronsaft. Men det gjorde ingenting godt for kroppen sin, og hun gjenvunnet all vekten tilbake og det gjorde også skade på huden hennes. Hun ber deg om å binge til tider og ha en næringsrik sunn diett med jevne mellomrom.

⦁ Hun tar opp med næringsrike snacks

Med den slags hektiske karrieren og tidsplanen hun har, er det viktig for henne å mate seg med kraftfulle næringsrike snacks. Hun tror på å holde dem velsmakende også ved å snacking på havrekaker med cottage cheese, frukt, yoghurt dekket mandler etc.

⦁ Hun forstår behovet for drikkevann

Hun nevner i intervjuer at vann er en integrert del av kostholdet hennes. Ikke bare hjelper vannet henne til å være skikkelig og sunn, det gir også den ekstra fordelen for huden, og bidrar til å kjempe mot oppblåsthet. Hun sørger for at hun holder seg hydratiserende i korte intervaller.

Hun jobber minst fem dager i uken

Selv om hun ikke er en stor fan av treningsstudioet, gjør hun det til et poeng å trene minst fem dager i uken. Hennes treningsøkt inkluderer 100 lunges, 100 squats, 100 step ups hver dag. Hun gjør kretskurs og løper 2,5 miles hver dag. Beyonce foreslår å trene til musikk som kan gjøre det morsommere. Hun jobber med 3 til 5 lb vekt og bruker sykling og dans som morsomme måter å holde seg i form.

⦁ Hun finner alltid en kilde til motivasjon

Motivasjon er nøkkelen til suksess, i hvilket felt som helst. Beyonce oppnår treningsmålene sine ved å holde et bilde av Oscar-figuren på veggen hennes på treningsstudioet. Det inspirerer henne til å fortsette å trene og ikke gi opp. Finn din spesielle kilde til motivasjon og fortsett å minne deg om det. Hvis det er den spesielle kjole du vil passe inn, heng den foran deg, og fortsett å prøve til du oppnår det.

⦁ Konsistens er nøkkelen

Beyonces råd til alle er å være konsekvent for å oppnå dine mål. Hun danser i høye hæler hele dagen når hun gjør seg klar for sine musikk turer. Derfor må vi ta inspirasjon fra henne, lage en treningsplan og prøve å være så konsekvent som mulig med den.

⦁ Hun elsker kroppen sin og er stolt av det

Hvis du tror stjerner som henne er født med det, har du feil. Hun har snakket om alle sine vektkamp, ​​da hun ble født med store kurver og måtte jobbe veldig hardt for å oppnå sin nåværende figur. Men hun ber deg om å elske kurver og elske kroppen din. Hun sier selv at hun har skimpy klær fordi hun er stolt av kroppen sin i en verden med størrelsen null offentlige figurer.

Beyonce Midnight Heat Eau De Parfum Beyoncé Heat Rush Eau De Toilette 10 hemmeligheter å se glamorøse ut i bilder 10 hemmeligheter for å oppnå hvitere tenner og vakkert smil 5 billige hemmeligheter til perfekt hud Beauty Secrets å se friskt ansikt gjennom hele dagen Hvordan øke størrelsen på Booty 6 grunner til at alle elsker Kim Kardashian's stil Hvordan få en Derrière som Kim Kardashian

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: