Hei IMBB lesere!

MUA har et bredt spekter av leppestift nyanser for bare 1 kilo, og det gjør dem så populære. Dette merket har tilføyd nye nyanser til det eksisterende leppestift-sortimentet, med finish varierende fra mat til frost, kremaktig til sateng. Så, hvis du ikke vil splurge på en bestemt nyanse, kan MUA tilby det til deg til en billigere pris. Dagens gjennomgang handler om MUA Lipstick i skyggen "Vintage Rouge", som er en ny nyanse i deres 1 lipstick kategori. Les videre for flere detaljer.

Produktbeskrivelse: MUA leppestifter gir en nyanse for enhver anledning i lette å bruke farger. I nyanser fra rød, rosa og n * des, hver er fullpakket med pigmentering for en nydelig applikasjon. Lett å bruke - glid over leppene for ønsket effekt.

ingredienser:

Pris: £1

Jeg tar på MUA Vintage Rouge leppestift:

emballasje: MUA Lipstick "Vintage Rouge" kommer i samme gamle emballasje. Det svarte vesken med en hette som tett tetter leppestiftkulen med en skrubar, klar gjennomsiktig pott nederst for å reflektere skyggen. Produktet i potten kan påføres med en leppebørste. Jeg liker emballasjen og det er reisevennlig. Dette er min fjerde leppestift fra MUA Cosmetics.

Tekstur og skygge: MUA Lipstick Vintage Rouge har en kremaktig og myk tekstur som glir jevnt på leppene uten noen sløyfe. Formelen er fuktighetsgivende og føles ikke tørr. Kremaktig konsistens gjør denne leppestiften god for tørre lepper, siden det ikke understreker tørre flak på leppene, og heller ikke legger seg i fine leppe linjer. Jeg elsker formelen fordi den forblir på plass uten fjæring. Skyggen "Vintage Rouge" ser ut som en dyp rød nyanse i kulen, men ser ikke så dypt ut på leppene. Det er definitivt en dristig nyanse, så skjønnheter der ute som ikke er sikre på å ha dristige røde, men fortsatt vil ha en ganske rød i stash uten å betale en konges løsepenger, er MUA Vintage Rouge det beste valget tilgjengelig.

Pigmentering og finish: MUA Vintage Rouge er en dyp og dristig rød nyanse med vanvittig pigmentering. Selv en lett sveipe setter en rød røde på leppene. Den har en kremaktig finish. Jeg ville ha virkelig foretrukket matt finish for en slik mørk rød leppestift fordi kremaktig finish med dristige nyanser gjør dem skinnende, slik at leppene dine skiller seg ut. Også den skinnende overflaten ser forferdelig ut i bilder når lyset reflekteres.

Longevity: Den forblir på plass i 7-8 timer i gjennomsnitt og etterlater en vakker rød flekk. MUA Vintage Rouge er en slitesterk leppestift på grunn av skyggen og vanvittig pigmentering. Den overlever måltider, men begynner å feathering fordi den har en glatt formel. Det etterlater seg en svak flekk.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av MUA Vintage Rouge Leppestift:

 • En vakker dyp rød leppestift.
 • En dyp nyanse for å slå av et blikk.
 • Svært pigmentert med kremaktig finish.
 • Lang slitasje og overlever måltider og væskeinntak.
 • Går bedre med slitasje når den kremete finishen forsvinner.
 • Inneholder ikke parabener.
 • Kremaktig tekstur, fuktighetsgivende.
 • Understreker ikke tørre flak på leppene.
 • Ikke bosette seg i fine linjer av leppene.
 • Rimelig for de som er på et budsjett.
 • Søt og reisevennlig emballasje.

Ulemper med MUA Vintage Rouge leppestift:

 • Overføringer på bestikk.
 • Trenger en leppeforing for en fin og presis anvendelse.
 • Fjær med et måltid.

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp MUA Vintage Rouge Lipstick? Ja, jeg anbefaler det definitivt, men bare de som leter etter en rød leppestift og er strengt på et budsjett. Siden jeg har et dusin røde leppestikker som venter på å være ferdig, ville jeg ikke kjøpe det igjen snart.

MUA Lipstick Shade 11 MUA leppestift - skygge 13 MUA leppestift - skygge 3 MUA Pouty Pink Matte Lipstick Elizabeth Arden Vintage Red Ceramide Ultra Lipstick Sonia Kashuk Vintage Wine Grand Bazaar Liquid Lip Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Aphrodite Scarlet L'Oreal Infallible Le Rouge Leppestift i Ravishing Red Givenchy # 104 Brun Cachemire Le Rouge leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: