Hudtone: Middels rettferdig, varm undertone Hei skjønnheter, Makeup Revolution har nylig lansert sin rose gull samling med fem vakre nyanser. Av disse har to av dem blitt lansert her i India. Her er anmeldelsen av den i skyggen "Red Carpet". Gå inn i anmeldelsen for å vite mer om denne skjønnheten.

Produktbeskrivelse: Vi presenterer vår nyeste leppestiftkolleksjon: Rose Gold. 5 vakre nyanser fra naken til vamp, pakket i vakkert rosa gull. Komfortabel å bære, høy dekning formel med buildable farge.

Red Carpet er den tidløse og klassiske røde leppestiften. Byggbar farge, kremaktig høyglansformel som glir på leppene og vil se på neste nivå. Pakket i luksuriøst Rose Gold-rør, et godt valg for tradisjonell glamme. En leppestift med skjønnhet.

Pris: Rs. 650 / -

Min erfaring med Makeup Revolution Red Carpet Rose Gold Lipstick:

Jeg har allerede falt for rose gullemballasje av denne leppestiften. Så, jeg vil ta et øyeblikk å sette pris på skjønnheten i emballasjen. Se hvor vakkert og luksuriøst denne emballasjen ser ut. Hetten er også rosa gull i fargen som lukker med et klikk lyd; som sikrer at hetten ikke kommer av, slik at den er reisevennlig. Lippestiften er vanlig kuleformet, som er perfekt for å bruke fargen enkelt. Lippestiftrøret inneholder ikke noe som merkenavn, ingrediensliste, etc. Lippestiftrøret har en fargekodd base sammen med et klistremerke som angir skyggenavnet på basen.

Rød teppe er en ekte rød leppestift med kule undertoner. Dette er en annen favoritt rød av meg. Det passer my skin tone så godt og lyser opp ansiktet mitt. Det passer til et bredt spekter av hudtoner. Dette er en fantastisk skygge av rødt. Det er en virkelig klassisk og imponerende rød. Lippestiften er ikke i det hele tatt skinnende. Det gir ikke en flekk som er vanskelig å fjerne som andre Makeup Revolution leppestifter gjør. Det etterlater et snev av farge bak, men det er greit for meg. Det ser vakkert ut. Den har en veldig mild duft, som er knapt merkbar. Det fades bort i noen ganger, så det vil ikke plage folk med følsomme neser.

Tekstilens tekstur er fin og kremaktig. Det føles nesten buttery på leppene. Søknaden går jevn og problemfri. Det vil ikke være noen tugging eller trekking av leppene. Kremaktig formel fører til overføring av produktet. Så det er ikke for folk som liker ikke-overføringsformler. Jeg foretrekker vanligvis matte lippier til de kremete, men denne setter til en fantastisk satinfinish. Jeg liker virkelig denne fuktighetsgivende leppestiften. Det klamrer seg ikke til leppens tørre flekker. Lippestiften er veldig pigmentert. En sveiping gir god farge. Men for en riktig finish er to swipes påkrevd. Det gir en fin og ugjennomsiktig finish med 2 swipes. Så, folk med pigmenterte lepper kan bære det enkelt. Den gjemmer alle pigmenteringen ved å gi en vakker, satin finish.

Det er super behagelig å ha på og føles lett på leppene. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene. Det blir ikke ujevn. Det fjærer ikke mye selv etter lang tid. Den holder seg i 4-5 timer med litt fading. Denne leppestiften overlever ikke noe å spise og fader seg jevnt og forlater et fint snev av rød farge bak, noe som ser fint ut. Totalt sett er jeg forelsket i denne serien.

Pros av Makeup Revolution Rødtoppe Rose Gold Lipstick:

• Fin emballasje. • Pretty shade. • Lyser opp ansiktet. • Ingen shimmers. • Mild duft. • Kremaktig formel. • Anstendig pigmentering. • Fuktighetsgivende. • Fremhever ikke tørre flekker. • Vil gjemme pigmenterte lepper. • Ikke flekker. • varer lenge

Cons of Makeup Revolution Rødtoppe Rose Gold Lipstick:

• Overføringsformel. • Ikke for matte elskere.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Makeup Revolution Red Carpet Rose Gold Lipstick? Ja.

Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i naken Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift Makeup Revolution Dare Amazing Lipstick Makeup Revolution Passion Utrolig leppestift Makeup Revolution London Kjære Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i Dusky

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: