Hudtone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei flotte damer, Jeg ville virkelig prøve denne metalliske væske leppestift kolleksjonen; serien har syv nyanser. Jeg har nylig valgt noen av dem. La oss hoppe inn i anmeldelsen for ytterligere detaljer om skyggen "Bedazzle".

Produktbeskrivelse: Oppnå ultimate innvirkning med Metallic Liquid Lips. Den ugjennomsiktige metalliske glansformelen gir full dekning med superpigmentering. Øyeblikkelig flytende metall.

Pris og antall: INR 800 (jeg fikk den til 550 INR) for 6,5 g

ingredienser: Mineralolje, Hydrogenert Polyisobuten, Silikat Dimetylsilylat, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin, BHA, Fragrance +/- Sytisk Fluorflogopitt, CI 77019, CI77891, CI77491, CI77499, CI 15850, CI 15850: 1, CI 45410, CI 42090, CI 77861

Min erfaring med MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle:

Innpakningen av disse flytende leppestifter er enkel og vakker. Det rektangulære fargekodede røret med en metallgrå hette ser pen ut. Hetten har merketikettlinjen skrevet på den. Røret har et klistremerke som angir skyggenavnet og -mengden på en av sine sider, og også en merke ved basen som bare angir skyggenavnet. Gjennomsiktig rør med skarpe kanter gir noe krystallskikk utseende. Applikatoren er myk og typisk doe fottype med en lang stav. Det hjelper å holde applikatoren riktig og hjelper til bedre nøyaktig bruk. Samlet sett er emballasjen god.

Skyggen "Bedazzle" er en lys plomme nyanse med metallisk finish. Den har noen rosa undertoner. Selv om jeg noen ganger bruker slike skinnende nyanser også, dette er ikke min slags skygge. Den har en metallisk overflate på grunn av mikroskimmere tilstede i den. De er veldig finmalte og føler seg ikke klumpete. Men de blåaktige shimmerne ser glorete ut og jeg personlig hater en slik effekt. Det så så over toppen på ansiktet mitt at jeg har bestemt meg for ikke å bruke denne nyansen igjen. Det gjør at leppene ser fyldigere ut skjønt.

Den har en veldig sterk vanilje duft, noe som kan plage folk med følsomme neser. Pigmentering klok, det er fantastisk. En swipe er god nok til å gi deg den intense fargen og finishen. Så, det skjuler definitivt pigmenteringen av leppene godt. Tekstur er så myk og glatt. Det glir lett på leppene. Formelen er tykk og ikke-klebrig. Jeg hater virkelig de klebrig glossene. Det føles heller så lett og behagelig på leppene.

Applikatoren plukker opp tilstrekkelig mengde produkt som kreves for riktig påføring. I utgangspunktet trodde jeg at de var metalliske flytende leppestifter med en matt finish, men de ligner Lip Lavas ved Makeup Revolution i konsistens og finish. De satte seg til en skinnende blank overflate. Du kan bare litt for å redusere lysstyrken. Formelen er litt fuktighetsgivende, slik at den ikke tørker ut leppene. Kremmen av produktet gjør det overførbart galskap.

Det smelter ikke normalt, men det smøres med fulle måltider og gir en klebrig finish. Det er langvarig; den forblir i ca. 5-6 timer på leppene mine uten å ha noe. Men fargeintensiteten fades bort med tiden. Når all farge forsvinner, setter den seg inn i de fine linjene i leppene og etterlater en billig flekk bak. Men flekken kan lett fjernes med en våt tørke. Totalt sett er jeg ikke en fan av denne skyggen, men kvaliteten er god skjønt.

Fordeler med MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle:

• God emballasje • Fin applikator • Tykk og kremaktig formel • Ikke-klebrig • High-shine finish • Ikke flekker • Fuktighetsgivende • Langvarig

Cons av MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle:

• Sterk lukt • Rar skygge • Bluish shimmers • Bløder med måltider • Overføringer galskapelig • Sett seg inn i de fine linjene på leppene

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle? Nei, dette er en merkelig nyanse.

MUA Luxe Metallic Palette - Alchemy MUA Luxe Metallic Palette - Elemental MUA Luxe Velvet Lip Lacquer-Tranquility MUA Luxe Zest Velvet Lip Lacquer MUA Ritzy Luxe pisket fløyelsblush Step-by-Step Makeup Tutorial - Metallic Smokey Eyes No7 Hold perfekte metalliske øye blyanter Kat Von D Lovesick evig flytende leppestift Chambor Extreme Wear 482 Overførbar Liquid Lipstick Anastasia Beverly Hills Catnip Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019