Hudton: Rett med varme undertoner

Hei vakre damer,

Etter å ha gjennomgått noen leppestifter fra "Sheer and Shine" serien fra Essence, som viste seg å være super duds, fikk jeg hendene på det pålitelige Essence Long Lasting Lipstick-serien. Jeg leste noen vurderinger om denne leppestiftlinjen på IMBB, og jeg bestemte meg for å prøve skyggen "Blush My Lips." Flere detaljer om denne leppestiftskyggen følger:

Krav / Produktbeskrivelse: Langvarig kjærlighet - du må bare forelske seg i Essence's langvarige leppestifter. Lippestiften gir leppene dine med intensiv farge i flere timer uten å tørke dem ut. Du er sikker på å finne det du leter etter - fra lys rosa til intensiv rød og nedkjølt bær til subtile n * de nyanser. Essence-logoen på tekstur og den matte, svarte emballasjen med en ring av farge som passer til selve fargen på leppestiften, er sanne iøynefallere! Tilgjengelig i 10 nyanser!

Pris: CAD 4 (omtrent INR 210).

ingredienser:

Min erfaring med Essence Blush Mine lepper Langvarig leppestift:

emballasje: Essensen langvarig leppestift kommer i en vanlig vrippepinne leppestiftrør som er laget av plast og er svart i farge med litt vakker detaljering på toppen av lokket. Et fargekodet bånd løper gjennom midten av leppestiftrøret som gjør at denne leppestiften blir lettere og morsom. Skyggenavnet er nevnt helt nederst på leppestiftet og skyggenummeret er på toppen av leppestifthetten. Emballasjen er pen og veldig søt, og luken lukkes med en tilfredsstillende og høyt "klikk" lyd.

Farge: Fargen "Blush My Lips" er en så nydelig varmfarget fuchsia-farge som jeg absolutt elsker. Det er en fin nyanse for alle forskjellige hudpleier og vil lyse opp i ansiktet. Det er en perfekt nyanse for å være parret med et nøytralt øyeutseende, eller som en daglig slitasje for arbeid eller høyskole hvis du kanskje. Alt i alt er det en fin farge for fuchsia leppe elskere.

Tekstur: Strukturen til denne leppestiften er super myk og veldig kremaktig. Det glir bokstavelig talt på leppene som smør. Oppriktig sagt er jeg ikke en stor fan av leppestifter som har en super kremaktig tekstur som de begynner å glide og feathering gjennom dagen. Siden denne leppestiften er så kremaktig, føles det også ganske fuktighetsgivende på leppene og tørker dem ikke ut.

pigmentering: Jeg vil si at pigmenteringen av denne leppestiften er gjennomsnittlig, men byggbar til en god fargeutbetaling. Det gir en betydelig dekning i en sveipe og bygger til en solid farge med et par swipes. Personlig har jeg ingen klager med pigmenteringen.

Oppholdsstyrke:Her er den gode delen! Den oppholdsstyrken i denne leppestiften er det jeg forventet mye fra siden det kalles en langvarig leppestift. Den holder seg på leppene i ca 5-6 timer med litt snacking, men da må den brukes på nytt for å opprettholde glans og ugjennomsiktig farge på leppene. Jeg må på toppen av denne leppestiften av med et gjennomsiktig pulver hver gang jeg bærer den for å øke levetiden og for å forhindre at den fjærer.

Kvalitet: Den generelle kvaliteten på dette produktet er veldig bra med tanke på pigmentering, emballasje og pris. Jeg er enig i at denne babyen ikke er et fakkelt pakket produkt, men det er ikke så mye så langt som kvaliteten dekker opp for emballasjen.

Pros av Essence Blush My Lips Langvarig leppestift:

 • Robust og reisevennlig emballasje.
 • Helt nydelig nyanse.
 • God fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • God oppholdsstyrke.
 • Fin kremaktig tekstur.
 • Bløder eller fjærer ikke ujevnt.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons of Essence Blush My Lips Langvarig leppestift:

 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Overfører litt.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Essence Blush My Lips Langvarig leppestift? Vel, jeg vil si at hvis du liker kremete og langvarige leppestiftformuleringer, eller har ingen problemer med å sette leppestiftet ditt med pulver, så fortsett å kjøpe det. Jeg har kjøpt et par andre nyanser for å prøve ut, men jeg er ikke sikker på om jeg vil tilbakekjøpe disse.

Essence Wear Berries Langvarig leppestift 5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Essens Langvarig leppestift - Vare å bære Essens 14 Bedre Matt! Langvarig leppestift Essens jeg er din! Langvarig leppestift Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Maybelline Baby Lips Candy Wow i blandet bær Beste langvarige leppefargene Estee Lauder Electric Pink # 66 Pure Color Langvarig leppestift Lotus Herbals Ecostay Coral Candy Langvarig Lip Color Clinique Color Surge Butter Shine leppestift Berry Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: