Produkt kjøpt av IMBB

Hårtype: Mykt og glatt rett hår med tørre tips

Hei jenter, Jeg elsker å bruke Matrix produkter; dette merket gir et veldig stort utvalg av hårmaskere. For tiden bruker jeg denne Matrix Biolage Oil Therapie Masque. Denne 'Oil Therapie' serien gir fordelene med 5 fantastiske oljer. Jeg elsker håret mitt mye, og jeg prøver alltid å holde det mykt ved å følge en god hårpleierutine, og denne hårmassen er min nåværende favoritt. La oss komme inn i anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: Formet med olivenolje, det virker på alle hårtyper for å gi den ultimate næringen og kontrollen. Eksklusivt for bruk i salong, legger det også til en skinnende glans og mykhet for sunt utseende fra rot-til-tips.

Pris: INR 490 for 490g (jeg fikk det til en nedsatt pris)

Min erfaring med Matrix Biolage Oil Therapie Ultra-Nourishing Oil Masque:

Som andre Matrix hair masques kommer denne også i en stor, tung krukkeemballasje med en gylden hette. Emballasjen er ganske omfangsrik og kan ikke transporteres rundt lett. Så, du kan bare bruke den hjemme. Siden det er et badekar, er det ikke veldig hygienisk, og det er derfor jeg foretrekker å bruke en skje for å skape produktet ut. I følge mengden er prisen helt fin, og produktet er lett tilgjengelig også. Den har en vakker floral duft som er ganske vanlig for alle Matrix-produkter. Jeg bruker Matrix-produkter i over 5 år og vil at produktene lukter annerledes nå. Denne duften forblir pent i håret mitt, og det holder håret mitt friskt også.

Siden dette er en oljemask, kommer den i tykk kremaktig konsistens som glir jevnt og jevnt på håret. Den er dyp gul i fargen. Den rike, tykke kremete teksturen glir lett på håret. Jeg trenger bare en liten mengde for mitt lange hår. Det tørker ikke ut raskt under massasje. For mye av produktet gjør håret mitt oljeaktig, og så ser håret mitt ut etter vask. Så du bør være forsiktig med mengden du søker.

Jeg foretrekker å bruke den fra røttene til spissene i håret mitt, ikke i hodebunnen. Jeg konsentrerer meg spesielt fra mitt lengde av håret mitt. Jeg har fet hodebunn slik at jeg generelt unngår hodebunnen. Og så masserer jeg hodet mitt i noen minutter og la masken stå på i rundt 15-20 minutter. Jeg pleier å skyll håret mitt med vanlig vann. Under hårvask kan jeg merke hvor vakkert masken løsner håret mitt. Det gjør håret mitt utrolig jevnt. Etter tørking ser håret mitt helt ut. Håret mitt ser jevnere og mykere ut. Denne masken gir øyeblikkelig dyp hydrering til håret mitt, og det fungerer også godt på tørt skadet hår. Det gir meg lett silkeaktig og smidig hår.

Klemmer og knuter er helt borte og håret mitt ser frizz-fri og glatt etter vask. Masken gjør håret mitt håndterbart. Jeg er overrasket over å se myk, næret og frizz-fri hår etter hver bruk. Håret mitt ser sunt og skinnende ut. Det har lagt litt godhet til kjedelig hår og har velsignet håret mitt med en ny tekstur og liv. Den har fjernet all ujevnhet og tørrhet. Det fungerer faktisk bra på mitt vanlige hår og det reparerer også håret mitt godt. Det veier ikke håret mitt og gjør aldri håret mitt fettete.

Men resultatene er ikke langvarige. Etter noen dager begynner håret mitt igjen å se litt kjedelig ut. Det blir fri og uhåndterlig igjen. Hvis du har veldig tørt og skadet hår, vil effektene ikke vare i det hele tatt. Men du kan bruke dette i stedet for din balsam også fordi effektene er helt vakre. Masken er ikke veldig effektiv til å kontrollere hårfall, men den dype kondisjoneringseffekten som denne masken gir, er noe du alle vil elske.

Fordeler med Matrix Biolage Oil Therapie Ultra-Nourishing Oil Masque:

• Rimelig og lett tilgjengelig • Ett badekar varer veldig lenge • Inneholder godheten til 5 oljer • Tykk, kremaktig tekstur sprer seg lett • Det kreves kun et myntstørrelsesbeløp • Har en vakker floral duft • Gjør hår mykere, glattere og skinnende • Gir dyp hydrering til tørt hår • Gjør håret utseende silkeaktig, sunt og anstendig bouncy • Reparer skadet hår • Fjerner håret lett • Holder hår frizz-fri og håndterbar

Ulemper med Matrix Biolage Oil Therapie Ultra-Nourishing Oil Masque:

• Tung, uhygienisk krukkeemballasje • For mye produkt gjør håret slank eller fet • Effektene varer ikke lenge • Kan ikke kontrollere hårfall

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Matrix Biolage Olje Therapie Ultra-Nourishing Oil Masque? Selvfølgelig vil jeg tilbakekjøpe denne masken; Det fungerer godt å gjøre håret sunt. Du bør også prøve denne oljebehandlingsmasken. Det vil ikke skuffe deg.

Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner Matrix Biolage Oil Therapie Ultra-nærende rik olje Matrix Biolage Oil Therapie Nourishing Oil Shampoo Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Shampoo Leger Formel Argan Bruk Ultra-nærende Argan Olje Leger Formel Argan Wear Væske Gull / Rosa Ultra-nærende Argan Lip Oil Duo Kleancolor Peach BallBomb Balm Ultra Nourishing Lip Balm Kiehls Olive Fruit Oil Dypt reparativ Hair Pak Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque Kerastase Elixir Ultime Beautifying Oil Masque Argan Deluxe Argan Oil Nutrition Infusing Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: