Jeg hadde bestilt ganske mange ting fra Makeup Revolutionens offisielle nettside og fikk denne lille hjerteformede juvelen i den tråden. Jeg elsket emballasjen og fargene så mye at jeg ikke ga noen andre tanker. Les hele anmeldelsen for å få vite mer om denne blusheren.

Pris: £4.99

emballasje: Dette har den mest attraktive og søte emballasjen. Emballasjen er inspirert av Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush. Pakket i en hjerteformet pappeske, sitter den perfekt med all sin glans og glans. Reisevennlig nok. Helt elsker emballasjen!

Min erfaring med Makeup Revolution I Hjerte Makeup Blushing Hjerter Triple Baked Blusher Peachy Pink Kisses:

Dette var kjærlighet ved første øyekast, et produkt. Da jeg så dette, la jeg det umiddelbart til vognen. Og da jeg mottok det, ble jeg forelsket i farger og hjerteformet emballasje. Det er sint pigmentert og viser godt på indiske hudfarger. Bare bruk litt på børsten og støv den på kinnbenet ditt for den vakre gløden.

Den har flotte farger som fungerer som en flott highlighter. Den har en nydelig glans til alle fargene. Jeg vil ikke si det er en blusher. Det er mer som en highlighter til meg og fungerer bra både dagtid og natt. Det er veldig silkeaktig i tekstur og super myk å berøre som sikrer enkel og jevn applikasjon. Det er så pigmentert at bare en liten sveipe av en farge øker kinnbenet ditt øyeblikkelig.

Den første fargedagen har en gylden refleksjon, mellomfarge har mer rosa refleksjon, og den siste fargen har kobberaktig refleksjon på den. Når det er blandet, skinner produktet som gal, men fargene kan også brukes individuelt. Det kan også brukes til å markere området under pannebenet ditt og som en øyeskygge. Det er et fantastisk produkt som legger til at glød og glans umiddelbart. Jeg vil anbefale alle å prøve det å elske det.

Pros av Makeup Revolution I Hjerte Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher Peachy Pink Kisses:

• Nydelige farger • Svært pigmentert • Stå på for alltid; Ikke visne bort • Silkeaktig tekstur sikrer jevn applikasjon • Pretty emballasje • Reisevennlig • 3 farger i 1

Cons of Makeup Revolution I Hjerte Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher Peachy Pink Kisses:

• Tilgjengelighet i India er et problem • Folk som ikke liker shimmers i det hele tatt, vil ikke like dette produktet mye

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher Peachy Pink Kisses? Nei egentlig ikke! Jeg er sikker på at dette aldri vil bli ferdig. Litt går langt når det gjelder blushers og highlighters.

Ville jeg anbefale Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher Peachy Pink Kisses? Ja! Jeg vil anbefale det til de som elsker sine highlighters med alt det glans og glitter. Den har flotte nyanser å smigre alle hudtoner.

Makeup Revolution London Behandler pulverblush Makeup Revolution London Alt om Cream Blush Palette Makeup Revolution Sukker og Spice Ultra Blush og Contour Palette Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk Makeup Revolution London Hard Day Baked Blusher Se på dagen: Peachy øyne og kinn Yardley London High Shimmer Lip Gloss Pink Kiss Estee Lauder Pure Color Blush - Pink Kiss Colorbar 002 Royal Pink Kiss Proof Lip Flekk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: