Hårtype - Svart, farget hår, middels lengde, bølget hår

Som jeg hadde nevnt i Pro Fiber Reconstruct shampoo gjennomgang, er jeg besatt av sjampoen og masken fra Pro Fiber-serien L'Oreal. Jeg trodde jeg ville bedre vurdere masken også for at du kunne se og bestemme. Les videre for å få vite mer om masken.

Pris: INR 1400 / - for 200 ml.

Produktbeskrivelse: Langvarig restruktureringsmaske for svært skadet hår spesielt designet for svært skadet hårfibre og cortex, produserer profiberrekonstruksjonsområdet fra L'Oreal Professionnel en langvarig effekt av rekonstruert hår, og lar hårfibrene føles nytt fra røtter til ender. . Håret er sunt igjen, replumped, reparert ** og kontrollert. Når det er tørt, er håret merkbart mer smidig, silkeaktig myk, fra rot til spiss og detangles lett.

Min erfaring med L'Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct Masque:

Pro Fiber-masken kommer i en typisk karbonemballasje, men størrelsen, form og farge gjør den ganske unik og attraktiv. Jeg liker ikke å dyppe mine våte fingre i produktet, så jeg holder en mini skje hendig for å skrape ut masken. Detaljer om produktet er nevnt på karet.

Konsistensen av masken er tykkere enn vanlige, så den nødvendige mengden er mindre. Den sprer seg godt på fuktig hår og skaper et smidig lag på strenger. Masken er blek lilla i farge med en distinkt røykfylt aroma, som er unik for en maske. Jeg liker duften og det går lenge i gang, spesielt hvis du binder håret ditt.

Effektiviteten til masken er fantastisk. Det gjør håret mykt og glatt, og jeg ender opp med å røre håret mitt oftere. Glattheten varer i 2-3 dager, avhengig av eksponering for sol og forurensning. Selv om det fungerer bra alene, men for å få full nytte av det, vil jeg foreslå å bruke den i forbindelse med sjampoen.

Den eneste feilen jeg har med masken er at det tar litt tid å bli vasket, prosessen er ikke vanskelig, men det er tidkrevende. Så, hvis du har det travelt, ikke bruk denne masken, du kan ende opp med å misbruke et godt produkt 😛

Pros av L'Oreal Professionnel Pro Fiber Rekonstruere Masque:

  • Unik duft.
  • Bare litt går langt.
  • Gjør håret mykt og glatt.
  • Gir skinne til hår.
  • Hyggelig emballasje, reisevennlig.

Ulemper med L'Oreal Professional Pro Fiber Reconstruct Masque:

  • Dyrt.
  • Vanskelig å vaske av.
  • Du trenger å holde en mini skje hendig å skape ut produktet.

IMBB Rating: 4.25/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Professional Pro Fiber Reconstruct Masque? Tilbakekjøp - bare med sjampoen; de jobber wow sammen. Anbefaler - hvis du vil prøve dette ut, vil jeg foreslå å kjøpe sjampoen sammen, du vil legge merke til bedre resultater.

L'Oreal Professional Pro Fiber Reconstruct Restructuring Shampoo L'Oreal Professionnel Absolut Reparer Cellular Shampoo L'oreal Professional Serie Expert Vitamino Color Shampoo L'Oreal Professional Mythic Oil Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Pure Resource Shampoo Colorbar Pro Duo Fiberbørste Sunsilk Co-Creations Damaged Hair Reconstruction Shampoo Kiehls Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: