Når jeg blir gammel, har jeg begynt å inkludere mange kjemikalier og syrer i min hudpleierutine for å opprettholde kvaliteten på huden min og dens tekstur, og også for å forhindre for tidlig aldring. Begrepet "kjemikalier og syrer" kan høres litt for hardt til å inkludere i vanlig hudpleie regime, men jeg har altfor lenge dabbled med all naturlig hudpleie rutine, og selv om det virker, tar det altfor lang tid å legge merke til en betydelig forbedring i hudkvalitet, derav min nye besettelse med "kjemikalier og syrer."

Produktbeskrivelse: Fornyet håp i en krukke Forfriskende og raffinerende fuktighetskrem er formulert med en trippel blanding av alfa-hydroksysyrer for å finjustere tekstur for synlig mindre porer og et jevnt utseende av fine linjer. Se myk, myk glathed, øyeblikkelig og hel dag hydrering, og re-energized sunt utseende farge og glød. Asiatiske fruktekstrakter hjelper til med å støtte naturlig mikrosirkulasjon. Pris: $ 39 for 2 oz.

Min erfaring med filosofi Fornyet håp i en krukke:

Jeg ønsket å begynne endringen i min hudpleie regime ved å endre min daglige fuktighetskrem. Jeg hadde øynene satt på en av Tatcha eller Drunk Elephant, men for dem måtte jeg unstring min veske altfor mye: P, så jeg slo meg for noen rimelige merker som Origin eller Fresh eller Hope. Dette er min erfaring med en fuktighetskrem fra Philosophy's Hope som vant en Allure Beauty Award. Dette produktet kommer i en generøs størrelse krukke som er litt lurende fordi det er en annen mindre krukke inne som holder produktet, men uavhengig av størrelsen, det holder den nevnte mengden. Det er en solid, lekkasikker krukke og jeg beundrer sin enkelhet.

Produktet er i form av en vanlig, tykk, fuktighetsgivende lotion og ligner mer av kald krem ​​enn en rennende daglig lotion. Det er imidlertid ikke fet i det hele tatt som ville fungere godt for de fleste hudtyper, bortsett fra at jeg personlig ville foretrekke noe høyere i oljeinnhold fordi det er det min tørre hud ønsker.

Produktet hevder å inneholde banebrydende formulering som har en trippel blanding av alfa hydroksy syrer, tre former for hyaluronat, pluss et asiatisk frukt ekstrakt. AHA er kjent for deres hudfornyelse og foryngende egenskaper, og hyaluronat er kjent for dets anti-aging egenskaper. Jeg tror alltid at krav på et produkt er måte å overdrive, men så lenge de gjør halvparten av det de hevder å gjøre, er jeg glad! Denne krem ​​har redusert utseendet på porene på eppene på kinnene mine, og mitt underøyeområde ser godt ut hydrert, lysere med mindre synlige linjer.

Jeg hadde realistiske forventninger fra dette produktet, og det oppfylte dem, så generelt, jeg er glad som forbruker og anbefaler dette fornyet håp i en krukke til andre også.

Pros av filosofi Fornyet håp i en krukke fuktighetskrem:

  • Den kommer i en god størrelse badekar som består av solid, gjennomsiktig plast og er reisevennlig. Den kommer i tre forskjellige størrelse krukker som er den beste avtalen som tilbys av disse high-end merkene. Jeg kjøper vanligvis den minste størrelsen for å prøve ut før jeg kan forplikte meg til å shelling ut mer penger.
  • Den har en fascinerende ingrediensliste.
  • Allure skjønnhet prisbelønt produkt.
  • Har ingen duft som fungerer bra for meg.
  • Det er lett tilgjengelig i Sephora butikker eller online.
  • Det gjør ikke huden fet og er perfekt som en dag fuktighetskrem.

Cons of Philosophy Fornyet håp i en krukke fuktighetskrem:

  • Tilgjengelighet kan være et problem for noen, men jeg tror Sephora skipsfart over hele verden nå.
  • Kan være kostbar for noen (spesielt hvis kjøpt i INR).
  • Jeg skulle ønske det var høyere i oljeinnhold fordi jeg har ekstremt tørr hud.

Kjennelse: Det er en god hudkrem som fungerte bra for meg. Det reduserte utseendet på porer og fine linjer, og gir en flott base for sminke min. Jeg anbefaler det til andre og er verdt pengene jeg bruker på den. Nye brukere kan kjøpe den minste størrelsen for å prøve det og se om det fungerer for dem. IMBB Rating: 4.8/5

Filosofi Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem Filosofi Håper i en stick fuktighetsgivende leppebalm Filosofi Når håp ikke er nok serum Filosofi Håper Of Hope Hånd og Kutikalkrem Filosofi Ultimate Miracle Worker Multi-Rejuvenating Cream SPF 30 Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Lakme Peach Milk Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019