Hallo jenter!

Bare vi kjenner smerten og ubehag vi går gjennom hver måned, forlater alene følelsesmessig stress. Borte er de dagene da en jente ville være begrenset til de fire veggene og komforten av sine hjem. Med de krevende og hektiske tidsplanene har vi ikke luksusen å lene seg hjemme og nippe på ingefærtea mens vi klemmer seg på en varmtvannspose. Smerten varierer for hver enkelt av oss. Mens noen kan bli velsignet til å brise gjennom de fem dagene, opplever andre smerter i varierende grad. Smerter i underlivet, ryggsmerter, svakhet, migrene, kvalme og oppblåsthet er bare for å nevne noen, og da har vi også PMS. Vi er definitivt utstyrt med supermakter for å jobbe ut hver eneste måned.

Mens et flertall av oss finner det enkelt og praktisk å pope en smertebriller nå og da for å fortsette med våre daglige gjøremål, søker noen av oss hjelp fra mer naturlige metoder og rettsmidler. Vi har også noen innlegg på IMBB på å redusere de djevelske kramper med naturlige rettsmidler. Så tenkte jeg på å bidra litt mer til bevissthetskampanjen. Jeg skal være veldig ubemannet når jeg sier mitt eget eksempel. Jeg var skyldig i å pusse disse pillene. Men da kom moren min til redning. Hun ba meg om å gå den yogiske måten for å lette krampene mine. Så, her er noen yoga asanas som hjelper hjernen din og kroppen til å slappe av. Den ekstra fordelen er at yoga er helt naturlig og har ingen bivirkninger.

Thunderbolt Pose (Vajrasana)

Dette poserer styrker bekkenmuskulaturen, endrer blodstrømmen og nervøsimpulser i den nedre bukregionen og hjelper til med å lindre smerten. Det bidrar også til å redusere fordøyelsesproblemer.

Cobra Pose (Bhujangasana)

Denne posen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Det slapper av i kroppen og styrker ryggmargen, gir fleksibilitet til øvre, mellom og nedre del. Slapper av stress og tretthet, forbedrer funksjonaliteten til reproduktive systemet og bidrar til å bekjempe ulike livmoderforstyrrelser.

Barn Pose (Shishuasana eller Balasana)

Denne posen bidrar til å berolige nedre ryggkramper. Øvelse av denne pose riter deg med ubehag, stress og tretthet. Det bidrar til å utvide bekkenområdet og reduserer dermed smerte på grunn av uregelmessig strømning.

Cat Pose (Marjariasana)

Denne asana styrker og forbedrer fleksibiliteten i ryggmargen og ryggmuskulaturen. Det forbedrer reproduksjonssystemet. Den samtidige sammentrekningen og avspenningen av buk- og ryggmuskulaturen letter lettere menstruasjon.

Bow Pose (Dhanurasana)

Dette er en utmerket asana for å lindre både mage og ryggsmerter samtidig. Denne asana strekker kroppens dorsale og ventrale muskler, forbedrer stillingen og styrker ryggmuskulaturen. Det stimulerer også bukets organer og hjelper i regelmessig strøm av blod til og fra livmoren, og dermed lindrer kramper og oppblåst følelse.

Camel Pose (Ustrasana)

Dette gir også hjelp til å stimulere mageorganene. Det regulerer blodstrømmen til livmoren og hjelper til med utvinning. Det er også nyttig å lindre stress og ryggsmerter.

Noose Pose (Pasasana)

Denne asanaen gjør underverk for menstruasjonssmerter, rygg, nakke og skulder. Denne asana kalles neseposen som det innebærer vridning og strekking av muskler eller lyske, rygg og ankler.

Arching Pigeon Pose (Ek Pada Rajakapotasana)

Duen pose hjelper i å åpne opp bekken regionen og hofter. Gjør denne variasjonen, en side om gangen for å strekke underlivet også. En fin måte å frigjøre stress, angst og smerte på under menstruasjonen.

Tilbakevendende Twist Pose (Supta Matsyendrasana)

Denne stillingen må gjøres liggende flatt på ryggen din i motsetning til den konvensjonelle måten å gjøre det mens du står. Dette bidrar til å øke spinal fleksibilitet og i sin tur slapper av i ryggen og bukemuskulaturen. En fin måte å lindre kramper på.

Corpse Pose (Shavasana)

Denne stillingen bør utføres til slutt for den nødvendige tiltredelsen. Du kan øve dyp pusting sammen med det og berolige dine sanser og smerter.

Disse enkle asanas er en fin måte å lette ditt reproduktive og urino-genitale system på. De uutholdelige kramper som skyldes sammentrekning av livmorvegger, kan reduseres ved å praktisere disse asanas på daglig basis. Det er veldig effektivt og naturlig. Så, neste gang før du kommer ut for disse smertestillende, prøv disse og du vil takke meg! 😀

Inntil da, slå den smerten svart og blå!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Kasturi Manjal som en effektiv anti-akne behandling Enkle og effektive måter å miste vekt på 4 Yoga Asanas å miste vekt (opplæring) Yoga Poses For Flat Mage Yoga for glødende hud Alt om Pre Menstrual Syndrome (PMS) Alt om "Disse dagene i måneden" - Fakta, matvarer og måter å håndtere humørsvingninger Hjem Rettsmidler for Menstrual Kramper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: