Hei Gorgeous IMBBians !!!

I årevis har jeg gjort voksing. Jeg husker at i skolen hadde vi disse veldig søte lille skjørtene som våre uniformer og et nesten pinlig syn ville være kroppshår og så gjorde jeg min første som vokste i 8. standard. Over en periode har jeg sett at veksten av håret mitt har redusert betydelig, men problemet med inngrodd hår øker dag for dag. Du vil gå på en dato, slik at du får din voks ferdig med å ha den søte LBD du hadde tenkt å ha på denne spesielle dagen for å vise av dine ben og der de er, de kriminelle seriøse flekkene, som øyne på glatte bena å sette deg av helt. Hvor irriterende er det, hai na?

Så bestemte jeg meg for at det er på høy tid, og jeg må få en løsning på dette. Jeg spurte min vanlige skjønnhetspleie og hun fortalte meg bare for å exfoliere riktig før jeg kommer inn for voksing. Jeg mener, er det det? Det må definitivt være en grunn til dette og noen mer potente løsninger. Jeg bestemte meg for å undersøke.

Ingroet hår er i utgangspunktet håret som har krøllet seg rundt og vokst tilbake i huden i stedet for å komme ut av hudoverflaten. Denne tilstanden er svært vanlig for folk som har veldig krøllete eller grove hår. Denne tilstanden kalles også Pseudofolliculitis, som betyr barberhud. Dette skjer på hud som er barbert, vokset eller tvunget. Ingroet hår kan forårsake infeksjoner, mørk hud eller etterlate arr hvis vi fortsetter å rive eller plukke på den.

Årsaker og løsninger av inngrodd hår:

• Det er flere grunner for at håret skal bøye seg tilbake og vokse; barbering er en viktig årsak. Hvis du ofte bruker en barberhøvel for nær hud, kutter den kanten av håret til et skarpt punkt som så lett kan komme inn i huden og vokse sidelengs. Man må være veldig forsiktig når man barberer. Huden må være ordentlig prepped.

• Bruk varmt vann til å vaske huden din. Bruk en god barberkrem eller såpe eller gel. Ikke bruk unødig press da det kan kutte håret kortere enn de omgivende. Unngå barbering i motsatt retning av hårveksten. Bruk også en skarp enkeltbladet barberhøvel og prøv å bruke en ny hver gang.

• Død hud på overflaten kan blokkere hårsekken for å vokse, og tvinge den til å bøye og vokse innover. Fukter alltid huden din og ikke la den nå tørrstadiet hvis du opplever problemer med innfukning av hår. Exfoliate huden riktig ved hjelp av sirkulære bevegelser på bena og hender minst en gang i uken. Bruk varmt vann på huden før du eksfolierer, da det åpner porene og hjelper deg med å fjerne smuss eller smuss. Salt eller sukker blandet med olivenolje eller andre essensielle oljer kan fungere som en god skrubbe for kroppen.

• Også veldig tette klær skifter retningen av hårveksten og får dem til å bøye og komme inn i hudflaten igjen.

• Unngå barbering og voksing veldig ofte. La det være full vekst før to avtaler. Strekk huden din riktig for voksing. Når huden ikke er helt strukket og håret blir fjernet eller trukket ut gjennom voksing, barbering eller pinsetting, fjernes bare en del av håret. Resten av håret recoils og vokser inne i hårsekken. Ikke barbere et bestemt område hele tiden. Du kan barbere i nødstilfelle, men så går neste gang for voksing, da det vil bidra til å fjerne det øverste laget av død hud effektivt.

Tips for å kontrollere inngrodd hår:

• Te tre olje

Påfør et par dråper Tea Tree olje direkte på det inngroede håret etter å ha renset med såpe og deretter mildt exfoliate. Tea Tree olje har antibakterielle, antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaper som vil helbrede huden og redusere ytterligere vekst. Tea Tree olje blandet med olivenolje kan også påføres den irriterte huden.

• Bakepulver

Baking soda har beroligende effekter på huden og hjelper lindre kløen forårsaket på grunn av eksfoliering fordi det er anti-inflammatoriske egenskaper. Bland en skje med natron i en kopp vann og bruk med bomull på det berørte området. La den stå i fem minutter og vask den av med kaldt vann.

• Svart teposer

Svart te har tannsyre som reduserer rødhet og betennelse. Bruk en fuktig svart tepose for å gni over den berørte huden i 2-3 minutter. Men du må fukte det i varmt vann.

• Aspirintabletter

Soak to aspirin tabletter i en teskje varmt vann til det danner en pasta-lignende konsistens. Legg til en teskje honning til pastaen. Påfør pastaen til det berørte området. La den stå på i 10 minutter. Vask den av med varmt vann og tørk deretter forsiktig på huden. Salisylsyre, tilstede i aspirin, scrubs bort død hud. De med svært følsom hud bør ikke følge denne løsningen.

• Ikke prick eller tusser

Det er mange som liker å bruke steriliserte nåler for å stikke innstikket hår ut og bruke en pinsett til å plukke den. Jeg personlig ikke liker å prøve det som det har høye sjanser til å gå galt som fører til infeksjoner og koke.

• Rådfør deg med en spesialist

Mange mennesker står overfor alvorlige infeksjoner, og jeg vil anbefale at under slike forhold er det bedre å konsultere en hudlege så mange kurs av steroider, retinoider og antibiotika er tilgjengelige.

Håper dette hjelper deg med skjønnhet. Gi meg beskjed hvis dere har flere alternative ideer for å kvitte seg med det.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Beste Hjem Behandling For Ingrown Hair 8 tips for å behandle inngrodd hår Voksing mot epilatorer - Hva foretrekker du for hårfjerning? Barbering for hårfjerning Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies Hårsmel: Hjemmemedisiner og behandling Frisyre: Frisyrer til kort hår Frisyre: Frisyrer til langt hår Slik curl hår hjemme, bli krøllete frisyre og behandle krøller Hvordan å stoppe håravfall Wella Hair Loss System Profesjonell Energi Serum Review Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Hårtap: Kaldhet hos kvinner: Årsaker, forebygging og behandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: