Hei, skjønnheter!

Den festlige sesongen ligger rett rundt hjørnet i Kolkata, og vi alle allerede prepping for det. Smokey øyne er den ultimate sminkeutseendet du kan alle prøve å gi den drømmende kontakten til øynene. For dette utvalget valgte jeg lilla og plomme nyanser for å skape et røykaktig utseende. Denne sminkeutseendet passer til festivaler, bryllup og nattfester. Så nå, la oss komme inn i opplæringen.

øyne:

Trinn 1: Jeg startet med øye sminke. Jeg gjorde øyenbrynene først og fylte dem inn med en brun pennblyant. Jeg brukte da en kremaktig hvit skygge under øyenbrynbenet mitt for å markere.

Steg 2: Deretter brukte jeg en matt mauve øyenskygge for å skape en fin, glatt base. Det definerte også kroneområdet. Jeg blandet skyggen med en blanding pensel for å oppnå et naturlig utseende.

Trinn 3: Deretter påførte jeg lett en plomme nyanse på ytre hjørnet og skapt en røykfylt vinge med en mørkere nyanse. Ta deg tid mens du blander nyanser.

Trinn 4: For å gjøre utseendet dypere og dristigere påførte jeg den samme plomme skyggen på hjørnene. Jeg fortsatte å blande til jeg oppnådde en super jevn og røykfylt finish.

Trinn 5: Etter det brukte jeg en lilla skygge på øyelokkene mine og jevnt blandet skyggen med den forrige plomme skyggen. Jeg har også brukt en lys lilla nyanse på hjørnene.

Trinn 6: Deretter søkte jeg en svart kajal på min vannlinje og brukte den samme lilla skyggen på min nedre lash linje.

Trinn 7: Jeg brukte plomme skyggen på den nedre lash linjen og blandet alle nyanser godt.

Trinn 8: Deretter påførte jeg den samme lyse lilla skyggen på det indre hjørnet og blandet de harde linjene jevnt.

Trinn 9: Neste, for å fullføre dette utseendet, krøllet jeg øyenvipper og påført mascara på både mine øvre og nedre pisker.

Ansikt:

Kommer til ansiktet sminke nå! Først brukte jeg et fundament og blandet det godt med en svamp. Deretter søkte jeg en lysende concealer på mitt under øyeområde, broen av nesen, pannen og like under konturene av kinnene mine. Jeg blandet alle produktene jevnt med samme svamp og det ga meg et perfekt, naturlig og jevnt utseende.

Jeg brukte et kompakt pulver for å sette alt godt. Her gikk jeg for en naturlig utseende bronzer for å konturere kinnene mine og nesen. Jeg brukte også en lett koralblush på kinnene mine. Deretter brukte jeg en naturlig utseende på de høye punktene i kinnene mine; Jeg brukte ikke mange highlighters i dag. Jeg sprayet på litt døsig ansiktsmåte for å legge til en fin dugg glød til huden min.

lepper:

Jeg brukte en peachy naken leppestift på mine lepper som hjalp meg å balansere det generelle utseendet. Jeg er bare besatt av naken leppefarger i disse dager. Jeg tror neste gang jeg ville gå for en sterkere leppefarge, men dette virket perfekt med denne smokey eye makeup.

Her er mitt siste utseende. Det er et veldig dristig, men slitesterkt sminkeutseende. Jeg parret dette utseendet med et par Chandbali øredobber og etnisk kurti. Jeg hadde også en nesepinne med dette utseendet. Siden jeg hadde på seg en nesepinne for første gang, er jeg ikke sikker på hvordan det viste seg. Dette utseendet vil gå med alle slags antrekk. Håper du likte denne opplæringen. 🙂

Sminkprodukt jeg brukte:

Ansikt: MUA Skin Define Matte Perfect Foundation - Beige Maybelline Instant Age Rewind Eraser Mørk sirkler Behandling Concealer - Medium Melon L'Oreal Mat Magique Alt i en matte transformerende pulver - Skygge N6 Lakme Shimmer Brick Palette - Coral

øyne: Natio Natural Shades Øyenskygge Palette Rosebud Makeup Revolution London Spis Sleep Makeup Repeat Palette Colorbar MesmerEyes Kajal Maybelline Volume Express Den kolossale Big Shot Mascara Maybelline Fashion Brow Cream Pencil Brown

lepper: Maybelline Clay Crush Farge Sensasjonell Creamy Mattes Lipstick

Dobbeltfargede dobbeltfløyte øyenlinser Fet Blokk Eyeliner Makeup - Steg-for-trinns opplæring Frisk Pastel Eye Makeup Look - Trinn-for-trinns opplæring Deep Smoky Kohl Etnisk Makeup Look - Steg-for-trinns opplæring Royal Blue Graphic Liner + NARS Outremer Eyeshadow Orange Grafisk Eyeliner "Peacock-Feather" Eye Makeup Tutorial Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Green Smokey Eyes Step-by-Step Makeup Tutorial: Gradient Lips med Doll Eyes Step-by-Step Makeup Tutorial - Lilla Smoky Eyes med fet vinlepper Trinn for trinn Makeup Tutorial of Sun Kissed, Gold Winged Look Step-by-Step Makeup Tutorial - Metallic Smokey Eyes Steg-for-trinns sminkeopplæring - Skarpe kantede kattrøykyøyer Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Jewel Tonet Smokey Eyes Step-by-Step Makeup Tutorial - Sonakshi's Smokey Eye Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: