Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på grunnlag av merket "By Terry." Dette merket er super høy end og luksuriøst. Jeg har brukt noen få produkter fra dette merket tidligere, og du kan lese gjennomgangen av dem på IMBB (Cellularose Blush, By Terry Cellularose Moisturizing CC Cream, etc.). Denne anmeldelsen vil være på Terry Terrybly Densiliss Wrinkle Control Serum Foundation i skyggen "4 Natural Beige."

Produktbeskrivelse: Wrinkle Control Serum Foundation. Firming Perfector - Ultra-Smoothing. Den første rynkekontrollen og strammende serumfunnet som er vitenskapelig bevist og godkjent, forbedrer hudens tetthet, reduserer linjer og behandler samtidig alle tegn på aldring. TerryblyDensiliss® kombinerer en revolusjonerende patentert foryngende aktiv ingrediens med optimal sminkekorrigering som umiddelbart retter seg mot overflaterykk og gir et dypt ned og varig globalt resultat.

Pris: En enorm $ 115 * sjokkerende *

Min erfaring med Terry Terrybly Densiliss Wrinkle Control Serum Foundation:

Dette fundamentet er muligens den dyreste sminke jeg har brukt, og derfor er det definitivt engangsplurge for de fleste av oss, men hvis du noen gang vurderer å bruke pengene dine på det, vil du ikke vite om det virkelig er verdt det . Så, jeg har satt dette grunnlaget gjennom kraftig testing for å gi deg en komplett gjennomgang.

emballasje:Jeg liker den enkle emballasjen. Det skinner ærlig ikke høyt for meg, men det har sin egen diskret eleganse. Stiftelsen kommer i en glassflaske med en pumpe og speil finishdeksel. Jeg ville ikke vurdere denne flasken veldig reisevennlig.

Tekstur / konsistens / Blend-egenskaper: Dette fundamentet har en tynn konsistens, men den er ikke vassen. Den sprer seg og smelter ganske enkelt og går ikke på ujevn eller streaky. Jeg elsker å bruke min skjønnhetsblender til å bruke den.

Dekning og slutt:Dette fundamentet har medium til full byggbar dekning, men dette fundamentet ser best ut med bare ett lag som bidrar til å opprettholde sitt naturlige, hudlignende utseende. Målet det gir, er ikke for mat eller for dyktig. Det gir en veldig bemerkelsesverdig, men subtil glød til huden uten å gjøre det til og med se den minste biten oljete eller fettete. Det dekker de fleste av mine ufullkommenheter i huden (ujevn hudtone og litt rødhet). Det er et veldig kremaktig, glatt fundament og har en svært fuktig mykemessig følelse på huden, derfor finner jeg et behov for å sette dette med pulver, selv om jeg har tørr hud.

Skygge:Dette fundamentet kommer i en rekke nyanser, og jeg valgte # 4 Natural Beige for meg selv. Det er bare litt tynt lys for min MAC NW23 (Medium Beige i de fleste grunnlag) hudtone og har en veldig gul / beige undertone. Selv om det er litt lettere, løser en liten bronzer det med en gang.

Se og føl deg på huden:Dette fundamentet virker ikke for klebrig, klebrig eller fettete og føles veldig lett. Det legger seg ikke inn i porene og fremhever dem ikke. Selv om dette grunnlaget føles hydraterende på min vanlige til tørre hud, hvis du har eksisterende tørre flekker, gjør det ikke noen fordeler, og dette gjelder spesielt hvis du bruker mer enn ett lag. Å være en "rynke kontroll fundament", ville du forvente det å være en velsignelse av hud med fine linjer og rynker ved å jevne dem og forhindre dem videre.

Selv om jeg er på midten av 20-årene og ikke har rynker og fine linjer som min primære bekymring, har jeg veldig fremtredende smillinjer og de fleste fundamentene jeg bruker oftere enn ikke, vil kreke eller knekke rundt det området. Jeg håpet det ikke ville skje med dette fundamentet, men det er den samme historien. Det får dem til å se verre og mer fremtredende som dagen hadde på seg, og siden det allerede hadde slått seg inn i huden, ville ingen mengde med fingrene gi det et mer diffust utseende. Jeg fant å bruke en slags glatting primer før og bruke et tynt lag av dette produktet på det området ville ikke gjøre det virke så ille.

Oppholdsstyrke:Dette fundamentet virket ganske bra gjennom dagen med lite fading. Det ble skinnende da dagen hadde på seg derfor et par touch-ups og blotting var nødvendig, men ikke avgjørende. Dette fundamentet drar nytte av et lett lag med pulver, da det bidrar til å øke levetiden. På plussiden ser det helt nydelig ut på fotografier og gir ingen tilbakekalling.

Samlet sett er jeg fornøyd med dette fundamentet, men det har ikke blåst meg vekk og er ikke min favoritt langt. Jeg liker virkelig den vakre overflaten av dette fundamentet og dens lette tekstur og følelse. De tingene som plager meg, er det faktum at det blir ganske skinnende som dagen bærer på, og det hjelper egentlig ikke glatt over mine tørre flekker og fine linjer. Og for den heftige prislappen mener jeg at jeg ikke skal kompromittere på disse viktige punktene jeg ser etter i et fundament.

Pros av Terry Terrybly Densiliss rynkekontroll Serum Foundation:

 • Vakker emballasje.
 • Lett struktur og følelse.
 • Vakker glødende overflate som gjør huden ser frisk ut.
 • Naturlig utseende.
 • Middels full dekning. Lett byggbar uten å bli ujevn eller streaky.
 • Lett å blande.
 • Ikke understreker porene.
 • Føler seg ikke klissete eller fettete.
 • Lys blomsterduft.
 • Føler fuktighet og komfort på min vanntette hud.
 • Ser veldig bra ut på fotografier.

Ulemper med Terry Terrybly Densiliss rynkekontroll Serum Foundation:

 • Dyrt.
 • Ingen SPF.
 • Vil fremheve eksisterende tørre flekker.
 • Ikke glatt over fine linjer, derfor bruker en glatt primer over disse områdene et must for meg /
 • Blir skinnende som dagen bærer på og noen få oppslag er påkrevd.

IMBB Rating: 4/5

Av Terry Cellularose Blush Glace # 3 Frozen Petal Av Terry Cellularose Moisturizing CC Cream in Natural Av Terry Terrybly Densiliss Flash Fiesta Ungdommelig Radiance Pulver Blush Av Terry Terrybly Densiliss Kompakt i 2 - Fleshtone Naken Av Terry Baume De Rose Lip Protectant Clarins Sun Wrinkle Control Cream L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Max Factor Ageless Elixir 2 i 1 Foundation + Serum YSL Youth Liberator Serum Foundation Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: