Hei alle sammen,

Farget eyeliners er overalt nå, alle de store merkene har et fint utvalg av nyanser av farget øye blyanter, gel eyeliners og flytende eyeliners. Du kan lett glamme opp ditt utseende med disse. Mens de er perfekte når du bare vil ha en liten farge på øynene dine, kan du også forbedre din naturlige øyenfarge bare ved å bruke den riktige nyansen av eyeliner. Å bruke en kontrastfarge i øyet ditt, vil bidra til å få fram fargen. Vil du vite hvilken skygge som vil gjøre øynene dine pop? Les videre..

1. Blå øyne:

Dette regnes som den vakreste øyenfarge. Jeg antar at de fleste av de solgte kontaktlinsene som selges, er de blå: P. Så folk med denne øyenfarge skal bruke nøytrale farger og la den vakre blå være sentrum av oppmerksomheten. For en daglig slitasje, bruk champagne og myke brune. For et sterkere utseende, gå for mørkebrune, gull og sølv eyeliners.

2. Brune øyne:

Brun er en nøytral farge, og du kan eksperimentere med alle nyanser hvis du har brune øyne. Men for å virkelig gjøre din øyenfarge utholdenhet, gå for grønne og lilla eyeliners. En matt grønn vil være perfekt for dagtid, og en dyp eller skinnende lilla og glitrende grønn vil være perfekt for nattetid.

3. Grønne øyne:

Folk med grønne øyne bør gå for kontrastfarger som blå og lilla. Gå for lettere nyanser av blå som isblå eller lys turkis for en subtil dagtid utseende. Nyanser av lilla ser fantastisk ut på grønne øyne, og en mørk lilla med litt glimmer kan gi deg et perfekt nattsyn.

4. Hazel øyne:

Lilla og teal eyeliners vil se vakkert ut på hassel eller lysebrune øyne. For en dagtid se, gå for teal eller khaki grønn eyeliner og for en natt tid ser, få glitrende lilla eyeliner eller en dyp matt lilla.

5. Fungerer for alle:

De to nyanser som fungerer for hver øyenfarge er, Navy Blue og Charcoal. Disse er vakre nyanser som kan bli stift i din forfengelighet. Du kan gå for dyp blå for et dristig utseende og et kull (grå) for et nøytralt dagutseende og få øynene dine til å pope med bare en enkelt sveipe.

Etter at du har valgt den perfekte nyansen av eyeliner for øynene dine, må du bare bruke en nøytral øye blyant på vannlinjen med den fargede eyelineren, og avslutt med mye mascara; Øynene dine er klare til å gjøre deres magi.

Jeg håper dette innlegget var nyttig. Vennligst kommentér nedenfor hva er din øyenfarge og hvilken er din favoritt nyanse av eyeliner!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Hvordan velge riktig Eyeliner Hvordan velge riktig rødme Hvordan velge solbriller i henhold til ansiktsform Hvordan velge riktig parfyme Hvordan velge Foundation Shade for Skin Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Hvordan velge Lipstick Color Øyne: Hvordan velge øyeskyggefarge Høyre Jeans for å passe på kroppen min: Spør IMBB 10 gode tips for å feste det riktig Ambika Pillai flytende øyefôr Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner VOV flytende øyefôr Colorbar Color Intense Liquid Liner Bilder, fargeprøver Daglig skjønnhetstips: Slik bruker du flytende eyeliner Rimmel Liquid Eye Liner og Rimmel Pencil Eyeliner NYX Liquid Eye Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: