Hei kjære, Jeg er en person som vil bli tiltrukket av ethvert produkt som har en søt, attraktiv emballasje! Dette er en markedsføringsstrategi som alltid har jobbet for kvinner. Jeg er sikker på at vi alle har samlet de søte parfymeflasker, selv om vi ikke elsker lukten så mye! Såpe og herlighet er et slikt merke som alltid har tiltrukket meg til kjernen og gjett hva! Jeg fant et dupe-merke for det, og det heter "skitne verk"! Så fra nå av har jeg en fantastisk kroppsflukt fra dem til å vurdere for dere, så her er det.

Pris: 8 GBP / Rs 800 (Litt høy i India på grunn av importavgifter)

Produktbeskrivelse av såpe og herlighet: Scrub 'Em And Leave' Em ™ Body Buff er duftende med Mist You Madly er ™ vakre notater av bergamot, solbær, magnolia, freesia, vanilje og moskus. Inneholder babassu olje, havsalt og fuktighetsgivende jojoba og mandarinoljer. Bli med i klubben. Skru ut en håndfull Soap & Glory Scrub 'Em og Leave' Em ™ Body Buff 300ml og gni den hele, skyll deretter. Smør vår Daily Smooth ™ kroppssmør på toppen (den har den samme sexy lukten!), Hvis du vil maksimere fuktigheten.

Min erfaring med såpe og herlighet Skrubbe dem og forlate meg Kroppsbuffet:

emballasje: Vi vet alle hvor søte produktene fra såpe og herlighet ser ut! Denne kommer spesielt i et stort godteri, rosa badekar med noen fine ting skrevet over det, dekorert med små stjerner og bånd. Denne emballasjen skriker helt 'meg'. Det ser veldig attraktivt ut på min dusjhylle. Karet er veldig stort og tungt, så det passer egentlig ikke inn i den reisevennlige kategorien. Men jeg tror mindre størrelser er tilgjengelige for reise også. Jeg tror prisen er god siden merkevaren har det meste positive anmeldelser, og dette er verdt det. Emballeringen av denne skrubbe er en av hovedgrunnene til å plukke opp den.

Konsistens og lukt: Skrubbingen er super tykk først når du skaller den ut. Skrubbingen ser også veldig søt ut i godteri rosa farge som er fylt med salt og sukkerpartikler med noen rosa granulater i den. Mengden er god, men en god mengde er nødvendig om gangen, men det er greit siden jeg ikke bruker kroppsskrubb mer enn en gang i uken. Skrubbe er bare perfekt; verken for mild eller for hard. Den passer perfekt til alle hudtyper, inkludert følsom hud. Jeg er ikke veldig glad i milde skrubbe, så veldig fornøyd med denne. Lukten er noe jeg virkelig elsker. Det er en blanding av mild og subtil blomster og fruktig duft med en "pulver" base. Lukten er bare himmelsk og badet mitt blir fylt med duften når jeg bruker dette. Duften varer også på huden i et par timer etter at du har skyllet det også, så godt med det også.

resultater: Jeg observerte at skrubbe fungerer bedre på bar hud i stedet for våt hud. Fordi skrubben inneholder saltgranulater som smelter umiddelbart hvis huden min er våt og dermed får jeg ikke tid til noe skrubbe eller massasje. Men på lett våt hud eller bar hud virker skrubben utrolig bra. Det er veldig lett å skrubbe og jeg kan føle det rensende huden min. Granulene fungerer egentlig veldig bra for å fjerne alle urenheter, olje og døde celler også. Det er veldig lett å skylle det av. Min hud ser veldig frisk og renere ut enn når jeg bruker dusjgeler. Det jevnet ut huden min tekstur veldig bra, og jeg kunne ikke føle noen ujevn hud overflate. Huden min følte meg ekstremt myk, glatt og silkeaktig. Også min hud glødde mye etter første bruk selv. Det hydrerer også huden min og jeg trenger ikke en lotion, men tørr hud kan trenge. Jeg tror at hver kvinne skal ha en skrubbe som denne for å bruke den en gang i uka.

Fordeler med såpe og herlighet Skrubbe dem og forlate dem Kroppsbuffer:

• Emballasjen ser den søteste i candy rosa med små bånd og stjerner over den. • Et stort badekar fylt med den fantastiske skrubbe. • Skrubbingen har en fantastisk fruktig pulveraktig duft. • Duften varer i noen timer på huden etter skylling av skrubbe. • Det er superskrubbet med salt, sukker og noen granulater. • Exfoliates huden min utrolig bra. • Utvikler hudteksturen briljant. • Gir huden min en sunn glød. • Min hud er ekstremt myk og glatt fra første bruk selv. • Lett å skylle. • Fukter huden veldig godt (jeg har ikke tørr hud).

Cons of Soap & Glory Scrub 'Em og forlate' Em Body Buff:

• Fungerer ikke så godt på våt hud. • Begrenset tilgjengelighet i India. • Kan betraktes som dyrt i India (men det er et premium-merke).

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal såpe og herlighet, skrubbe dem og forlate dem? Ja helt anbefalt! Ting fra Såpe og Glans har alltid imponert meg, og dette gjorde det samme. Jeg kan hente det igjen hvis jeg er ferdig med å prøve alle skrubene.

Konklusjon: Venter på å prøve flere ting fra dem; Faktisk har jeg noen få produkter, så flere anmeldelser kommer snart!

Såpe og Glory Flake Away Body Polish Soap and Glory Scrub av ditt livsforsterkende kroppsbuffer Såpe og herlighet Sugar Crush Body Scrub Såpe og Glans Frokosten Skrubbe Kroppen Glattere Såpe og Glory Pulp-Friction ™ Skumfruktig Fruktkropp Kaffe- og havremelkropp: Gjør det selv Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: