Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang vil være på en annen Maybelline M201 Bold Crimson ColorShow leppestift. La oss komme i gang med anmeldelsen!

Pris: 299 INR

ingredienser:

Min erfaring på Maybelline M201 Fet Crimson ColorShow Lipstick:

emballasje:

Disse leppestiftene kommer i samme emballasje som de vanlige ColorShow-ene. Men det er matt svart for å indikere at produktet er matt. Plastet som følger med, gir all informasjon om produktet, som ikke er mye unntatt prissetting og ingredienser. Det røde bandet indikerer at leppestiftet inni er litt skygge av rødt. Jeg liker, hvor flott det ser ut, men jeg ville ha foretrukket om det var minst en Maybelline-logo. Men samme det. Emballasjen er fin, robust og reisevennlig.

Farge / pigmentering:

Aptly oppkalt som Bold Crimson, det er faktisk en dyp rød med noen hint av rosa. Det kan se mørkt rosa i noe lys og rødt i forskjellig belysning. Det er ikke så dristig, du kan enkelt tone ned leppestiftet ved å bare dabbing det lett på leppene dine. Pigmenteringen er slått på. Kjærlighet, kjærlighet, elsker skyggen og pigmenteringen.

Tekstur:

Jeg elsker virkelig matte leppestifter som er kremaktig og glir lett på. Denne faller i den kategorien. Den er glatt, glir lett, fremhever ikke tørre flekker og gir litt fuktighet i leppene. Jeg elsker virkelig tekstur av det.

Oppholdsstyrke:

Det holdt på for en god 5 timer eller så på meg. du må gjenta det etter 3 timer eller så. Det fades litt med måltider i mellom, men det er greit. Heldigvis forlater det ikke en flekk bak.

Lukt / Smak:

Den har en behagelig og veldig mild duft til den, som er knapt merkbar. Når du har satt på leppestiftet, kan du ikke engang lukte den. Det har ingen smak overhodet.

Fordeler med Maybelline M201 Fet Crimson ColorShow Lipstick:

  • Anstendig priset.
  • Elsker matte svart emballasje.
  • Fin skygge.
  • Pent pigmentert.
  • Fuktes leppene.
  • Glatt og kremaktig. Elske tekstur.
  • Anstendig oppholdskraft.

Ulemper med Maybelline M201 Fet Crimson ColorShow Lipstick:

  • Oppholdsstyrke kunne vært forbedret.

IMBB Rating: 4.7 / 5

Endelig dom: Så verdt et forsøk! 🙂

Maybelline ColorShow Leppestift Rød Diva Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon Lotus Herbals Pure Colours Lip Farge - Crimson Red Elle 18 Color Bomb Lipstick - Crimson Red Faces Canada Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Fet Buxom Rebel Rose Big og Sexy Bold Gel Lipstick 15 beste Lakme leppestifter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: