Hei alle,

Denne anmeldelsen handler om Wet n Wild Wild Shine Nail Farge - Beskyttende Base Coat. La oss se hvordan denne gikk for meg!

Pris: Rs 135 Produktbeskrivelse: Vårt krav til berømmelse! Vi lanserte våt n wild i 1979 med denne episke neglelaket, og det er våre toppsäljare. Hvorfor? Her er det vi tenker: Ikke bare er de bare rett opp flotte, men vi har alle farger, tekstur og effekt som du muligens kan tenke på: kremer, metallikk, glitter, du heter det! Etter tiår med disse flyr av hyllene, er vi ganske sikre på at du allerede har et par stashed away, men med så mange farger, kan du alltid legge til en ny - eller doble opp! Alle vi snakker med er enige om - dette er bare det beste neglelakkmerket der ute.

Min erfaring med Wet n Wild Wild Shine Nail Farge - Beskyttende Base Coat:

Dette beskyttende underlaget kommer i en lang og slank flaske. Applikatoren er lang og enkel å bruke. Jeg liker flaskens form. Det er reisevennlig. Staven er lang nok til å belegge neglene ordentlig. Designet er veldig praktisk å bruke og maler neglene lett.

Denne polsken har en veldig svakt blåaktig lilla fargetone til den. Det overfører imidlertid ikke fargen til neglene dine. Den polske er heller ikke for tykk eller for rennende. Jeg liker konsistensen av denne spikerbeskytteren.

Det glir veldig glatt på neglene mine. Den har en veldig jevn og kremaktig tekstur. Det blir ikke klumpet i det hele tatt. Dessuten har det ikke dannet det tørre, sprø laget rundt halsen på flasken, noe som er så fint.

Det eneste problemet med dette beskyttende underlaget er at det tar for mye tid å tørke ut. Hadde det vært et spørsmål om noen få minutter, ville jeg vært kult med det. Men selv etter som 10 minutter, nekter denne basekjolen å tørke ned. Og siden du venter på at neglene dine tørker, gjør deg ubarmhjertig, må du til slutt fjerne dette underlaget eller bruke en annen hurtigtørkende formel.

Jeg vet ikke hvordan dette vil beskytte mine negler siden det tar evig å tørke. Ironien, i dette tilfellet, er jeg nødt til å beskytte neglene mine slik at de ikke blir skadet på grunn av det våte polsket som nekter å tørke ned.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Fordeler av Wet n Wild Wild Shine Nail Color - Beskyttende Base Coat:

Veldig enkel emballasje. Fint og mykt børstehår. Går polsken jevnt og jevnt. Veldig kremaktig og glatt. Ikke en veldig tykk polsk. Gunk ikke opp rundt halsen på flasken. Bare ett lag er tilstrekkelig.

Ulemper med våt n Wild Wild Shine Nail Color - Beskyttende Base Coat:

Tar for alltid å tørke ned

IMBB Rating: 2/5 Vil jeg anbefale Wet n Wild Wild Shine Nail Farge - Beskyttende Base Coat? Nei!

Våt n Wild Wild Shine Nail Farge Protector - Clear Våt n Wild Wild Shine Nail Colors - Kittet Pink, Lavendel Creme, Blazed, Kaleidoskop, Matte Top Coat Våt n Wild Color Icon Glitter Enkelt forvrengning Wet n Wild Silk Finish Leppestift Blind Date Våt n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals Natio Top og Base Coat Rimmel London Sterkere Prøv Hardere Double Duty Base Coat Essence SOS Nail Detox Regenerating Base Coat Catrice Gel Like 2in1 Base og Top Coat JINsoon Power Coat

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: