Hei alle sammen, Drunk Elephant er sakte, men sikkert blir min aller beste favoritt hudpleie merkevare. Jeg har hatt så lykke til med sine produkter og forutse meg selv å kjøpe disse produktene igjen og igjen. Tatt i betraktning det faktum at jeg er en leppebalsammisbruker og som om jeg ikke hadde nok av dem i samlingen min, da jeg så denne leppebalmen fra favorittmerket, kunne jeg ikke hjelpe meg selv. Denne anmeldelsen kommer på Drunk Elephant Lippe leppebalsam.

Om produktet: En antiaging og beskyttende, behandlingsleppebalsam som fukter, volumiserer, nærer og forynker for å gi leppene et ungdommelig utseende.

Hva det er formulert å gjøre: Lippe ™ er beriket med en eksotisk blanding av avokado, mongongo, tranebær og marulaoljer for å dype fuktighet, fylle opp, hydrere og beskytte super delikate lepper. Den er formulert med en unik kombinasjon av peptider og sjøfernalger for å fukte leppene og bidra til å gjenopprette kollagen, øke lip fuktighet og legge til volum for å gi leppelinjen bedre definisjon. Det beskytter mot frie radikaler, mens det hjelper til med å forhindre kollagen nedbrytning, og vitamin C og grønn teblad hjelper til med å reparere effekten av UV-eksponering. Bruk denne smørrike, luksuriøse balsamen til å myke og klumpete, grove, uttrukne lepper, og holde dem topptilstand.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite: Dette produktet er giftfritt og inneholder ingen fargestoffer, fargestoffer eller dufter, naturlige eller syntetiske.

Pris: $22

Min erfaring med Drunk Elephant Lippe:

emballasje: Jeg elsker ikke emballasjen, og jeg hater heller ikke det. Den leveres i et solidt, plast, stumpet uttrekkbart rør med en sikker hette. Jeg liker ikke det faktum at spissen er veldig stor i diameter, derfor kan du ikke være presis med søknaden din. Jeg har naturlig tynne lepper, derfor kommer det sikkert ut av min leppe når jeg søker det uten å glide i speilet. Men det gode her er at det er fargeløst. Det er et problem hvis du har grunnlag rundt leppene dine, og hvis det kommer på det, begynner det sakte å smøre grunnlaget.

Tekstur: Denne leppebalmen gjelder som smør på leppene. Når det kommer i kontakt med kroppens varme, smelter det på leppene dine og skaper et beskyttende belegg over det. Laget av det føles ikke for tykt eller fettete (som Vaseline), og det er heller ikke skinnende. Denne kvaliteten gjør det til en flott leppebalsam å bruke under leppestift eller væske leppestift (bare sørg for å bløt det litt før du bruker leppefarge).

resultater: Denne leppebalmen har høye krav som det vil fukte, volumere, nærme og forynge. Jeg har nettopp funnet det å være godt å være fuktighetsgivende, men likevel var det ikke så intensivt hydratiserende som min Sisley Paris Confort Ekstrem Levres Nutritive Lip Balm (som bokstavelig talt helbreder leppene mine i løpet av timer). Jeg fant at med tunge lepper må jeg gi denne leppebalmen kontinuerlig søknad om et par dager til leppene mine kommer tilbake til deres myke, smarte tilstand. Når det gjelder kravet om at det er volumiserende, ser jeg ingen forskjell i plumping av mine lepper.

Oppholdsstyrke: Jeg finner ikke de hydratiserende egenskapene til denne leppebalmen å være langvarig. Det varer en god 3 eller så timer på leppene mine med lette drikkepause. Men når det slites av, begynner mine lepper å føle seg tørre og trenger ny påføring.

Duft og smak: Denne leppebalmen har en veldig mild, søt duft og smak. Det er veldig hyggelig og den søte smaken får meg til å slikke leppene mine ofte (noe som ikke er en god ide siden det skal holde på meg for å jobbe, ikke i magen min). Jeg elsker listen over alle de naturlige ingrediensene den inneholder.

Alt i alt: Dette er en god leppebalsam, men jeg har brukt bedre som også kommer til billigere prispunkt. Hvis det som tiltrekker deg denne leppebalmen, er listen over naturlige ingredienser, anbefaler jeg John Masters Organics Lip Calm, som også har fantastiske, helt naturlige ingredienser til en brøkdel av prisen. Jeg vil fortsette å bruke denne leppebalmen til jeg har det, men jeg ser ikke meg selv å kjøpe det igjen.

Pros av Drunk Elephant Lippe:

• God liste over ingredienser • Hydrerende • Beroligende • Hjelper å helbrede tørre lepper • Ikke for tung, fettete eller skinnende • Kan brukes under leppestifter • Mild, søt duft og smak • Føler ikke voksaktig

Ulemper med drukket Elephant Lippe:

• Overpriced • Lang liste over krav, de fleste av dem ble ikke levert • Behov for kontinuerlig gjenbruk • Applicator er for bred

IMBB Rating: 3.7/5

Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Urban Decay Revolution Punch Drunk High Color Lip Gloss Dr. Weil for Origins Conditioning Lip Balm Anatomicals aldri miste din Cherry SPF 15 Lip Balm L'Occitane Delightful Rose Lip Balm 9 Potentielle erstatninger til dine vanlige leppebalmer L'Occitane Shea Butter Vanilje Bouquet Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: