Hei cupcakes,

Jeg pleide å elske glosser og leppestifter, men jeg elsker nå leppefletter! Fordi de varer super lange og ikke trenger noen hyppige touch-ups. Hvem liker ikke rike matte lepper? Jeg har vært på jakt etter noen gode leppeplekker fordi da kan jeg streife rundt uten omsorgsfrit med en fargefarge på leppene mine. Jeg fant noen gode nyanser i Maybelline. Her er en rød nyanse for alle dere 🙂

Pris: Rs. 450

Produktbeskrivelse av Maybelline: Møt de første 10 timers flekkglans. Denne skinnforbedrende formelen gir et lettvektslag med varig farge som ikke tørker ut.

 • Levende og skinnende slitasje, aldri flatt.
 • Føler seg frisk hele dagen, aldri tørr.
 • Glider på våt og glatt, drar aldri.

Min erfaring med Maybelline Superstay 10 timer Stain Gloss Refreshing Red:

Mine øyne var på disse søte leppene i lang tid, og nå har jeg dem i hendene mine. Det var så mange alternativer, men min besettelse i disse dager med rødt lot meg ikke gå utover de røde nyanser. Det er totalt 9-10 nyanser. Denne leppeflaten kommer i en fett utvendig buet flaske som er litt større enn palmenes størrelse. Den passer lett inn i en liten sminkepose også. Fargene på lokket er i samme farge som fargen på innsiden, og det gjør det veldig enkelt å skille mellom nyanser hvis du har flere av disse i stashen din.

Varen har en sirkulær form og øyeblikket jeg begynte å bruke, brøt tappen! Staven og tappen ble skilt, som du kan se bildet. Dette var ikke forventet fra Maybelline, en slik dårlig emballasje! Jeg måtte ta min leppebørste for å bruke dette. Konsistensen er pigmentert og lett. Det føles ikke tungt på leppene i det hele tatt. Skyggen er en blodrød farge med et snev av rosa.

Søknaden var super enkel med en tryllestav, men med penselen var den ujevn. Ansiktet mitt så øyeblikkelig lysere ut, og denne leppefargen ga en fin farge i leppene mine. Selv om du parrer den med et kjedelig antrekk, gir det deg helt opp. Det vil også dekke pigmenterte lepper. Pigmenteringen er veldig god i begynnelsen. Ved påføring gir den en fin blank overflate, og etter en stund legger den seg raskt ned til en matt finish. Søknaden er litt ujevn, da det er en leppeflett. Men det tørket ikke ut mine lepper når som helst, det holder faktisk leppene mine fuktig hele dagen.

Fargen så fet og vakker og ble som i 3 timer. Så begynte intensiteten å redusere litt, men likevel var det en rød gnist på mine lepper. Flekken ble i 6-7 timer og overlevde måltider og drikke også! Selv om fargen bleknet bort, slo den seg i fine linjer og ble veldig sta. Jeg måtte gni sminkefjerner på mine lepper for å få det av. Men selv med små ulemper, er det en må-ha hvis du ikke liker gjenkjennelser.

Fordeler med Maybelline Superstay 10 timer Stain Gloss Forfriskende Rød:

 • Dette området har mange nyanser å velge mellom.
 • Farge på hetten er den samme som fargen på innsiden.
 • Det er en dristig blodrød nyanse som passer til alle hudtoner, det er alles rødhet!
 • Godt pigmentert, gir en skinnende glans til leppene.
 • Holder leppene hydrert, tørker dem ikke ut.
 • Øyeblikkelig perks opp ansiktet og legger til glød.
 • Oppholdt seg på mine lepper i 6-7 timer og overlever også måltider og vannavslip.

Ulemper med Maybelline Superstay 10 timer Stain Gloss Forfriskende Rød:

 • Vegget brøt og jeg måtte lagre det for anmeldelsen 😛
 • Gets påført på en ujevn måte.
 • Å få det av leppene er litt av en oppgave.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Maybelline Superstay 10-timers flekkglans forfriskende rød? Ja, jeg gjør det definitivt! Det er veldig rimelig pluss det er fantastiske nyanser å velge mellom. Og du kan nyte hele dagen fordi du ikke trenger å bekymre deg om re-applikasjoner.

IMBB Rating: 4/5. Jeg elsket denne, og jeg kommer til å få noen flere nyanser sikkert 🙂

Maybelline Superstay 10-timers flekkglans - Fresh Fuchsia Maybelline Color Sensational Lip Stain - # 65 Cranberry Crush Maybelline Superstay 10-timers flekkglans - Cool Coral Maybelline Superstay Forever Coral 10HR Tint Gloss Maybelline Superstay Berry Heavenly 10Hr Stain Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: