Hei alle sammen,

I løpet av de varme sommermånedene er det helt nødvendig å ha en god solkrem / SPF produkt. Selv om jeg har mye SPF sminke, så var jeg på utkikk etter noe jeg bare kunne ha på seg selv eller under sminke som er da jeg kom over dette produktet og bestemte meg for å gi det en tur. Denne anmeldelsen kommer til å være på "Diorsnow Brightening Illuminating UV-beskyttelse med solcreme Broad Spectrum Translucent SPF 50."

Produktbeskrivelse: En kraftig formel som inneholder Edelweiss fra Dior Garden i Sveits for å støtte den naturlige tosidige selvforsvarssystemet i huden, noe som resulterer i en strålende krystallinsk hudfarge.

Hva det er formulert å gjøre: For å beskytte huden virkelig, er ytre beskyttelse mot UV-stråler ikke nok - huden trenger også indre cellebeskyttelse. Beriket med Edelweiss fra Dior Garden i Sveits, støtter denne formelen hudens naturlige toverdige selvforsvar. Fuktig, jevn og lysende, huden er effektivt beskyttet hele dagen lang.

Pris: $55

Min erfaring med Dior Diorsnow UV-skjerm Brightening Illuminating UV Protection SPF 50:

emballasje:Kommer i en veldig slank og enkel klemring. Veldig praktisk og lett å bære rundt også.

Texture / Konsistens:Dette produktet er litt på den tykke siden, men det er ikke for tykt. Det sprer seg lett, men det tar et minutt eller så masserer det inn i huden for å absorbere det fullt ut.

Skygge:Selv om dette produktet hevder å være gjennomskinnelig, har det en veldig sterk hvit fargetone når den først ble brukt. Det vil ærlig talt få deg til å se ut som et blek spøkelse i noen sekunder, men etter noen gnister forsvinner det meste av det hvite kastet bort, men et hint av det er fortsatt etterlatt, noe som gir det lysere "Gori gori skin" effekt. Effekten er ikke veldig naturlig utseende (men det ser fortsatt ikke veldig unaturlig heller, jeg føler bare at du kan se litt mer hvithet på huden enn med andre solkrem) og jeg antar at dette ville være litt vanskelig å jobbe med spesielt for de med dype / mørke hudtoner, men siden jeg faller inn i kategorien "lett medium hudtone", er det ikke så stor av en con for meg.

Se og fullfør på huden:Lysende effekten gjør huden til å se litt mer jevnt tonet og strålende. Det gir en veldig glødende og dugg utseende til huden. For dette resultatet, føler jeg at dette produktet ikke vil bli elsket av de med fet hud. Den glødende basen som dette produktet gir, ser fint ut og balanserer utseendet når det brukes under matte fundament. Når jeg har slitt dette under sminke, har jeg funnet ut at ansiktet mitt så skinnere langt tidligere enn det ellers ville. Selv om det ikke reduserte slitagetiden min sminke og ikke brøt det ned, følte jeg at jeg trengte å gjøre touchups og blotting oftere.

På grunn av den meget hvite fargen på dette produktet, kan det etterlate et hvitt støp, men siden jeg pleier å ha det i løpet av dagen og ikke om natten, trenger jeg ikke å bekymre meg for hvitstøt fra flashfotografering.

Føl på huden: Selv når den blir fullt absorbert i huden, etterlater den en liten klissete / klebrig følelse på huden. Følelsen går ikke bort selv etter et par timer, men siden jeg vanligvis bruker dette under sminke, bryr det meg ikke mye. Det er bare når jeg bærer det på egenhånd, eller når jeg går ut for å løve ærend, stenger kløen meg litt. Jeg føler at dette gir meg nok hydrering på egen hånd for å holde huden min behagelig. Jeg føler ikke behovet for å koble dette produktet med en annen fuktighetskrem. Til referanse er huden min vanligvis tørr, men om sommeren er det litt mot normalt med noen få tørre flekker. Det har aldri irritert huden min, heller ikke det tetter porene mine.

resultater:Jeg har brukt dette produktet på egen hånd uten ekstra solkrem på lyse og solfylte dager. Jeg har slitt dette da jeg syklet på midten av dagen, og jeg fikk bokstavelig talt ingen solbrenthet på ansiktet mitt, noe som får meg til å tro at solbeskyttelsen i dette er mer enn tilstrekkelig og også effektiv.

Parfyme:Dette produktet har en frisk, blomstret parfyme duft som er veldig hyggelig og hviler på huden i en stund.

Samlet sett liker jeg dette produktet, hovedsakelig fordi det er en veldig effektiv solbeskyttelse. Det er noen faktorer jeg ikke liker veldig mye, det vil si den litt klebrig følelsen og det faktum at det gjør ansiktet mitt skinnende i løpet av dagen og den høye prisen. Av alle disse grunnene vil jeg fortsatt anbefale dette elementet, forutsatt at du ikke er det plaget av disse mulige ulemper.

Fordeler med Dior Diorsnow UV-skjerm Brightening Illuminating UV Protection SPF 50:

 • Elegant emballasje.
 • Meget effektiv solbeskyttelse av SPF 50.
 • Ikke la huden min sole seg i solen.
 • Føler seg lett.
 • Irriterer ikke huden.
 • Ikke tette porene.
 • Har en veldig fin parfyme-duft.
 • Gir hydrering til huden.
 • Gjør huden ser lys og strålende ut.
 • Påvirker ikke slitasje på sminke.

Ulemper med Dior Diorsnow UV-skjerm Brightening Illuminating UV Protection SPF 50:

 • Har en veldig liten klebrig følelse som ikke er så plagsom hvis du topp dette med sminke.
 • Gjør huden min skinnende som dagen bærer på.

IMBB Rating: 4/5

Dior Capture Total Eyes Essential Eyezone øker Super Serum Dior Hydra Life BB Creme Bredspektrum SPF 30 Dior Diorskin Naken BB Creme Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Dior Vernis Dune 715 L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 Anti-Dullness L'Oreal Paris UV Perfekt Aqua Essens UV Protector Kaya Insta Brightening Micro Mask Elemis Advanced Brightening Even Tone Serum Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Milani 03 Beauty er Touch Illuminating Face Powder Tom Ford Illuminerende Primer SK-II Ansiktsbehandling UV-beskyttelse Lotion SPF 25 PA ++ Clarins UV Plus Anti-Forurensning Ecran Multi-Protection SPF 50 Sunscreen Clinique Sun SPF 50 Face Cream Avene Eau Thermale Meget høy beskyttelse Emulsion SPF 50+

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: