Hei alle!

Dagens gjennomgang vil være på en blekemiddel som moren min brukte nylig. Gjennomgangen vil være basert på hennes erfaring, siden jeg ikke bruker slike produkter på ansiktet mitt. La oss komme inn på gjennomgang av Nature's Essence Antiseptic Gurkemeie Bleach.

Pris: 65 INT for 43 g

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Min mors erfaring med naturens essens Antiseptisk gurkemeie blek:

Denne bleken kommer i en pappkasse, som gir alle detaljer om produktet inni. I boksen er det to separate plastbeholdere. Den ene har kremproduktet og den andre har aktivatoren. Overraskende er det ikke noen spatel som tilbys. Emballasjen er fin og praktisk, selv om moren min ville ha foretrukket en manuell innvendig boks.

Krembleken er nesten gulaktig hvit i fargen. Den har konsistens av pisket krem. Aktivatoren ligner gulfarget sukker.

Jeg lagde en blanding av 4 deler krem ​​og 1 del av aktivatoren. Jeg blandet det i ca 4 minutter til aktivatoren var fullstendig oppløst og påført det på min mors ansikt.

Hun sa at det var en liten brennende følelse som det er med alle andre blekemidler. Denne var en liten bit mindre sterk på huden hennes.

Hun holdt bleken i nøyaktig 20 minutter og så vasket hun av. Normalt gir blekemiddelet en litt hvitaktig støp på ansiktet, men denne ga en slags gylden kast. Det så naturlig på min mors hudton. Den hvitgjorte bleken ser kunstig ut på mange indiske hudfarger, men denne er velegnet til indisk hud.

Mengden vil vare i minst 3 blekinger, selv om den brukes på ansikt og nakke. En sats (4 deler krem ​​og 1 del aktivator) er nok til å dekke hele ansiktet og nakkeområdet. Hun likte denne en mye bedre enn de andre, hun hadde brukt tidligere.

Pros av naturens essens Antiseptisk gurkemeie Bleach:

  • Anstendig priset.
  • Vil vare i minst 3 økter.
  • Inneholder naturlige ingredienser.
  • Brenner ikke så mye.
  • Ingen breakouts.
  • Passer indisk hud.

Ulemper med naturens essens Antiseptisk gurkemeie blekemiddel:

  • Ikke egnet for ekstremt skinnete mennesker.
  • Ingen spatel eller en manuell.

IMBB Rating: 4.8/5

Endelig dom: Moren min elsker det og vil foretrekke å bruke denne i forhold til andre blekemidler tilgjengelig i markedet.

Naturens Essence Acne Magic Cream Naturens Essens Magic Papaya Anti Blemish Cream Review + Stor Haul Naturens Essence Oxy Fair Syresyre Bleach Naturens Essence Acne Magic Antiseptisk Face Wash Fem Gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach VLCC Wild Turmeric Face Wash 7 Hjemmelaget Gurkemeie Face VLCC Insta Glow Herbal Bleach Fem Fairness Creme Bleach - Apple og fersken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: